0 oy
882 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Son bi haftadır postlarda ya intihar ediyorlar ya çocuklarını bırakıyorlar, ya eşi gözünün ustunde kaş var dedi diye boşanıyorlar... 

Ya ciddi misiniz yoksa bu sinir testi mi? Yav kardeşim siz bu çocukları neden dogurdunuz? Annesiz buyusunler diye mi babasiz buyusunler diye mi(şiddet gösteren,ihanet eden eşler hariç)??

Cidden bu kadar mi.sizin icin hayat? Hic mi fedakarlık yok evlatlarıniz için? Hep mi bencillik.... 

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Allah kimseye taşıyamayacağı yük vermez her imtihanın bir hikmet vardır isyan etmemeliyiz ki kazanmalıyız zorları kolaylaştıran Rabbim iz var
-Reklam-
+8 oy
(30,137 puan) tarafından

Kimse yaşamadan bilemez bizlere yorum yapmak kolay gelir yaşayana zor...

Yargılamayalim

tarafından
Aynen canım o konuda haklısın tabii rabbim kimseyi çaresiz bırakacak dereceye getirmesin .
Ama evlat yanı bilemedim belki suan bende olmadığı icin hassasım ♥️
(30,137 puan) tarafından
Evlat çok başka bambaşka kendi nefsimi yokluyorum ölürüm de bırakmam benim nefsim o olmazssa yaşayamam gibi geliyor Rabbim kimseye yaşatmasın.

Ama hayat şartları bazen insanın sevdiklerini elinden alabiliyor bazen  büyük imtihanlardan geçiyor çok zor.

Rabbim sanada hayırlı evlat nasip etsin insAllah
tarafından
Aynen öyle kuzum insan nelere alışıyor ki. Unutulmuyor ama bi zaman sonra alışılıyor.

Yaşayamam diyorsun , ama hayat sana acıta acıta yasamayı öğretiyor . Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.

Rabbim bazılarına sağlıklı hayırlı evlatlar veriyor ama onlar kocalarına görümcelerine ona buna kızıp küsüp birakcam diyolar al evladını öyle git sonradan o çocuk içinde travma geride kalanlar annesini kötüleyecekler sonra çocuğa kızdıkları zaman annen seni terketti biz sana baktık diyecekler ne gerek var o çocuğa onları yaşatmaya .

İnsallah adaşım ♥️♥️♥️
(3,834 puan) tarafından
++++ lar sana gelsin
(30,137 puan) tarafından
❣️❣️❣️❣️❣️❤️
+1 oy
(2,589 puan) tarafından
Annem hep derdi ki evin bacacı tütüyo ama et mı tütüyo dertmi diye hiç kimse gerçeği bilemez ki belki anlatamadıkları kendilerine biletiraf edemedikleri şeyler vardır

Davulun sesi uzaktan hep hoş gelir canım biz gördüğümüzü yorumlarız sadece 
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Dogru söylüyosun cnm 
0 oy
tarafından
Hayat yaşanılmya değecek kdr ucuz artık içindekiler içindeki beş para etmeyen insanlar yüzünden.......
tarafından
O zaman bu ucuz gördükleri hayata çocuk getirmeyecekler. Ne suçu var onlarin
tarafından
İşte diyorum ya suçlu böyle insanlar görüntü kirliliği
0 oy
tarafından
Biz kimsenin ne yaşadığını bilemeyiz canım burdan konuşmak kolay asıl mesele yaşamak böyle yargılamayın insanları
tarafından
Bu yargı değil ki gerçekler sence boştan sebepler için bir çocuk anne babasiz kalmayi hak eder mi
tarafından
Tabi Bostan sebeblerse haklısın ama inan hiç bişey dışarıdan göründüğü gibi değil herkesin derdi kendine göre büyük inanki rabbim kımseyi o duruma getirmesin
0 oy
tarafından
Bin laf varya lafla peynir gemisi yürümez çocuğunu bırakıp gideni ağzıma dahi almıyorum bu tamammen saçmalık !!! Ama hani cinnet anı diye bı an var ve akşam olunca herkes dört duvarına saklanıyor kimin ne yaşadığını bilemeyiZ
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Rabbim kimseyi bu durumlara düşürmesin büyük konuşturmasın. Akıl ipin ucunda herşey insan için...
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Bizler dışarıdan onların yazdığı kadarını biliyoruz sadece . Kim bilir neler yaşıyorlar neler çekiyorlar hangi sözleri duyuyorlar ki bu duruma geliyorlar. Bence hiçbir kadın son haddine gelmeden ne boşanır ne intihar eder ne de terk eder hiç bir anne yapmaz yani . Bizler sadece söylendiği kadarını biliyoruz içlerinde onlar ne acılar yasiyor ki bunları yazıyorlar 
0 oy
tarafından
2 3 kişiye tek inandim diğerleri fasa fiso dönüp dolaşıp yine aynı yere geldiler yazık ediyorlar kendilerine yazdıkları doğru ise tabi insan bukadar ahmak olmaz..... 
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Intihar edecem bosanacam yada bebegimi birakacam diyenler bianlik oyle diyorlar canim hemen yapmiyorlar. Sonradan vazgeciyorlar zaten. Demekki ne kadar kotu seyler yasiyorlarki bi anlik gaflete kapılıyorlar. Herkesin ne yaşadığını bilemeyiz canim. Yani ben bi anlil boyle dusunenen insanlari yargılamayi dogru bulmuyorum aksine guzel konuşup yonlendirmek gerekli. Emin ol onlarda bir cok fedakarlik yapmıştır hayatlarinda. 

Rabbim kimseyi boyle seyler düşündürecek durumlar yaşatmasin. Zaten imanımız kuvvetli olursa bunladin hepsinin imtihan oldugunu derdi verenin elbet iicnde dermaninida gizlendiğini biliriz. 
0 oy
(410 puan) tarafından
Çok haklisinda ama neler yasaniyor biz bilemeyiz ki kimseyide yargilmamk gerekiyor ama bakiyomda kucuk seyler icin boşanalim deniliyor yaa bence yuva o kadar kolay kurulnaz degerini bilelim şukurediyom esime yuvama 
0 oy
(386 puan) tarafından
İnsanlar ne yaşıyor bilemeyiz onun için yorumsuz .(gece kuşu) sana artı 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Kim intihar diyor Allah korusun
0 oy
tarafından
Sen bunlara inanıyor musun terk edicem diyen yarın ben hiç bağırmayan anneyim kimse anneligimi sorgulamasin diyor bosancam diyen kocam bana hediye gönderdi diye post açıyor 
0 oy
tarafından
Evet kimse kimsenin yaşandı bilemez ama once şunun bilincnde olmak lazm BU CAN BİZE EMANET SEN NE HAKLA O CANA KİYMAYA CALİSİYORSUN? rabbim sana demis mmi sikstiysan canına kiy diye hayır dünya imtihan dünyası imtihan olmasaydı alemlerin peygamberi Hz Muhammed Mustafa sav imtihan edilmezdi o bile imtihanları en  ağırladı ile imtihan edilmis bizler bu dünyadaki imtihanlarmzi gecicZ ki ahiretimizi kazanalım bu dünyanin geçici olduğunu ahiretin baki olduğunu bilirsek ona göre yaşarız bir cana kıymak değil mesele hesabını nasıl veririm diye düşünürse zaten kimse yapamaz ben buna kiziyorm çok kolaymış gibi konusmalarina
0 oy
(267 puan) tarafından
İçimden geçenleri yazmışsın valla
0 oy
(431 puan) tarafından
Evet haklısın canım evlat ya onu bu dünya ya getiriyorsun hayatın çok kötü olsa bile evlad için ayakta dimdik durmalı insan sıkıntı da olan herkese Rabbim ferahlık versin inşallah 
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Kimin ne yasadigini bilemezsin
0 oy
tarafından
Ateş dustugi yeri yakar o yizdn bişey diyemicem 

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 1,651 göst.
2 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,474 göst.