0 oy
1,288 göst.
Diğer kategorisinde (11,879 puan) tarafından
tarafından yeniden açıldı
Derdinizi ya da bir olayı yazarak mı daha iyi anlatırsınz yoksa konuşarak mı ?

... Ben konuşarak pek anlatamam soyleyemem ama yazmaya gelince herşeyi en ince detayna kdar yazar anlatrm :)

29 Cevaplar

0 oy
(4,756 puan) tarafından
Konuşarak daha çok içimi dökerim tatlım 
(11,879 puan) tarafından
Ne guzel    ☺☺
(4,756 puan) tarafından
Aynen canım benim
-Reklam-
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Kesinlikle yazarak konuşarak çok kırıcı olurum sabrım yok tabi bazen konuşmada daha iyiyim ama yazarak daha detaylı fikirler dökülür. Konuşarak bazen gelmez 
(11,879 puan) tarafından
Evt bnde oyle duşunuorm
0 oy
tarafından
Bnde yazarak kendimi daha iyi ifade edebilenlerdenim
(11,879 puan) tarafından
☺              ☺
0 oy
(772 puan) tarafından

Konuşarak anlatırsam çabucak o anı tekrardan yaşayıp sinir olabilirim bu durumda kalp kırabilirim o yüzden genelde yazmayı tercih ederim daha okkalı olur lafı gediğine tam oturturum :D ama şöle de bi durum war karşımdaki erkekse konuşmayı tercih ederim genelde bi erkeğe uzun uzun yazdığında atlaya atlaya okuyo bi başına bi sonuna bakıyo o yüzden erkeklerle konuşmayı tercih ederim ama kadınlar öylemi virgülü nereye koynuşuz anlam değişmi fln herşeye bakıoz

(11,879 puan) tarafından
Kesinlikle buna çok çok katılıorum. Eşime bişey olduğu zman uzun uzun msj yazar anlatrm veya tartışıosak kızdığm şeyleri yazarm ama yarısnı okumuo eminm :) çnku şunu şunu demiştm dediğmde ne zman dedn dio :)
(772 puan) tarafından
Aynen öle canım bizimki itiraf etti sonunda yoo okadar okumuoki başına bakıom sonuna bakıom demişti erkek kafası işte demek parça parça yazmak lazım hayır bide ben okadar döşedikten sonra adam gibi cewap bekliom ama o ne yazıo ok. Tamam. Bakarız fln  gelde kudurma
(11,879 puan) tarafından
Hahah ya valla aynısı. Hiç cvp yazmasalar ondan ii :D
(772 puan) tarafından
Kesinlikle en azından görmedi etmedi dersin :))
0 oy
(327 puan) tarafından
Vallahi ben hep içime atarım burda yazanlara o kadar özeniyorum ki ama içimden gelmiyo bi türlü herkesin derdi farkli iste :D
(11,879 puan) tarafından
:)) en kotusu içe atmak ya.. Bazen bende atarm sonra keşke şunu dseydm ya da boyle yapsaydm die kendi kendimi yerm
(327 puan) tarafından
Benim bitane derdim var onuda ayda bikere sahibine patlarım o kadar :D
(11,879 puan) tarafından
Kayınvalide mi yoksa :) ☺
(327 puan) tarafından
Hahaha yok ya benim kaynanam uzak bana memlekette yasiyolar eşimle derdim oluyo sadece :D adama sariyorum ayda bikere
(11,879 puan) tarafından
:)) olur oyle arada
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Ikisi de ama yazmak bi tik daha ileri seviyede :)
(11,879 puan) tarafından
:))         )
0 oy
tarafından

Ben iki türlü de anlatırım konuşarak daha iyi anlatırım mesaj bayiyor kim ugrasacak :D

(11,879 puan) tarafından
Eşimde aynı hiiiç sevmez. Ama konuşsa saatlerce konuşur. Bnde tam tersiym :)
0 oy
tarafından

Çenemde elimde iyi işler :D lakin cok sinirli anlarimda birden aglamaya başlarim yazarak belli olmycagi icin yazmak daha iyi

(11,879 puan) tarafından
Aynn oyle   ☺
0 oy
(454 puan) tarafından
Ben ancak dusunerek cozum bulurum birine asla kendimi ifade edemiyorum hele yazarak hic ifade edemiyorum en iyisi icimi yemek hep dusunurum bu yuzden agzimda dis canimda agrimayan yer kalmadi
tarafından
Yaaa kiyamam:(((
(11,879 puan) tarafından
En zoru ve en kotusude o işte :/

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,084 soru

24,053,531 cevap

329,801 kullanıcı

...