0 oy
530 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Yarın kızımın doğum günü ama Muğla'da kimsemiz yok sadece benim halam var kızımın içi okadar burukki anlattım korona var evimize kabul edemeyiz falan dedim kendi aramızda kutlayalım dedik ama çok üzgün 9 yaşına giriyor şöyle karşı komşum alt üst cagiriyim diyorum eşim biri doktor biri polis ne ortamlarda çalışıyorlar bilmiyoruz ki diyor of kızım uzuldukce içim burkuluyor ya 

image

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Ya sen dalyanda mısın :angel: foto dalyan gibi geldi bana

tarafından
Dalyan a çok yakınız askm Ortaca'da yiz
tarafından
Bodrumdayim canım bende ❤ ah daha yakın olsaydık keşke prenses için yapardık birşeyler ⚘
tarafından
Ah kuzum keşke olsaydık ya ❤️
-Reklam-
0 oy
(677 puan) tarafından
Güvendiğiniz arkadaşı varsa çağırın:) birkaç arkadaşıyla kutlasın.bnm kızımda yaşına girecek bende esimin iş yerinden iki aile çağırdım bende egurbetteyim
tarafından
Askm onu düşündükte göndermeye bilirler ya benim eşimde asker oda dışarda hep şimdi
(677 puan) tarafından
Halanda gelmez mi peki :) çocuklar daha çok önem veriyor doğum günlerine daha çok üzülüyorlar. InşAllah gönlünüzce geçer
tarafından
Halam gelir kuzum bı o tek başına zaten onu çağırdık  evet ya çok özenli odasını tertemiz yaptı falan heryeri düzenliyor
0 oy
(677 puan) tarafından
Biee aklıma şey geldi geldi arkadaşlarının ailesine söyleyin çocukları doğum günün kutlu olsun diye video çekip atsınlar böyle mutlu olur belki
tarafından
Çok iyi fikir şey diyim yarın bizim doğum günümüz su Corona olmasa hepbirlkte kutlasak daha güzel olurdu ama sizlerden ricam ufacık bı iyiki doğdun videosu atarmisiniz birer hatıra diyimmi
(677 puan) tarafından
Aynen öyle söyle çok sevinir kızın biz eskiden görev yaptığımız yerdeki arkadaşlara öyle yapıyoruz video atıyoruz ailece ve diğer arkadaşlarla
tarafından
Çok teşekkür ederim cnm yazıyım gruba vakti olan atar inşallah ❤️
(677 puan) tarafından
Ne demek cnm daha nice sağlıklı huzurlu ve başarı dolu yılları olsun
0 oy
(3,154 puan) tarafından
Doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu senelere prensese senin eşin askeriyedeydi demi 
tarafından
Evet askm askeriyede çok teşekkür ederiz ❤️
(3,154 puan) tarafından
Bnm babamda askerdi hep 4 kişi kutlardk
tarafından
Ne zor dimi kendim için hiç düşünmüyorum da kızım diyor işte anne bizim hiç 5 kişilik fotoğrafımız olmuycakmi ya sen çekiyorsun ya babam eşimde üzülüyor ama az kaldı babam sabredin demekten başka birşey gelmiyor elden
(3,154 puan) tarafından
Zor canım çok zor hemde biz Giresun'a taynli gitik Bn 6 Ya abim liseye gidck bize Bi ev tutmuşlar eve merdivenden inipde girysn bodrm bahçeli ev sobalı bide kış canım babam merkeze gtii kapmz demir ana Bi dondu canım soğukdan cam patladı annem tepsi koydu cama kapımız açılmadı evde milletn ayanı göryoduk yürüdükleri zaman ana yolda 1 hafta Bi allahın kulu öldnz mü kaldnz mı demedi bize allahdan kilermz vardı oraya odun kömür doldurmuştuk onu yaktk un vardı ekmek yaptık yedik
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Aile büyükleriyle görüntülü konuşma yapın çoğul şekild e 
tarafından
Ne yazikki tek büyüklerim yetimhanede benden yaşça büyük olan arkadaşlarım eşimin de anne babası vefat etti
(6,075 puan) tarafından
Hala dayı teyze amca bişey yok mu :/
tarafından
Yok askm benim bı halam var kardeşim çok uzakta oda görev yapıyor eşi taze gebe gelin diyemedik
0 oy
tarafından
Canını sıkma camım kendi aranız da da olsa kutla ve aileni kardedlerını telefonla goruntulu ara hepsı pasta uflekrken ıyıkı dogdun diye bagırsın tek degılsın gecen sene biz de esım ben oglum kutladık ama gurbette olunca yapacak bırsey olmuyor uzulme maasallah subhanallah fıstıga ❤️ ıyıkı dogmus ❤️
tarafından
Insallah canım sıkma canını hep aynı seylerı yasıyoruz bayram da bile oglumla ikimiz kaldık gecen sene esım iste hıckıra hıckıra agladım inan
tarafından
Bilirim bilirim kapimi kapatıp ağladığım günleri çok iyi bilirim ah canım ah
tarafından
Rabbım daha buyuk dert vermesin canım napalım kader boyle
tarafından
Öle canm aminn inşallah sağ saglim bı emekli olsak başka birşey istemiyoz
tarafından
Insallah canım ınsallah ❤️
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Uzulmesi hasta olmasindan iyidir canim, uzulur ama o anda pastayi filan hediyeleri goruncr unutur bence
tarafından
İnşallah kuzum ❤️❤️ inşallah su hastalik sağ saglim bı bitse
0 oy
tarafından
Hv guzelse bi bahce gibi acik havada yap onlarida cagir acik havada risk baya dusuyor 
tarafından
Öle de gelen çocukları da düşünmek lazım dedim Allah korusun
tarafından
Anladim canim
0 oy
tarafından
Ya kıyamam arkadaşı yokmu bir kaç tane çağırın cnm yeni yaşı hayırlı olsun canım
tarafından
Sağol askm var varda okuldan bu viruste riske atamiyoruz ki
0 oy
tarafından
Kuzum ya seneye inşallah en güzelini kutlarsınız 
tarafından
İnşallah aşkm inşallah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 250 göst.
0 oy
6 cevap 409 göst.