0 oy
792 göst.
Diğer kategorisinde (795 puan) tarafından
Beni tekmeledigi kadar dogunca da toplari tekmelerse kesin futbolcu olur bu oglan :D 

6 Cevaplar

0 oy
(6,396 puan) tarafından
ya topcu ya popcu olacan hesabi fena mi paraya para demezsin :) masAllah dielim:)
(6,396 puan) tarafından
ayyy o kotu olmus canım ya ama hayirlisi böyleymiş demek ki rabbim zamanını cabuk geçirsin hemen eşine yuvana kavus inşAllah annesi babannesinden anneannesine bağlanması daha iyi die düşünüp ses etmemiştir belki ama benim kendi annem bile olsa bünyem bunu kaldırmaz yani
(795 puan) tarafından
Yok kiz da memnun degil de elinden bir sey gelmiyor  zamaninda yapmis hatayi iste. Ama bakalım  o konuya dikkat edecegim ben. Ayrilik konusunda da hayirlisi boyleymis demek şükür  kaynanamla  anlasabiliyorum. Yoksa gecmezdi bana zaman
(6,396 puan) tarafından
biseyler başta kaçınca toplanmıyor gerçekten canım yapacak bisey yok artık çok şükür yoksa eziyet olurdu sana
(795 puan) tarafından
Aynen canim. Bi de ben cok duygusalim kesin bir yil cok mutsuz olurdum
(6,396 puan) tarafından
ayy Allah korusun çok çok mutlu ol ki bebisinde senle mutlu olsun
-Reklam-
0 oy
(2,263 puan) tarafından

Benimde kzıım ne tekmeler atardı zaten bekleyemedi erkenden geldi maşallahı var çok hareketli :) hareketli yaramaz bir oğlan seni bekliyor  hazırlıklı ol 

(795 puan) tarafından
Ay dur kiz :)) korkutma baba cok sakin belki dengeler orta yolu  bulur cocuk az yaramaz olur
(2,263 puan) tarafından
Ben küçkken ne akıllıymışım eşimde  öyle bizden bu kadar yaramaz olduysa yaramazdan ne olur bilemiyorum:):):)

Şaka yapıyorum  kız bi doğsun belki çok akıllı sakin olur babaya çeker :)
(795 puan) tarafından
Belki zıddı  olur :)) neyse oglumu  saglikli bir sekilde kucagima alayim da yaramaz olmasi onemli değil
(2,263 puan) tarafından
Tabiki en önemlisi  allahım öncelikle kucagına almayı nasip etsin sonrada sizi hiç ayırmasınn :)
(795 puan) tarafından
Amin amin :) hicbir anneyi evladindan ayirmasin allah
0 oy
tarafından
Aynı şeyleri düşünüyirdüm  kız hahahaah
0 oy
(110 puan) tarafından

Kac haftaliksiniz canim ayni durumdayiz 1 dk durmuyo gece uyuyamiyorum hareketlerinden ama cok hosuma gidiyor :) 33+1

(795 puan) tarafından
Gece uykumdan uyandiracak kadar sert degil daha tekmeler 25. Haftadayiz.
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Hadi seninki oglan benm ki kiz bnmki ne olacak acaba bu kadr tekmelemelerle ;)
(795 puan) tarafından
:) kadin futbol takimini kurabilir
0 oy
(1,351 puan) tarafından

Benimkide karnimda öyleydi şimdide eli ayağı hiç sabit durmuyor sağ olsun:D

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 534 göst.
5 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Esmanurrr (795 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 466 göst.
30 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Nurdan1616 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,368 göst.
0 oy
8 cevap 820 göst.
16 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde ALoN€ ANGeL ‍❤ (5,435 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,828 soru

24,406,307 cevap

350,520 kullanıcı

...