0 oy
590 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (568 puan) tarafından
Kızlar ya korunmasız bir defa birlikte olduk kalmam demi hemen inşallah çok korkuyorum ya 

19 Cevaplar

+4 oy
(1,345 puan) tarafından
Dikkat etmeden yapıyorsan sonra vah vah demenin bir anlamı yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzenim kaldı
tarafından
Gerçekler acı
0 oy
tarafından
Annem kaldı sjsjsjs kız kardeşim ile aramızda 11 ay var :D
0 oy
tarafından

Ben şok kız niye yaptın:O

0 oy
tarafından
Görümcem kaldı kızlar 6 7 yaşlarında şimdi hatta 40 çıkmadan birliktelik olmuş adet olmayınca gitmiş hamile çıkmış :) olabilir olmaz deme önlemini al 
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Doğumdan hemen sonra hamile kalma riski her zaman daha yüksektir o yüzden geçmiş olsun 
0 oy
tarafından
Abooo dikkat et kız 
0 oy
tarafından
Kaladabilirsin, kalmayadabilirsin, bende yeni 40'ım çıkmıştı öyle bı hata oldu bizdede 1 defa ama çok şükür ben hamile kalmadım, kalanlar çok ama böyle doğumdan hemen sonra, şimdi kızım 3 buçuk aylık yeni adet oldum.
tarafından
Bnm de 3 buçuk aylık ama daha adet olamadım
tarafından
Herkesin vücudu aynı değildir canım ben emzirmeme rağmen yine erken oldum ama sevindim iyikide oldum rahatladım
0 oy
(568 puan) tarafından
Süt korur mantığım vardı :(
(12,004 puan) tarafından
O süt nasl koruyor bide bana diyin hele ya :D insanlar condom kullanıyor, spiral taktırıyor, hap içiyor ve bunlara rağmen kaza olup hamile kalabiliyorlar. Ama bebeğin emdiği süt nasl korusun
(568 puan) tarafından
Beyin progestan hormonunu ilk 6 ay urutime geçmez dediler ek gıda alana kadar gebe kalmazsınız dediler ne bilim
(12,004 puan) tarafından
Yok cnm hepsi boş uydurma onlarn..oyle olsa 40ı çıkan hiç bir kadın hamil3 kalmazdı
0 oy
(7 puan) tarafından
Ben 1 ay hiç korunmadim yine de olmadı hiç

Tabi yine de Allah'ın işi bilemeyiz
(568 puan) tarafından
İnşallah yoktur
0 oy
tarafından
Bu acele Nereye Böyle
(568 puan) tarafından
Canım acele etmek değil zaten hamileyken hiç birlikte olmadık iki ay olcak doğum yapalı e daha durduramadim adamı gericekilirken ben hissettim olduğunu ondanda ödüm kopuyo napcam bilmiorm inşallah yoktur ya
tarafından
Yoktur inşallah merak etme Bizim de 5 aydır olmadığı için artık bana bu konuları uzak kalıyor
(568 puan) tarafından
Kadına uzak ama erkeğe değil işte
tarafından
Yok canım benim eşim için sorun değil yani benim eşim duruyor Allah'a şükür öyle bir adam değil Beni zorlamaz kesinlikle Biz Benim üç doğumum oldu 5 aylık şu anda Bebek 32 haftalık doğum ettin Ben erken doğum üçüncü sezeryanı mı oldum ve benim eşim 5 aydır hiçbir şekilde beni zorlamaz ben dayanamıyorum şöyle böyle kesinlikle olmaz Biz de o yüzden biz karı koca artık alıştık aklımıza bile gelmiyor yani doğru düzgün asker arkadaşı olduk desem yeridir
0 oy
tarafından
Olabilir dikkat etmen lazım 
0 oy
(7,136 puan) tarafından
Coluk cocuk sahibi insanlarsınız. Ergenler gibi korumasız ilişki oldu hamile kalır mıyım demenin ne anlamı var ki sonucun ne olabileceğini düşünemedinizmi yaparken 
(568 puan) tarafından
Ya nasıl bir öz eleştiriye sahipsinz gericekildi ama ben hissettim biraz geldiğini bunu aile bireylerine soramadigim için burdan destek almak istedim ne kadar yargısız infazcisinz ya napim kime soruyum
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Doğumun çok mu kolay oldu sendeki de cahil cesreti ama
0 oy
(12,004 puan) tarafından

Tabi ki de kalırsn neden kalmayasın. Bebek tam olarak o dediğin şekilde yapılıyor ;)) 

Süt koruyor vs oyle bişey yok uydurma hepsi. Istemiyorsan koruncaktnz, bide  rahim şimdi hamileliğe daha elverişli durumda. Geçmiş olsun :D

0 oy
tarafından
Doğumdan sonra hamile kalma olasiligin daha yuksek gecmis olsun diyebiliriz belki de.
0 oy
(234 puan) tarafından
Kalabilirsin %100 kalmazsın diyene inanma :) 

Madem bu kadar korkuyorsun keşke korunsaydın 
(568 puan) tarafından
Ya planlı bişey değildi anlık oldu gericekildi ama ben hissettim sanki
(234 puan) tarafından
Hemen ertesi günü hapı alsaydın
0 oy
tarafından
Hakkında hayırlısı olsun
0 oy
tarafından
40 dolmadan bile kalanlar var hormonlar her zamankinden daha çok çalışıyor 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 174 göst.
11 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde bebekle_00 (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 177 göst.
0 oy
11 cevap 304 göst.
20 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Hnimasln (356 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 416 göst.

Kategoriler

1,471,598 soru

24,100,802 cevap

332,399 kullanıcı

...