0 oy
488 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,974 puan) tarafından
Ben dogum yaptım ilk cocugumdu, hediyesini neyi verdi eyvallah her ne kadar gosterdiklerinin hepsini vermesede naptiysa artik, hic sormamda istememde asla :) olsun, mecbur değil o onun kişiliğidir. Eltimde doğum yaptı, onada hediyelerini vermiş, ayriyeten bide çiçek göndermiş, tabi bunu tesadüfen öğrendik. Eşime dedim, bak bana tenezzül bile etmemisler demek ki dedim. Kiskanclik değil asla ama insan üzülüyor ayrimcilik olunca. Inanin evime geldiklerinde en guzel sekilde ağırlarım...ama gorumceme hediye almayi düşünüyorum hastalık geçirmişti, şöyle satafatli bir cicek yaptirayim diyorum. Siz olsaydiniz napardiniz? O yapmadi diye ben ayni düsunceaizligi yapmak istemiyorum ama deger mi diyede dusunmuyor değilim...

6 Cevaplar

+1 oy
(8,061 puan) tarafından
Diğer eltiyle arasında farklı bir bağ var belki de bilemeyiz ki ona onu gönderdi diye seni sevmiyor diyemeyiz. Çiçeği hediyeyi çok yakın gördüğüm ve mutlu olmasını istediğim insanlara gönderirim ben. Senin şu durumda ŞATAFATLI bir çiçek göndermen sanki bir gönderme laf sokma gibi algılanır 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Amaaan boşver sen zaten çiceksin 
(6,974 puan) tarafından
Ayy teşekkür ederim :) esimin hatri olmasa ah...
0 oy
tarafından
Çiçek hediyesi bence gönderme kullanacağı bir hediye gönder 
(6,974 puan) tarafından
Herseyi var, daha once farkli hediyeler verdim mutfakti, kiyafetti...kullandigini hic gormedim. Beni cixekten vurdu, bana tas atana saksi gondermek istiyorum :)))
0 oy
tarafından
Şokta 4 liraya çorap varmış kız.  Biraz önce öğrendim:))
(8,061 puan) tarafından
Havlu çorap Hahahhah
tarafından
Allah seni kahretmesin nasıl bilmezsin yaaa aktüel olarak 3 liraya da geliyor afagahajja
(6,974 puan) tarafından
Hahahaha yok ya onu verene kadar hicbisey verme daha iyi be :))
0 oy
tarafından
Kul bilmese Rabbim bilir der susarım canım:)
(6,974 puan) tarafından
Aynen dimi :) keske kulu da bilse, beni sevmiyor besbelli de, insan yegeninin hediyesini eksiltirmi sonradan.... neyse susacagim.
tarafından
Boşver canım boşver.  Herkes kendine yakışanı yapar :)
(6,974 puan) tarafından
Cok dogru dedin, haklisin :)
0 oy
tarafından
Bence gerek yok yani hastalık atlattı diye çiçek hani hastayken alsan moral olur da atlatmış zaten
(6,974 puan) tarafından
Atlatti ama tekrarlıyor, muhtemelen hastaneye yatacak o yuzden canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 307 göst.
4 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 689 göst.
25 Ekim 2020 Diğer kategorisinde İlla (1,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 432 göst.
18 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 554 göst.
18 Ocak 2026 Diğer kategorisinde Seri (6,207 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,018 soru

24,454,645 cevap