0 oy
668 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,353 puan) tarafından
İlk gebeliğim. Çoğu şeyini aldım ama illaki eksiklerim vardır. Sizin keşke şunu da alsaydım dediğiniz veya kesin bunu almalısın dediğiniz bir şey var mı?

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende beklim surda 
(1,353 puan) tarafından
Bekle bakalım:)
-Reklam-
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Ana kucağı elim ayağım hala :D hep sormuştum iyiki almışım 
(6,848 puan) tarafından
Hadiya aslı :) bizim kurtarıcımız resmen
(1,353 puan) tarafından
Valla önerilerinizi alırım :)
(13,306 puan) tarafından
Valla kuzum 25-26 günlük elektrikli aldık asla binmiyor 10-15 dk duruyorsa seviniyorum inan. Bizim de baby plus ebebekten müzikli çıngıraklı
(1,353 puan) tarafından
Teşekkür ederimm
(6,848 puan) tarafından
Yaa biz beslenirken bile kullanıyoruz vala TV de bırakıyorum WC felan gitmeye birebir :). Küçükken mutfağa alıyordum hem sallayıp hem yemek yapıyordum. Canım foto atıyorum bunu alma bak. Ön demiri çöküyor.
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Zaten almışsın alman gerekenleri olmazsa olmaz diyecek birşey kalmamıştır bence 
(1,345 puan) tarafından
Aklıma birşey gelmedi benim de  ama puset çok rahat oluyordu evde ama kullandim hep ben iki aylık falan olunca evde pusetle odadan odaya taşıyordum mutfaga koyuyordum yanımda ben iş yaparken bana bakıyordu puset gerçekten işimi çok kolaylaştırdı evde
(1,353 puan) tarafından
Bebek arabasının puset kısmı çıkanlardan almayı düşünüyorum kullanışlı olur umarım
(1,345 puan) tarafından
Olur inşallah ama.büyüdükçe kullanışlı olur mu o bebek arabası puset ya büyüdükçe içine sığması zor olabilir
(1,353 puan) tarafından
Valla ablam bi tane aldıydı baya kullandı. Aynı modelini alırım büyük ihtimalle
(1,345 puan) tarafından
Eğer öyleyse olabilir tabi
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Bakım ürünleri anne bebek için. Ne bileyim kuzum aldıklarını bilsek yazarız saysak liste yapsak aldım dersin 
(1,353 puan) tarafından
Bakım ürünlerini atlamışım. Şuam farkettim. Göğüs yarası için merhem falan. Teşekkür ederim
(13,306 puan) tarafından
Rica ederim en azından boş olmadı hatırlatttı.
(1,353 puan) tarafından
Kesinlikle öyle :)
0 oy
(6,848 puan) tarafından

Bunu alma :Djfhdjkshdh

image

(6,848 puan) tarafından
Aynen Cnm benm eski sorularımda da vardı bu kimse bana çöküyor dememisti yoksa bende almazdım :D
(1,353 puan) tarafından
Rabbim karşına senin gibi insanlar çıkarır inşallah:)
(6,848 puan) tarafından
:* ne güzel duamiş :) amin
(1,353 puan) tarafından
Emin ol buraya yazmadığım bi çok duayı ettim sana. :)
(6,848 puan) tarafından
Sağol kuzum :)
0 oy
(1,075 puan) tarafından
Ben reflü yatağı aldım iyi ki almışım. Ana kucağı öneririm benim kızım pek sevmezdi ama yine de kurtarıcı oluyor 5 dk bile durması sizi rahat ettiriyor. Emzirme dönemi için çoğu kişi yara durumunu yaşıyor krem edinin lansinoh marka öneriliyor genelde bende ondan almıştım ama benim emzirme süresi çok sürmedi pek ihtiyaç duymadım o sebepten. Pompa iyi olur almanız, ilk başlarda süt gelemeyebiliyor pompa iyi süt getiriyor. Artı bebek fazla emmez göğüs şiş olur ağrı yaparsa o durumda kurtarıcı oluyor. Yaz bebeği ise müslin battaniye çok işinizi görür. Bebek için giysi olarak cidden fazla eşya almayın derim ben aldım çoğunu giyemedi. En işe yarar bulduğum en rahat ettiğim giysi tipi yenidoğan için, eldivenli ayaklı tulumlardır net. Onlar hiç kirlenmesin isterdik aşırı rahatlık. En önereceğim şey işe fazla almamak. Zaten bebek doğunca ihtiyaca göre hemen sipariş verebilirsiniz. Fazla alınan şey kalıyor öyle. 
(1,353 puan) tarafından
Allah razı olsun üşenmeyip yazdığın için. Senin gibi tecrübeli annelerin yazdıkları çok iyi geliyor :)
(1,075 puan) tarafından
Rica ederim canim ne demek :)
0 oy
tarafından
Süt sağma makinesi 
(1,353 puan) tarafından
Onu alıcam da önerdiğin bi marka model var mı?
tarafından
Ben lansinoh kullandım memnun kaldım banada eczacı önermişti
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Reflu yatagı kesin alın bacım birde emzirme yastığı 
(1,353 puan) tarafından
Yatak alındı ama yastığı atlamışız. Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Reflü yatagi ucuz rahat guvenli ordan oraya tasiyorum 3. Ay hala kullaniyorum
tarafından
Ha bir de bebeceyizsarayi.com da sevi bebenin elleri kendinden kapanan pijama takimlari cok iyi. Eldiven derdinden kurtarir seni. Ve yumusacik cok guzeller
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Herşeyi çok detaylı düşünüp araştırıp almıştım doğumdan sonra bişeye gerek duymadım. Sütüm geç gelince sadece sağma makinesi almıştım dogumdan sonra oda zaten illa olması gereken bişey değildi süt durumuna göre bakarsınız. 3 aylıkken dayısı hediye anakucagı almıştı o inanılmaz güzel bişey Tommy baby kullandık tavsiye ederim heryerde içine koyup işimi yapabiliyordum
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Reflü yatağı ve emzirme yastığı gereksiz gibi geliyo ama bence en önemli şeyler. 
0 oy
tarafından
Kesinlikle bebek küveti çok lazım oldu 
0 oy
(912 puan) tarafından
Emzirme atleti bence cok rahat,göğüs yarasi olmasin diye gümüş göğüs kapağı cok cok faydasini gördüm. 
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Ana kucagiiii. Yegenlerime almıştım ablam çok rahat etti mutfak balkon piknik deniz her yere götürdü kullandı. Çok pahalı bir şey almayın cunku 6 aydan sonra kendileri oturmaya başlayınca kullanılmıyor. 
0 oy
(503 puan) tarafından
canım tam olarak ne aldın ne almadın bilmiyorum ama benim sana söyleyeceğim can kurtaran bişey :) göğüs yaraları için boşuna bir sürü para verip te krem alma. ben herşeyi denedim hiçbir şey fayda etmedi. tahinin üzerinde biriken yağ var ya sadece onu sürüp üzerine gümüş göğüs kapağı kapattım. acayip mucize bir şey. kapakları da sutyen göğüslerdeki yağı almasın yumuşak dursun diye kapatıyorum. bebeğin her emzirmesinden sonra sür bak 1 günde geçecek 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 738 göst.
14 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 633 göst.
24 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 221 göst.
5 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Gencanne12 (1,353 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,065 göst.