0 oy
248 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
1-2 gündür  aşırı derece kafama takıyorum kedim ailemin evinde kalmıştı babamda aşılarını çok aksatmış hamileyim annem kendisi veriyor mamasını kumunu temizliyor oğluma hamileyken test yaptırmıştım temiz çıkmıştı oğluma kendime test yaptırmayı düşünüyorum tekrar öyle bir şey olsa ne gibi belirtileri olurdu kendimiz anlayabilirmiydik 

5 Cevaplar

0 oy
(3,209 puan) tarafından
Kediniz dışarı çıkmıyorsa sorun olacağını sanmıyorum. Hamilelikte ve doğumdan sonra 1 yıla kadar 2 ayda bir aşı önermişti veteriner bize. 
tarafından
Evlenmeden önce ben kendim yaptırıyordum aşılarını düzenliydi bizde her veterinere götürdüğünde aşılarınıda yaptırıyor zannediyorduk aşı kartına baktım çok atlayarak yaptırmış sonrada yaptırmamış evden dışarıya çıkmıyor fakat aşırı derecede vahşi bir kedi sevdirirken koparacak kadar ısırıyor tınaklıyor
(3,209 puan) tarafından
Vahşi olması huyundandır evden dışarı çıkmıyorsa çok korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum.
tarafından
Eskiden binanın bodrumuna çok kaçardı koronadan beri dairenin kapısının önüne bile çıkartıyoruz
-Reklam-
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Hiç korkulacak bişey yok merak etmeyin, toksoplazma kedilerden daha çok sucuk salam iyi yıkanmamış yeşilliklerden geçiyo, Instagram kullanıyosan portibon diye bi sayfa var oraya bak o kadının da kedileri var evde ve bebisi oldu, çok detaylı araştırmalar yapıp hepsini paylaşmış, 3 kedisi olan biri olarak bende söylüyorum ki korkmaya gerek yok inşallah bir sorun olmaz 
tarafından
Aşılarını kaçırmasından çok yedirgün oldum sayfayı bakıcam çok teşekkürler
0 oy
tarafından
Ben pandsmiden test yaptiramadim birde tasiniyorduk tam o sirada. Her turlu hayvandan uzak durdum
tarafından
İlk testi 2 sene önce 200tl gibi bir fiyata yaptırmıştım devlete sıra bulunmuyor özelde tekrar yaptırayım eskiden dışarıdaki kedileri falan severdim dokunmuyorum hamile olduğumu öğrendikten sonra
0 oy
(458 puan) tarafından
Benimde kedim var kuzum üç aydır bizde bir aylıkken almıştık yanlış bilmiyorsam Türkiye’de anneye de kediye de aşı şansı varmış burda sordum veteriner de kendi doktorum da öyle bişey yapmıyoruz tuvaletini elleme kedinin açılarını aksatma bi problem olmaz dedi zaten dışarı çıkmıyo kedi  

Testlerim de şükür iyi çıktı sadece hijyenine dikkat et biz langette falan aldık her tuvaletinden sonra eşim güzelce siliyo zaten kedi de kendini temizliyo ben onun tuvaletini falan hiç ellemiyorum inşallah bişey de olmaz 
tarafından
Tuvaletini uzun zamandır ben almıyorum mamasını annem veriyor bakımını yapıyor fakat aşısını uzun zamandır yaptırmamış içime kurt düştü hafta içi aşılarını olmadı ben yaptırıcam teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 60 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde eskiprofl (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
7 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 124 göst.
21 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Maztmazell (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 498 göst.
22 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fairytalee (2,624 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,295 soru

24,137,145 cevap

334,350 kullanıcı

...