0 oy
6,014 göst.
Diğer kategorisinde (3,192 puan) tarafından
Kizlar merhaba. Ben bişey sormak istiyorum. Ehliyet kursuna yazıldım hamile olduğumu bilmeden. Sonra sildiremedim kaydı. Araya zaman girdi pandemi falan derken vakit geçti yazılı dersleri aldım sınavına girdim geçtim. Şimdi 6 aylık hamileyim. Karnım büyüdü. Ve bu bebeğe çok zor sahip oldum 4 sene çocuğum olmadı doktorlar senin çocuğun olmaz imkansız dedikten sonra Rabbim imkansızı imkanlı kıldı hamile kaldım. Araba kullanmayı hiç bilmiyorum 1 ders direksiyon dersine girdim çok sert stop ediyorum heyecanlanıyorum çok sarsiyorum arabayı çok korkuyorum bebeğe bisy olur diye o yüzden dersleri doğumdan sorna almak istiyorum. Bide sürüş alanina kendi imkanlarınla gidip geliyorsun alana giden yollar çok bozuk minibüs tak tak vuruyor yere resmen çok sarsıyor taksiyle gitme gibi bı imkanimda yok. Ehliyet kursuna söyledim derdimi anlattım pazartesi yetkililer gelsin sorucam haber vericem dedi. Sizce dondurma veya erteleme gibi bi hakkım var mı ? 

4 Cevaplar

0 oy
(163,443 puan) tarafından
olabilir sonucta parani oduyon sadece erteliycekler ama dogdab snrda gidemezsin bayagi bi sure
(3,192 puan) tarafından
Canım zaten hafta 1 ders alınıyor. 40 im ciktiktan sonra hafta da 1 gün iki saatligine giderim diye düşündüm.
(163,443 puan) tarafından
ben alirken oyle degildi sistem degismis demek ama inan 40 cikinca falan gidemezsin
(3,192 puan) tarafından
Doğrudur kuzum ama şu anda da ödüm kopuyor evladıma bişey olucak diye. Az biraz hareket etsen yürüyüş yapsam hemen alt karnım ağrıyor. Kendimi geçtim çekerim ağrıyı. Ama bebeğe bsiey olursa ömür boyu vicdan azabıyla yaşayamam.
-Reklam-
0 oy
(1,894 puan) tarafından
Direksiyon sınavını bir ay erteleme hakkın var canm ben ertelemistm hazr değilim diye. Senin hamilelikten dolayı belki daha fazla olabilir raporla fln
(3,192 puan) tarafından
Ya falza değil dogurayim 40imdan sonra hemen giderim diye düşünüyorum annem ben dersteyken bebeğime bakar.
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Kiz ben 8 aylik oldum girdim 2 hafta önce aldim egitmenine soyle onlar gozetmene soylerler dikkat edersin birsey olmaz
(3,192 puan) tarafından
Canım ben kendimde kiloluyum zaten 4 aylıkken zor sigiyodum şimdi böyle karnım iyice büyüdü bide hiç bilmiyorum kullanmayı çok ser stop ettiriyorum arasi içinde baya sasriliyoruz yani korkuyorum açıkçası
(2,365 puan) tarafından
3 4. Dersten sonra düzeliyor canim sen bilirsin ama kaldi mi kalır ben o yüzden aldim kurtuldum 2 hafta gittim kursa
(3,192 puan) tarafından
Canım az bişey yorulayim biraz yürüyüş yapayım hemen alt karnima agri sancı giriyor. Ağrıması önemli değil bebeğe bsiey olucak diye ödüm kopuyor Allah korusun bişey olursa ömür boyu vicdan azabı çekerim. Korkuyorum yani. 4 aylikkken devam ettirmediler derse pandemi cart curt dediler 6 aylık olduk şimdi çok zor yani o zaman devam ettirselerdi şimdi ders bitmişti
(2,365 puan) tarafından
Ben hamile bile değildim yazıldığımda cagirana kadar 7 ay oldu sonra 2 hafta eğitim sonra da aradim da sinava yazin beni dedim o sira birde esim ameliyat oldu 3 gün eğitime gidemedim sonra sabah çıkıyordum eğitim yeri çok uzak kayinbabam götürüyordu öyle geçti zorlu geçti ama aldim çok şükür dediğim gibi korkuyorsan ertelerler ama onlar istediklerini yazıyorlar istediklerini yazmıyorlar ben aradim diye beni yazdilar zaten korkuyorsan da hiç bulasma ama hareket etmeye calis biraz ama ağrı felan iyi değil ben hiç yerimde durmuyorum
(3,192 puan) tarafından
Valla korkuyorum canım söyledim beni derslere de sinavada yazmayın diye. Bakalım pazartesi haber vercekler. Bide beni bırakacak kimse yok gitsemde takir takir minibusle gitmem gerekecek. Öyle bir vuruyo ki minibus yere sanki oturduğum yerde zipliyorum. Bide çekiniyorum eşim olsa minibüse binince eşim hamile yer verin diyor hemen otutturuyor ben hamileyim yer verirmisin diyemiyorum ayakta gidiyorum. Sonra belim ağrıyor.
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Sınavı 3 4 ay ertelerler mi bilemedim ama sonra bebekle daha zor oluyor. Neredeyse 5 6 ay önce kayıt oldum doğumdan önce alayım diye kurslar kapandı şu bu derken geçen ay 2 hafta derslere gittim birnci sınavdan kaldım sonra bu ay 1 hafta daha derse gittm çok şükür geçtim 35 haftalık hamileym 2 yaşında kızım var doğumdan sonraya kalsa asla alamazdım bebekle çok zor oluyor hergün annemlere bıraktım kızımı çok zor oldu ama iyiki aldım. Götürüp getirecek kimse yok mu baban eşinin babası filan yardımcı olsalar 
(3,192 puan) tarafından
Kimsenin arabası yok canım. Doğumdan sorna annem ben dersteyken bakar haftada 1 gün 2 saat sürüyor dersler zaten. Tek sorun böyle bisey olabilir mi ertelerler mi. Ertelerlerse çok iyi olur ya.
(2,263 puan) tarafından
Kursla konuş riski gebeliğim var de bence yardımcı olurlar canım
(3,192 puan) tarafından
Konuştum bakalım inşallah erteler.

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 172 göst.
+3 oy
10 cevap 383 göst.
0 oy
6 cevap 309 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde poyrazlina22 (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Baranın annesi (1,355 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,312 soru

24,097,257 cevap

332,166 kullanıcı

...