Aranız da robot süpürge kullanan var mı varsa memnun musunuz moplu yada mopsuz nasıl iyi mi almayı düşünüyorum ama karar veremiyorum moplu alsak mop yaparken halıları ıslatır mı anlatsanıza aranız da var mı robot kullanan 2 çocuğum var ve günde neredeyse 3 kere süpürge tutmam gerekiyo moplu olan iyiyse moplu almayı düşünüyorum yoruluyorum çok hiç birşeye vaktim kalmıyor.
sana şukadar diyim her çalıştırdığımda önce eşime sonra bunu üretene icat edene dua ediyorım sayemde cennetlik oldular yani rahatlığın böylesi. bende xiaomi vacum mop pro var halıları asla ıslatmıyo öyle pis bırakmıyo yani suluu sulu. parkeleri bile ben silsem daha sulu kalır öyle diyim ve tertemiz oluyo. bide suyuna damlatmayın diyolar ama ben azcıkta koku damlatıyorum ev mis gibi oluyo. bende bebiş şuan yok oyüzden haftada bi kendim silip süpürsem yetiyo sen belki 2 3 kere süpürcen çocuklardan dolayı ama kesinlikle çok iyi bişey mutlaka almalısın hatta şu sıralarda 2600e kadar düştü sanırım trendyolda falan biz 5küsüre almıştık
1,487,832 soru
24,321,452 cevap
345,332 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın