0 oy
1,600 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşimin kazancı çok iyi hiç bir maddi sorunumuz yok şimdi çocuk geliyor diye kendini parçalıyor çok kazanacam istediği hiç biseyi almamazlik yapmayacam diye kendinin şu zamana kadar hiç biseyi olmamış bu arada sürekli para biriktiriyor eve bakar hiç biseyim eksik olmaz bin şükür ama nasıl anlatıyım size kendine bişey almiyor ben alırım ona bile üzülmeye başladı çocuğa alsaydın biriktirseydik diye sürekli para biriktirmeye çalışıyor şimdi mesaj atmış arkadaşı çağırmış normalde giderdi başka şehir git diyom ama yol parasını biriktirdiğim paranın üzerine koysam daha iyi olmazmi tütün mu içsem felan psikolojisi bozuldu konusuyorm anlamıyor kendine eziyeti ben istediğim an bana verir de ben Napacam ya bı akıl Allah rızası icin

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
sana veriyorsa sende harciyorsan birak adam.istedigi givi biriktirsin birinin boyle olmasi lazim yoksa elde para kalmiyor
tarafından
Biriktirsin ama benim derdim kendine insan muamelesi yapmiyo artık bizim bişeye ihtiyacımız yok hastalanarak gece gündüz çalışıyim yemek yemeyin su icmeyim diyor ayda yılda bi yere gidecek mesela gitmiyo
-Reklam-
0 oy
(5,397 puan) tarafından
=))) biz de öyleyiz karı koca çalışıyoruz bizimki yetemeyeceğiz diye düşünmekten kafayı yiyecek herşeyi alın siz diyor kendisi hiç almaz ben ona alıyorum =)) kredi ödüyoruz akli fikri onda
tarafından
Benimkide çocukta :(
(5,397 puan) tarafından
Ben gülüyorum kocama ona kalsa kıtlıkta gibiyiz =)) boşver sen de ne güzel işte tutsun parayı
tarafından
Acta açıkta gbiyiz dmi :D
0 oy
tarafından
Benim esim de öyle canım şimdiden diyor ne isterse alacam asla hayır demeyecehim gerekirse ben yemem ona alırım yeter ki istesin falan diyor ama senin esin kadar değil 
tarafından
Senin beni anladığını düşünüyorum eziyet ediyor kendine uzulmekte haksizmiyim
tarafından
Haklisin ama com takma söylenip dursun
tarafından
Kiyamiyorummm
tarafından
Ne güzel maddi sıkıntınız yok muş çok takma kafana sen bebeğini düşün canım stres yapma kendine b
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Benim eşimde aynı kendine birsey almaz bana kızıma alır simdi hamileyim gıdaya gitti sunu ye bunu ye bıgun kıyafet almaya götürdü kilo aldın rahat giyin diye sanırım onlarında hormonu tavan yapıyo:)))yemek kokularından canın istedi mi yedireyim ne yicen böyle hosumada gitmiyo değil 
tarafından
Kız benimkide öyle ama kendine de eziyet ediyor ben uzuluyom :(
(1,108 puan) tarafından
Bende üzülüyorum ama benim eşimin anne babası yok o yüzden bi sen bi çocuklarım var bu hayatta diyo size yapmıycamda kime yapcam ölümlü dünya içimde kalmasın diyo
tarafından
Benimkinin de yook
(1,108 puan) tarafından
Kaderimiz aynı o zaman :)))
tarafından
Evet ama benimkinin var da yok çok karmaşık  yok diyorm bende :D

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 588 göst.
10 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 141 göst.