0 oy
615 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Simdi benim kizim yurume engelli biyerden okudum bacaklarina soguk su dokersen tepki verirse his vardir demek kizimin ayaklarinsa his yok asi yapildiginda hic aglamaz bende denedim banyoda ayaklarini kipirdatmaya ve kendini geriye cekmeye basladi bu hisediyor anlamina mi.geliyor bi ara hemsire demisti az bisey his var diye aklima takildi doktora sor demeyin doktor hemen onyargili davranip kestirip atiyor

15 Cevaplar

+1 oy
(2,677 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
kurban olsun teyzesi onun ayaklarına meleğim bnm rabbim sağklılı sıhhatli ömürler güsel kaderler versin sen ne güsel Bi annesin ilgili düşünceli burda nice annerle taş çıkarırsın daha bugün okudum bırakmayı düşünen yok döven Rabbım sen koru.  Üzülme canm sevin demek ki his var ki kendini çekiyor sen sürekli dene bakalım nasıl olacak gerekirse şehir şehir gezersin evladın için duam seninle sizinle rabbim önce evladına ayaklarına cann olsun sonra sana güç versin 
tarafından
Amin insallah canim benim cok sagol elimden geliyorum yuruyebilmesi icin yuruyemesede en azinda ona karsi hep basim dik olsun elimden geleni yaptim ama olmadi diyeyim Rabbimin takdiri o kadar cok istiyorum ki onun yurumesini kendim icin degil onu bi omur sirtimda tasirim ben o mutlu olsun diye kosam cocuklari kahkahalarla izliyor insallah oda birgun yurur diyorum inanki deynege bile raziyim
(2,677 puan) tarafından
Rabbım den gelene razıyız canm demek ki o şekilde uygun görmüş hikmetinden sual olmaz biliyorum Bn senin demek istediğini yaşadığın sürece elbette yanında olursun ya Banada bişey olursa diye evladın zor durumda kalacak diye korkuyorsun hiç korkma canm Allah büyük sen ve evladını güzel günler bekliyor rabbim vermiyorsa vardır Bi bildiği diyelim.. Ama bana kalırsa değiltr doktoru başka şehire git his varki kuzum tepki veriyor.. Üzülmesin yavrum bnm kıyamam ona oda elbet ayakları üzerine basıp gelecek anne diye sarılacak sana sakın yitirme umudunu kardeşim
-Reklam-
0 oy
(1,469 puan) tarafından
His var demekki canım ayrıca o nasıl bir doktor tepki göstermeye hakkı yok başka doktora götür bence çok geçmiş olsun 
tarafından
Goturdum canim hepsi kesinlikle yok sacmalama gibi kelimeler soyledi kendini hazirla bu cocuk yurumeyecek bilmem ne bende daha goturmedim bacaklarinda denedim gercekten kendini cekti teoki verdi
(1,469 puan) tarafından
Umudunu kesme kuzum doktor doktor gez evde fizik tedavi hareketleri yaptır sürekli Allahım şifa versin inşallah kavuşur sağlığına meleğim
tarafından
Amin insallah sagol canim benim evde durmadan yapiyom haftanin 6 gunu fizik tedavi goruyor
(1,469 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah Allahım görsün mücadeleni canım
tarafından
Amin insallah canim cok sagol❤❤
0 oy
tarafından
Inşallah his vardır yaa
tarafından
Insallah canim ya❤
0 oy
(3,211 puan) tarafından
Rabbim mucizesini size göstersin sorunun cevabını bilmiyorum ama dualarım sizinle. 
tarafından
Amin insallah canim benim cok sagol
0 oy
(507 puan) tarafından
Bence başka doktora gotur şaglikcıya derdini tamamen anlatamadiktan sonra ne anlamı var ki hastaneye gitmenin
tarafından
Goturdum canim gezmedigim doktor kalmdi bi ozel hastane var oda cok pahali ufak ufak biriktiyoruz yaza kadar oraya goturecem
(507 puan) tarafından
Inşallah şifa olsun küçük kuzucuga
tarafından
Amin insallah canim cok sagol❤
0 oy
(2,540 puan) tarafından
Bu konunun uzerine duş fizyoterapi fizik tedavi ne gerekiyorsa araştır insallah faydasini gorursunuz allah sifa versin
tarafından
Goturuyorum canim haftanin 6 gunu sagolsum burdan bir arkadas herseyi arastirip bana soyluyor bende faydalaniyom bu bilgilerden
0 oy
tarafından
geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşaAllah gönlünüze göre versin norolojiye gittiniz mi 
tarafından
Amin canim insallah norolojiye gittim ama basindan savdi haziranda memlekete gidecem oraya goturecem yazinda baska bir doktor var soina bifidali hastalara bakan ona goturecem simdiden birikim yapiyoruz onun icin
tarafından
