0 oy
632 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bu ben bazen oyle konusma yapıyprum ki oglum kedndını yere atıyor bir sus be kadın der gibi ahwhha :D

image

8 Cevaplar

0 oy
(12,272 puan) tarafından
Bizimkiler direk susussssssss diye bağırıyor 
tarafından
Ben konusuyorum bu zamana kadar bagırmadım diye heralde bir agzıma etmefıgı kaldı afedersin canım ahah
(12,272 puan) tarafından
Ben oglanlara kızdım etki alamadım kızıma kizmayi düşünmüyorum bakalım ne olacak
tarafından
Valla ben kızmadım camım etki aldım yakında tımarhane de tedavi olacam ınsallah ahaha
(12,272 puan) tarafından
Valla bende bakırköy yada Manisa dan yerimi ayirticam bazen öyle zamanlar oluyor ki ne yapsan ne etsen faydası Yok
tarafından
Canları sagolsun camım napalım cocuk ıste hepsı
-Reklam-
0 oy
(6,492 puan) tarafından
Sesli güldüm yakında bizim oğlanda aynını diyecek 
tarafından
Ahahah camım yalnız degılum
0 oy
tarafından
Ben konuşunca anlamaz diyorlar ya ☹️
tarafından
Anlıyorlar canım hemde nasıl konus sen
tarafından
İşte beni asıl onlar anlamıyor ama.neyse
tarafından
Sen konus canım bırak onları takma
0 oy
(1,468 puan) tarafından

Helal valla burda yalan solemeye  gerek yok max 3 defa uyaririrm  4. Bagiririm:ermm: sınırlı birihim

tarafından
Asırı sakinim canım ve oglumu her goren sende nasıl sabır vae dıyor ben bile hayret ediyorum bazen
(1,468 puan) tarafından
Valla şuan kızım 3.5 aylık kızım bazen ona bile sabrım kalmio  2 yaşına  kadar geldiğinde  ınsallah olmaz ama sabrım biter gibi  sinirli  ve sınırsızım  ınsallah deisirim  ama ne bilim  :D
tarafından
Olsun canım ya sonucta hepimiz mukemmel annnelerız bızım de sabrımız bitebilir biz de insanız :)
0 oy
tarafından

Hahahah :D bende herşeyi konuşarak öğreticem falan diyorum benim kide dermi acaba :D 

tarafından
Diyebilir camım cidden bazen bunalıyor oglum ahaha
0 oy
tarafından
Benim oğlum yapma annecim kırılır derim gözümün icine bakarak yapar yine derim hadi onu bırakalım kırılır elin kesilir hala yapar ver anneye götürsün derim.bagirir fırlatır tepeme atar en son bırak onuuuju diyr bağırırm bırakır bu sadece bardak örneği busem :)
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Valla ben konuşuyorum da olmuyor kızıyom da olmuyor herturlu sevgi aşk cümlesini de kuruyorum Gine olmuyor çocuk Gine aynı 
tarafından
Bize dusen sabır canım ahshsj,
(3,701 puan) tarafından
Valla taş oldum bekliyorum
tarafından
Aynu canım aynı
0 oy
tarafından
Ayyy o konuşmalar bi yerden sonra fayda vermiyor canım ya bazen de kızmak gerekli
tarafından
Valla canim sakın kalacam diye dıslerımı sıkmaktan dislerım zarar gordu hep ahah

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 381 göst.
+1 oy
10 cevap 513 göst.
0 oy
20 cevap 1,210 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 737 göst.
12 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler