0 oy
609 göst.
Diğer kategorisinde (1,452 puan) tarafından
Kızlar ne zamandır hastaneye gidicem sprail taktırmak için randevu bulamıyordum 3 hafta önceden yarına randevu buldum beraber gidecektik ben içerdeyken bebegimi tutacaktı o hemde oglum çok kötü bronşit olmuş onu götürecektik doktoruna beyfendi az önce aradı bn yarın köye annemgile gidicem sen tek git hastaneye diyor ee tm bn çocugu götürrürüm ama bn içerdeyken kim bakacak dedim halasının kızı var 11 yaşında onu götür o baksın diyor çocuga çocuk emanet diyor sinir oldum ya gece gece çok uzun sürüyor mu kuzlar bu sprail işi bebek arabasıyla beraber içeriye geçiremezmiyim bebegimi

9 Cevaplar

+4 oy
(1,345 puan) tarafından
Ayyy sen o spirali takrir bir an önce de böyle düşüncesiz adama çocuk doğurma daha ne kadar düşüncesiz hep kadınlara yüklüyorlar herşeyi
(1,452 puan) tarafından
Kız vala sinirden gidip tüplerimi baglatasım geliyor yemin ederim sorumsuz yaa umrun degil ki hsmile kalsam daha sevinir halbuki biri 2 yaşında biri 7 aylık çocuklarımın daha
(1,345 puan) tarafından
Yaaa çok küçüklermis daha bence bir yolunu bul git bak.çaresine sorumsuz biriyle uğraşmak zordur
-Reklam-
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Yuh yani ben senin yerinde olsam ne spiral taktırırım ne onu yanıma yanaştırırım. Hayret ya ne düşüncesiz bir odun. 
(1,452 puan) tarafından
Odun ki ne odun yanımada yaklaştırmasam ne kavgalar kıyametler çıkarır
(3,209 puan) tarafından
İstediği kadar çıkarsın
(1,452 puan) tarafından
3 aylık igneyle korunuyordum geçen ay igne buralarda bulamadım ona dedim al gel diye ayıp şöyle böyle dedi o zaman yok sana dedim bulup gelmişti gerçi
(3,209 puan) tarafından
Azıcık öğretmek lazım adam olmayı baba olmauı yoksa yaşayıp gidiyorlar dümdüz.
0 oy
tarafından

Eşin öyle yapiyorsa spiral taktirana kadar kanka takılın göster ama elletme kendisi götürür o zaman:)) boykot et :D

(1,452 puan) tarafından
Kız bidaha randevuda bulamam nereye kadar boykot :) ayrıca hamile kalsam umrunda olmaz sevinir daha ona bişey olmuyor nasılsa
0 oy
tarafından
10 dakika sürüyor canım belki daha kısa ❤️❤️❤️
(1,452 puan) tarafından
İçeriye alsam bebek arabasıyla olur muki
tarafından
Bilemiyorum ki canım ben tek gitmiştim içerideki hemşirelere bağlı hani iyilerse yanında dururlar illla ki :( uyutursun olmadı bebişi ❤️ rica edersin içeride
(516 puan) tarafından
Ben alıyorum canım, kimsem yok birakacak,esim de her zsmsn izin alamıyor is yerinden,kendim gidiyorum, bebek arabasında giderken uyuyor zaten,doktorlar da bi sey demiyor,bi tanesi guler yuzle,birakacak kimsen yok mu demisti o kadar
0 oy
tarafından
Ben kendim 2 aylık bebeğimle gittim randevusuz aile planlaması takıyor sadece test istiyor adetsizken de takılıyor..ben içerdeyken de yanımdaydı beveğim hemşireler ilgilendi oktor taktı..muayenede de öyleydi stajyerler vsrdı baktılar 2 dk..1.5 saatlik yol gittim geldim otobüsle kimseye güvenip de iş yapmıyorum artık..eşim bile ysrdımvı olmuyorken kimseye minnet etme cnm..adetliysen test yapmazlar sanırım 5 dkyı geçmez eğer uyku saatine denk getirirsen kolay olur senin için..yanında ped götğr kanaman olabilir
(1,452 puan) tarafından
Saol cnm tavsiyen için adetli degilim ama test yaptırdım dün saglık ocagında gidecegim hastane biraz kalabalık işte ilgilenirmi hemşireler bilmiyorum
tarafından
Rica et cnm daha fırsat bulamazsın vakalar daha da artmadan işini hallet
(572 puan) tarafından
Aile planlamasi derken oyle bolum varda orami takiyor normal hastanemi yoksa saglik ocagimi bende taktirsam.keske spiral ya
tarafından
Sağlık ocağı değil..bulunduğunuz bölge için bakın internetten cnm..ben istanbuldayım yakacık kadın doğum hastanesi var o hastaneye bağlı
0 oy
(14,201 puan) tarafından
1 2 dk sürüyor diyorlar canım 
(1,452 puan) tarafından
Bebek arabasıyla içeriye alırım olmazsa napim
0 oy
(272 puan) tarafından
Girersin canım ben kadın hastalıklarına muayene olduğum da asistanlar toplaşmış çoçukla oynuyorlardı alırlar yani merak etme 
0 oy
(6,676 puan) tarafından
O nasıl sorumsuzluk Muş biraz geç gidiversin giderse de çektir bacım 2 küçük bebeyle hastanede olucam ana sinin kıçının dibine kaçacak 
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Bende hastaneye gitmiyorum o zaman de canım. Tekrar randevu bulup gidene kadar da bana yaklaşma o zaman dersin. Niye tek başına uğraşsın ki. Hamile kalsan tabi sevinir adamın üstünde hiç yük yok ki. Sen daha bi gün hastaneye gelip yardımcı olmuyorsun bi çocuk daha olsa ben napacam de. Bedava dan baba olmuş tam bir sorumsuz. 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,148 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Eso han (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 915 göst.
25 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Sevgi guzel (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,681 göst.
1 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Semos (410 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 767 göst.
22 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hacer ahmet (1,452 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,382 soru

24,138,654 cevap

334,407 kullanıcı

...