0 oy
288 göst.
Diğer kategorisinde (366 puan) tarafından
Kızlar emzirme dönemi için almayı düşünüyorum hangisinden alsam bilemedim ikisi de pahalı ama gümüş kapak çok daha pahalı acaba hangisi etkili gümüş kapağa birsürü para verip işe yaramazsa üzülürüm ama etkiliyse alacam mecbur o acı aklıma geldikce iliklerim sızlıyor lansnoh lanolin kremle birlikte gebeliğin son haftasında kullanacam 

4 Cevaplar

0 oy
(354 puan) tarafından
Gümüş kapak daha etkili canım
(366 puan) tarafından
Ne gibi bir farkı var canım
-Reklam-
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Gümüş kapak tabiki göğüsün yara olursa acırsa vs takıyorsun hemen iyileştiriyor
(366 puan) tarafından
Oda çok pahalı canım ya Kalkan da iyileştirmiyor mu acaba
(2,387 puan) tarafından
İşe yaramaz o ya cimri.com a gir ordan bak uyguna bulursun belki
(366 puan) tarafından
Bi vakacam canım sağol
0 oy
(382 puan) tarafından
Gogus kalkani kullandm ben ilk cocugumda şöyle soylim uzun zaman takamiyosunz disardan zaten oldkca garip gorunuyor ve gogsunuze baski yapip sutunuz akabiliyr 
(366 puan) tarafından
Peki kalkan iyileştirmeye yardımcı oluyor mu yada yara olmasını engelliyor mu
(382 puan) tarafından
Yani gogsunuze krem surdugnzde herhangi bi yere temas etmiyo gogus ucunuz o yuzden bence yardmci oluyo illaki ama tavsyem alrsnz uzun sure tutmayn gogsnzde bende smdi ikinci dogmmda yara olrsa kullancm illaki ama uzun sure tutmm anca yarm saat kremli kalsn diye
(366 puan) tarafından
Hmm anladım canım sağol
(382 puan) tarafından
Rica edrm yardmci olabilmisimdr umarm
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Gümüş kapak al, kremleri almaya bile gerek yok, bütün arkadaşlarım gümüş kapak kullandı hiç birinin yara olmadı, hamile olduğumu öğrenir öğrenmez ilk gümüş kapak aldım düşün artık.
(366 puan) tarafından
Öyle yapayım canım

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 124 göst.
0 oy
21 cevap 405 göst.
29 Mart 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 162 göst.
6 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bsranaz (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 320 göst.
22 Mart 2022 Diğer kategorisinde Yasminsem (24 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,011 soru

24,105,800 cevap

332,688 kullanıcı

...