0 oy
407 göst.
Diğer kategorisinde (199 puan) tarafından

Kızlar bu ayın sonuna kadar taşınma işimiz var.Üstelik hamileyim nerden nasıl başlasam toparlanmaya.Buzluktaki yiyeceklerimi napcam:ermm:

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben gereksiz eşyalarımı kolileyerek başladım baza altı çekmece vs en son mutfak, buzluktaki buz olan eşyaları taşimacının haznesi var ona koyuyor lar 
(199 puan) tarafından
Sağol canım ama nakliye firması tutmıcaz aynı mahallede ev normal bi nakliyat kamyonu olur heralde ondan dolap sorun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Mutfaktan başla en zoru o Allah yardımcın olsun yeni evinde huzur mutluluk bereket eksik olmasın inşallah 
(199 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun ❤️
0 oy
(2,213 puan) tarafından
Hiç panik yapma ilk olarak kullanmadıklarını paketle kolilereyiz ne olduğunu yerleştirirken zor olmasın. Mesela kullanmadığım yazlıklar kıyafetler yataklar yastıklar bulaşık kap kaçak paketle son günlerde kullandıklarını paketle. Kolilere not düş.  Mesela mutfak yatak odası oturma odası diye nerde ne var kargaşası yaşama zor allah yardımcın olsun ama en pratik böyle olur
(199 puan) tarafından
Sağol canım aynen öle yapim
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Ivır  zıvırları  topladım  en önce  sorna  baza  altindakileri  en son  mutfağı gideceğimiz  zamanda  buz dolabını  topladım  buzluktakilere  falan  birşey  olmuyor  15 saat durabiliyor  canım  
(199 puan) tarafından
Hemen çözülmez demi ev aynı mahallede zaten gider gitmez dolabı açsak olurmu
(4,586 puan) tarafından
Dolabın motoru taşınırken sallanacak ya yerine yerleştirdikten iki saat sonra aç canım
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Ilk olarak yatak yorgan nevresim, sonra kullanmadığın tüm eşyalar son hafta da mutfak toparlarsin yavaş yavaş çünkü en ugrastiricisi mutfak ama kullanmanda gerekiyor son ana bırakmak iyi oluyor 
(199 puan) tarafından
Anladım canım haklısın
0 oy
tarafından
Bende burda  beklim canım :@ ay başında biz de tasincaz 
0 oy
tarafından
Mutfaktan bence canım 
(199 puan) tarafından
Sağol canım
tarafından
Rica ederim canım kolay gelsin
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Buzluktakileri bosaltmiyorsun olduğu gibi taşınıyor o 
(199 puan) tarafından
Aa öylemi canım üsttekileri almam yeterli o zaman buzluk zaten hemen erimez sorun olmaz o zaman
(3,725 puan) tarafından
Aynen benim.hem derin dondurucum hemde buzdolabimin buzlugu doluydu o şekilde taşıdılar l
(199 puan) tarafından
İyiymiş ;)
0 oy
tarafından
Bende bu ay sonu taşımıyorum Allah nasip eders e ama ben bayaa toparlandım herşeyimi yıkayıp yıkayıp katılıyorum kaldırıyorum ben önce mutfaktan başladım sadece 5 6 bardak tabak bıraktım o kadar mutfağı hallerinde baz altlarına girdim yorgan yuzlerini yıkadım yastıkları yıkadım döktüm didikledim geri diktim bla bla bla
(199 puan) tarafından
Ohhh maşallah canım hamile olmasam nerelere girişicemde bu halimle kolumu kaldırasım yok :)
tarafından
Sen hamilesin bende 3 tane var :))
(199 puan) tarafından
Yaaaaaa Allah kolaylık versin canım iyi yapmışsın çocuklarla maşallah o zaman :))
tarafından
Hahah kendi haline sukrettin demi sjsjsj
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Ben olsam önce salon tabaklarım vs çok  sonra çocuk odası kanepe altlari erzak odası yatak odası en son kullanıldığı için mutfak toplarim galiba 
(199 puan) tarafından
Öyle banada daha kolay gibi geldi canım mutfak en son yaparım artık haklısın
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Kız buzluktaki gıdalara birşey olmuyor zaten tasinacagin yer yakınmış buzluk kısmını bantla açılmasın çekmecelerde bantla ne ugrascan toplamakla ben hep öyle yaptım adamlar birde sarıyor hiç açılma dökülme olmadı
(199 puan) tarafından
Doğru canım tecrübesizlik işte İlk defa taşınıyorum  ilk defa duydum bu taktiği :)
(4,586 puan) tarafından
Doğrudur canım kolay gelsin
0 oy
(4,061 puan) tarafından
En son buzluk canım ben kullanmadım herseyı topladım ilk sonra mutfak en son cocugun esyları oldu canım bıde kıyafet turlerı Hp cop poset ine koydun ustlerıne yazdım nerenin ne oldunu cok rahat ettım 20 gunluk sezeryanlı halımle tek basıma yerleştirdim canım bardakları gazeteye sar kolıle kulanmadın seylerı rahat edersn
(199 puan) tarafından
Ayy canım çok sağol yaa okurken hafifledim inşallah öyle basit olur bende altından kalkarım fobim oldu resmen taşınmak :D
(4,061 puan) tarafından
Herseyı ustune yazarsan ısın kolay olur ben bazanın altına koyacak olduklarını acma yazdım hep bu sekılde kendini yonlensırırsın kuzum
(199 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol  ❤️
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Ah ah taşınmak yazın tasinmistim tek başıma topladım koca evi 1 haftada bitti. Önce yatak odasından başladım 1 hafta idare edecek kıyafet yastık örtü hariç herseyi topladım, çocuk içinde aynı, mutfakta 3 bardak 3 tabak, 1 tencere 1 tava hariç herseyi topladım. Buzdolabı en son gün topladım hiç bisey almadım erir bozulur diye. Perdeleri topladım, halıları kaldırdım, son 2 günde banyoyu çocuğun oyuncaklarını  ve kalan eşyaları da topladım. Biz şehir değişikliği yaptığımız için dolapta yarım olan veya dökülecek olanlari komşulara verdim geçti gitti şükür. Allah kolaylık versin yavaş yavaş yaparsin canım. 
(199 puan) tarafından
Amin canım inşallah çok sağol
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Bence misafir odasından başla canım konsol yada vitrinden mutfak yatak odası en.sona kalsın oturmadigin odadan başlayıp en çok kullanılan yere göre yap bence 
(199 puan) tarafından
Öle yapim doğru bi yerden başlıcam bakalım off off
(5,725 puan) tarafından
Allah yardım etsin canım kolayligini verir inşallah. Gönlüne göre olsun herşey❤️
(199 puan) tarafından
Amin canım  ❤️

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 185 göst.
18 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Cinarinanasi2 (3,809 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 251 göst.
+1 oy
1 cevap 118 göst.
+1 oy
10 cevap 207 göst.
12 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Annebebek99 (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,899 soru

24,065,516 cevap

330,347 kullanıcı

...