0 oy
700 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar burda yabanci ulkede yasayanlarda cok galiba. Nerde yasiyorsunuz. Oralar nasil. Covid 19 tedbirleri cok mu oralarda. Ozluyormusunuz anavatani. Yasadiginiz ulkeyi anlatin.Biraz bahsedin degisiklik olsun

11 Cevaplar

+4 oy
(25,181 puan) tarafından
Sevda var gent te yasıyor :D 
(163,453 puan) tarafından
Seloya artiiii
(25,181 puan) tarafından
Hahaha :D
-Reklam-
+1 oy
(1,938 puan) tarafından
Kazakistan da yaşıyorum 7 ay olacak Türkiye de ki gibi sıkı tedbir yok maske takan çok az kapalı yerde takmak zorunlu ama ona da uyan yok bence burda korona konusunda çok rahatım AVM ye oyun parkına gidiyorum oğlumla bugün lunaparka gittik hatta sıkılmiyor en azından ama dışarı çok soğuk -40 karı gördü şuan -25 lerde sıcak havayı çok özledim sadece  bide Kayseri'de ki evimi ve eşyalarımı Cook özledim 
(8,312 puan) tarafından
Türkiye köleliğe doğru gidiyor yazık ki ne yazık
tarafından
Taksi baya ucuz oyleyse. Biz toplu tasimaya devam:)
(1,938 puan) tarafından
Burda her yer taksi canım yoldan geçen herhangi bi arabayi bile durdurup istediğin yere bırakıyor seni bı o ucuz zaten
tarafından
Benzin dogalgaz bedavaya yakindir oralarda. Oralarda memur olmaktansa esnaf olmak daha mi iyi sanki memur maaslari dusuk diye duymustum.
(1,938 puan) tarafından
Onları bilmiyorum eşim mühendis olarak çalışıyor cami inşaatında
0 oy
tarafından
Aklımda deli sorular ;))
0 oy
(458 puan) tarafından
Fransa’da yaşıyorum kuzum 

Covıd önlemleri aldıklarını sanıyorlar ama bence sıfır ve vaka sayısı fazla okullar açık çoğu yer açık insanlar rahat 

Offf vatanımı çok özledim yemeklerini çok özledim hemde çok herkesle Türkçe konuşmayı özledim 

Burası Türkiye’nin sıcak yerleri gibi benim yaşadığım yer öyle kış görmüyoruz biz çevremdeki Fransızlar mesafeli ama tatlı insanlar yaşamak için değil ama seyehat için gelinebilir ya da biz Türkiye’yi özlediğimiz için öyle diyoruz bilmiyorum 
tarafından
Gezmek maksatli gitmeyi isterdim  yada farkli bir meslegim olsa belki orda yasamayi dusunurdum. Insan omru kisa hayatta farkli seyler de gormek istiyor ama memurum ya bana olmaz. Kardesim hemsirelik okuyor. Unv. Birince yurtdisina gidip calisacam diyip duruyor. Hemsire olarak calisabilir mi. Ihtiyac varmi massalari falan iyimi
(458 puan) tarafından
İş başvurulu gelirse ve dil öğrenirse çalışır maaşlarını tam bilmiyorum ama sorup sanacevap vericem kuzum
tarafından
Ogrenince yazarsan cok memnun olurum cnm dil olarak ing bilmesi yeterli olur mu. Illa fransizca mi gerek. Ordada devlet hastanesi ve ozel hastaneler var deilmi. Devlette calismak daha mi iyi orda. Atanma falan var mi. Nasil oluyor☺
(458 puan) tarafından
Burda hayat devlet hastaneleriyle kuzum özeller nadir ve İngilizce yeterli değil belli seviyede Fransızca şart burası biraz ırkçı bi yer ve kendi dillerini istiyorlar çoğu yaşlı falan İngilizce bilmiyo zaten
tarafından
Mezun olanlar direk devlette mi basliyorlar yoksa kpss gibi bisey mi var cnm. Bide isini kurmaya gelen arkadaslar var demistin ya. Genelde ne is yapiyolar oraya gidenler
0 oy
Belcika gentte yasiyorum 27 aydir turkiyedeki gibi onlemler yok sadece markete girerken maske takiyon oda gostermelik buralarda cuma gunleri sela  sesi yerine 500 defa çan çaliyo yani farkli yaa cok farkli ama insan zamanla alisiyo
tarafından
Ingilizce mi konusuyorsunuz orda cnm. Egitim nasil. Turkiye den farklimi. Doktor ogretmen kolaymi olmak:))
hollandaca konusuluyo kendi dili olayan tek ulke belcika genelde holandaca a her sehir farkli fransizca almanca konusam sehirlerde var  egitim ucretsiz ama okuma cok zor irkcilik rasistlik yuzunden
tarafından
Evet haberlerde cok duyuyoruz cnm
0 oy
(707 puan) tarafından
Almanyada yaşıyorum... yaşadığım şehir küçük çok kprona yayılmadı ama insanlar aşırı tedbirli ve dikkatli bırda.hava soğuk bu sıralar memleketimi özledim 
0 oy
(78 puan) tarafından
Almanyada yaşıyorum cnm tedbirler baya iyiydi uzun sürdü simdi yeni yeni açılıyor bazi yerlerde yani herkesi birden de almıyolar hemde çok özledim Türkiyem İstanbula inince özgürlesiyorum her yer benim gibi geliyor ailemde Kıbrıs'ta oraya gidiyorum direk ben 
0 oy
(507 puan) tarafından

Kibrista yaşıyorum tedbirler çok çok iyi bi ara gitmişti burda korona 2 ay falan hiç çıkmadı giriş çıkışlar açıldı tekrar geldi anavatanimi illaki özlüyorum ama biz askeriye de olduğumuz icin yasaklar konusunda daha sansliyiz:) 

0 oy
(658 puan) tarafından

Kibristayim canım. Alınan onlemler berbat her hafta kuril toplanıp karar alıyor bir yeri düzeltirken bir yeri batırıyorlar saçma bir durum vallahi burdaki önlemler. Adaya gelecek olursak valla güzel gezilecek yer çok insanları iyi turkiyeye nazaran daha güvenli bir yer diyebilirim oda nüfusu az olduğu için. Gel gelelim bir avuç insanı yönetemeyen hükümetin eline kaldık :D

0 oy
(6,679 puan) tarafından
Azeriyim canim bizde yasaklar 1aydan fazladir kalkti ama maske takiyoruz..

Ama nevruz bayrami olucak diye tekrar yasak olucak insanlar bir birilerine fazla gidip gelmesinler diye

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 592 göst.
20 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 668 göst.
27 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,140 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 1,008 göst.
24 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 915 göst.