Benim kizim 2 aylik daha simdiden gözü sürekli televizyonda laptopta. Nasil engellerim. Engellemek gerekir mi hic bilmiyrm
Bende izletiyorum dediğin gibi mecbur kalınca ama çok pişman olacaz canım lütfen elinden geldiğince isletmemeye çalış benimki 8 ay 10 günlük ne anne ne baba demiyor çok üzülüyorum acaba etkisi varmı diye zaten başlıl açaçaktım
Valla canim uzmanlar kesinlikle önermiyor zeka geriliği falan gibi sebepler bende okulöncesi öğretmeniyim zararlı olduğunu okuduk hep ama şimdi fikrime gelirsek bir çok öğrencim renkleri sayıları mevsimleri ayları hep tvdeki cizgi filmlerden öğrenmiş oluyor ve acaba bize hiç mi izletmediler hangimiz gerizekalıyız tuvalete giderken koyuyorum mecbur çünkü oğlum imkansız surda 2 dakka kendim oyalamayım demiyor 2 dakika durmak bilmiyor yanlızken uyanıksa yemek bile yiyemiyorum kanguruyla ev işini birlikte yapıyoruz öyle puseti yanıma alayım dursun ben yemek yapayım imkansız bizde durmayı kabul etmiyor çünkü teknolojinin nimetlerinden mecburen faydalanıyorum
1,486,608 soru
24,303,309 cevap
344,187 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın