0 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından
Selam herkeze dün doktora gittim bebeğin eşi assadaymis eğer yukarı çıkmassa burada doğum yapamayız seni dedi kan merkezi olan bir hastane olması lazım dedi Zeynep Kamil hastanesinde  yapabilirsin dedi debelik haftam 24.3 sizce yukarı çıkar mı ya çok moralim bozuk 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sen yinede her ihtimale karsi doktorun dedigi hastaneyede dosya actir derim benim baska sebebten burda dogum yapamassin demisto dedigi gibide oldu ben doktor diyince dier hastaneye de gittim 
(7 puan) tarafından
28. haftada karar vericekmisiz 1 ay süre verdi
tarafından
Benden sana tavsiye sen bilirsin
-Reklam-
0 oy
(14,200 puan) tarafından
Bence o hastaneden Randevu al bi git kontrole canım durumun hakkında bir bilgim yok Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin 
(7 puan) tarafından
Amin çok sagolun ya eşi rahimde kalmış öyle yukarı çıkmıyor burda bir ünite kan zor buluyoruz dedi doktorda birdahaki ayda gel bakalım dedi
(14,200 puan) tarafından
Sende her ikisine de git canım kaybedecek bir şeyin yok sonuçta zeynep kamildeki doktoruna bahset bu durumdan
0 oy
(739 puan) tarafından
Kuzum mutlaka oraya br git derim bir doktor bul kendine ordanda

Benmde o durumdaydi hem çıkmamıştı yukarı hemde yapışmış bunu sezeryanda anladılar yapistigini

Kontrole gttim suyun bitmis deyip acil sezaryana alındım ve normal doğum olsaydı cok kan kaybedersin goze alamam demişti iyiki de ameliyata girmisim yapismis zaten kazidilar bildigin cokta kan kaybettim

Yani kuzum her ihtimali düşünüp buyuk hastaneye git derim yaşamış biri olarak doktorun uyarmış hic korkma sadece dikkatli ol ve ordada doktor bul kendine stres yapılacak birsey değil 
(7 puan) tarafından
Benim bu ikinci gebeliim ilki sezeryan Di ben zaten normal istemiyorum peki sezeryan da olsa yine kan kaybı sıkıntısı olur mu
(739 puan) tarafından
Benim sezeryandi zaten orda kan kaydettim benimki kadar olmaz belki ama yinede olabilir tabiki doktorunun dedigini dinle bence canim sen tedbir al icin rahat olur en azindan

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 740 göst.
4 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 261 göst.
0 oy
0 cevap 97 göst.
11 Nisan 2022 Diğer kategorisinde arzu bsck (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 85 göst.
11 Nisan 2022 Diğer kategorisinde arzu bsck (18 puan) tarafından soruldu