0 oy
530 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Günaydın kızçeler <3

Annem dün karınca yağı almış kıza sürelim diye. Kız büyüyünce tüylü olmuyormuş. Aranızda uygulayan var mı ? Gercekten aslı var mı ? Faydası olacaksa ona göre kullancam. Aslında annemi kırmamak için her halükarda kullancam gibi yinede sormak istiyorum size içim rahat etsin diye. :wassat:

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ya yanlış anlama da bu tür şeyler hormonlarla ilgili yazık çocuğa durduk yerde alerji falan yapacaksınız
tarafından
Bende ondan korkuyorum
tarafından
Ben olsam asla riske atmam ama biz ne desek te surucem demissin
-Reklam-
+1 oy
(6,048 puan) tarafından
Bende duymuştum canım baya etkiliymis diyorlar. Ben biraz geç duydum erken duysaydim kızıma surerdim. Bı abla demişti surdunuz mu diye bizde hep sürerler tüysüz olunsun diye o ablaya da bebekken sürmüşler hiç tuyum yok falan diyordu.
tarafından
Evet bende çok duydum annemde almış sur diye ama bilmiyorum ki ters etkisi olur mu korkuyorum.
(6,048 puan) tarafından
İyice bir araştırmak lazım yine de
0 oy
tarafından
Benim bir arkadasim hic tüyü yoktu annesi hic jilet kullandirtmamis ortaokuldan beri agdayla almis artik cikmiyormus
tarafından
Valla ilgilenen her yerde ilgileniyor
(7,786 puan) tarafından
Aman annem kemdi der tarlaya suruklerlermia annemi bende onla gidiyom tabi bebegim faha hamaktan kac kere dusmusum yerde uyumus kalmisim kimbilir ne kadar agladim da yorulup uyudum r tabi kaynanasi gondermiyi cocuga bak diye annem de suclu babbam da babaannmde ne diyim ki... Simdi kizim koltuktan düşer siye korkuma kosarak mutfaga gide gelirim mesela a dese yanındayim
tarafından
Benim annemde sigara icmis hepimizde hâla da iciyor ne diyimki eskiler gercekten cok bilinçsizmiş
(7,786 puan) tarafından
Oyle boyle büyümüsuz sukur inşallah yavrularimiza ilerde ben annem gibi anne olucam dedirtiriz :)
tarafından
Insallah yaaa insallah hayırlı guzel saglikli evlatlar olsunlar. :)
0 oy
(7,322 puan) tarafından
Bende şurda bekleyim kızıma denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum
0 oy
tarafından
karınca yagi günah kızlar onun icin birsürü karınca ölüyor 

birde burada okumuştum yanilmiyorsam süren birinin bebegi olmuyormus yumurtaliklarina zarar vermiş 
0 oy
tarafından
Sakla yağı ergenlik döneminde kullansın daha çok küçük kızın ne olur ne olmaz
0 oy
(580 puan) tarafından
Karınca yağını ilk defa duyuyorumm ya nasıl bir şey o nasıl oluyor 
0 oy
(495 puan) tarafından
Evet ole bisey var canim ama hormonlarin gidişatıyla  oynuyorsun günah diye biliyorum bende sürecektir kızıma sordum Ole dediler
0 oy
(4,850 puan) tarafından
Onun cildi suan cok hassas ne gerek var canm
0 oy
tarafından
Evet bende duydum hatta bi tanifima yapmisti bende kullanmak istiyorum kizima 8 aylık geç mi ki ? Sizinki kaç aylık ona göre alacam
0 oy
(3,239 puan) tarafından
14 aylık kızım bende kullanmayı düşünüyorum ama seninkinde çok küçük canım sen bilirsin yinede ben kıl yönünden çok müzdaribim kızımda benim gibi kıllı kullanıcam inşallah 
0 oy
(8,177 puan) tarafından
Ben karınca yumurtası diye duymuştum. Yalnız karıncalara zarar verildiği için de tasvip etmiyorum bu tür uygulamaları.
0 oy
(16,792 puan) tarafından
Ya lütfen anne diye yapmak zorunda değilsin ne alaka tüysüz olacak ya alerji olursa bırakın da büyüdüğünde tüylerine de o kadar versin vesselam 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 247 göst.
0 oy
1 cevap 104 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Derimom (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 210 göst.
11 Haziran 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde glsm.c (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 283 göst.
20 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde S...r (88 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,937 soru

24,176,199 cevap

336,117 kullanıcı

...