bolca masaj yapın hareket ettirin youtu.be duyu geliştirme fiziksel tedavi vb videolar var bakın mutlaka
tarafından
Bakiyorum canim fizikciside evde napmam gerektigini soykuyor onlari uyguluyorum cok sukur ayagini onceden az hareket ettirridi simdi fizik tedavilerle hareketleri duyarliligi artti
tarafından
ne hareketlerini yapıyorsunuz kızımda sol ayağını kasıyor ama fark ettim sağı da istediği zaman kasıyor
tarafından
Ayaklarina masaj yapiyorum canim ileri geri goturuyorim dizlerini bukuyorum ayaklarinin altina elimle baski uyguluyorum
0 oy
(3,854 puan) tarafından
instada bazi doktorlar cevap veriyor ya onlara yaz belki donen olur. insallah dogrudur his vardir bi umut olur size 
tarafından
Yazdim canim gormem lazim diyor fiyatlarida cok ucuk birikim yapiyoruz yaza kadar yazin goturecem mutlaka
(3,854 puan) tarafından
Allah yardimciniz olsun canim insallah bu emeklerinizin karsiligini alirsiniz. daha once de yazmistim bi postuna galiba cok ilgilisin bebisinle insallah guzel seyler olur bebisin icin
tarafından
Amin insallah canim benim cok sagol ben hicbirzaman isyan etmiyorum yine cok sukur nefes aliyor ya❤
0 oy
(267 puan) tarafından
Doktorları araştır en iyilerine götür belki bi gelişme olur inşallah iyi haberlerini de yazarsın buraya
tarafından
Insallah canim xok sagol emekleme cabalari var sadece ayaktan tam destek alamiyor gucsuz oldugu icin ama surunerek kendini emekletmeye calisiuor
(267 puan) tarafından
Düzgün bir doktora götür dualrımız seninle canım heyecanla haber bekliyor olacam gelişme olunca kesin haber ver
tarafından
Insallah canim veririm cok sagolun yazin insallaj cok iyi bi doktor bulduk bu hastalarla ilgileniyor onun icin birikim yapmaua basladik fiyatlari ucuk ona goturecez sansimizi deniyecez
0 oy
(689 puan) tarafından
Insallah en kisa surede sagligina kavusur
tarafından
Amin insallah kuzum cok sagol
0 oy
(3,726 puan) tarafından
Rabbim şifasını versin inşallah 
tarafından
Amin insallah canim xok sagol
0 oy
(12,764 puan) tarafından
His gar galiba sen evde masajlar vs yap gerekirse bı rehabilitasyon merkezi ile görüş fizik tedavi gibi belki şifa olur 
tarafından
Insallah canim cok sagol evde kendim yapiyom gunde 4 defa fizik tedavide haftanin 6 gunu aliyor
0 oy
(4,852 puan) tarafından
Tek bir doktora değil farklı doktorda götürün ne kadar erken o kadar iyi 
tarafından
Fizige gidiyoruz canim ama malesef doktorlar yurumesi icin olanak vermiyor sadece kendini hazirla diyor
(4,852 puan) tarafından
Ayy Allah'tan ümit kesilmez inşallah o doktorların ağzını açık bırakıp çok çok tepkiler verir hepsini utandirir inşallah
tarafından
Amin canim zaten bi doktor vardi bu dogmaz yasamaz aldir diye ustume geliyordu insallah birgun o doktorun karsisina xikacam bakin coxugum cok sukur nefes aliyor diyecem
0 oy
tarafından
Allah Allah ya nasıl doktor bunlar iyi bir doktora götür tepki verdi dersen doktor kesinlikle o çocuğa bakmak zorunda fizik merkezine sevk eder en azından Rabbim yardımcın olsun, 
tarafından
Ozel coxuk oldugu icin fizik tedaviye biz basvurduk haftanun 6 gunu goturuyorum doktora gittim ayaginu kaldirdigina inanmadi sonra kizim yaninda ayagini kaldirdi bakin hocam jaldiriyor dedim kaldirmasi bisey ifade etmez dedi gonderdi bide ozel hastane
0 oy
tarafından
muhtemelen his var az bisi his varsa da tedaviyle artacagini dusunuyorum fizik tedavi ozel tedavileri vardir muhtemelen sen baska doktora git boyle boyle kendi doktoru kale almadi de ihmal etme
tarafından
Gittim canim hicbir doktor his olduguna inanmiyor haftanin 6 gunu fizik tedavi goruyor insallah oda yurur
tarafından
fizik tedavi goruyorsa iyi duzelir Allah in izniyle insallah fizik tedavi yapanlarla da bir gorus nasil ilgilenmesiler anlamadim acikcasi
tarafından
Fizik tedavi suan bunu demek icin erken diyor ama doktorlar cok onyargili konusmama izin bile vermiyorlar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 177 göst.
0 oy
24 cevap 568 göst.
2 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Emellllsdkkk (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 417 göst.
+2 oy
2 cevap 449 göst.

Kategoriler

1,456,513 soru

23,898,209 cevap

322,201 kullanıcı

...