0 oy
1,226 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
düzenlendi
Ya kizlar dun demistim ya kizimin hocasina cixek sepetinden bu truflar falan varya onu siparis ettim ama herkesin hediyesini paylasmis vplerde instalarda bi benimkini paylasmamis acaba begenmedi mi bide hani gonderdigin truflarda cok guzeldi herkesin hediyesini paylasip tesekkur etti bugun gittim tesekkur bile etmedi hediyemde ulasnis ona mesaj geldi cunku

17 Cevaplar

0 oy
(23,649 puan) tarafından
Unutmuş olabilir ulaşmamış olabilir
(23,649 puan) tarafından
Aynen at bakalım ne diyecek merak ettm
(231 puan) tarafından
Ne demk hocam güle güle kullan de bence. İnsan hediye de mi ayrt edermiş Alla alla
tarafından
Attim kizlar hediye gitmemis sistemsel hata dediler rezil ettim bende kadindan twsekkur bekliyom gitmiyen hediyenin tesekkuru
(231 puan) tarafından
:D Allah seni napmsın kız
(23,649 puan) tarafından
Bak dedim sana ulaşmamıştır diye kızzz
-Reklam-
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Acaba o değil başkası mı aldı annesi başka biri falan yoksa niye teşekkür etmesin anlamadım
(1,938 puan) tarafından
Ne alaka ya istesen hiç almayabilirdin de hediyeyle mi öğretmenlik yapıyor düşünmen bile yeter bence teşekkür etmemesi fazlasıyla terbiyesizlik olmuş bidaha da hediye falan yollama bence
tarafından
Aynen ya simdi mesaj atacam ulastiysa gercekten dahada almam bidaha
(1,938 puan) tarafından
Bencede sor bi elinize ulaştı mı diye bakalım ne dicek
tarafından
Sordum canim hediyem gitmemis cixek sepeti gondermemks rezil bir site daha ordan asla bisey almam
(1,938 puan) tarafından
Ohaaa hani teslim edilmişti kim almış ya inanmıyorum müşteri hizmetlerine şikayet et hemen
0 oy
tarafından
Eline ulaşıpta  bir tek size teşekkür etmediyse ayıp etmiş valla hi 
tarafından
Birtek bana tesekkur etmedi ama mesaj atacam simdi soracam ulasti mi ulasmadi mi diye
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Bence kesin paylasırdı başka biri almıştır yani canım hediye almıssın neden hocam beğendiniz mi diye sormuyorsun ki valla ben sorardım gülerek sonucta hediye yollsmıssın
tarafından
Aynen canim mesaj atacam simdi soracam belki yanlislikla birine verildi ama dun mesaj geldi ona teslim edildi diye
(2,586 puan) tarafından
Canım bende sitede oturuyorum kargo güvenliğe veriyor bana mesaj geliyor teslim edildi diye ama güvenlik müsait olunca getiriyor. Yani başkası almış olma ihtimali yok kargocular kargoyu verirken kimlik istemiyorlar
0 oy
tarafından
Ulasmamis olabilir ciceksepetinden esim bana küre almisti aksama kadar bekledim adamlar baskasina vermisti sonra aradim getirdiler 
tarafından
Hadi yaa dur bende atim mesaj o zaman
tarafından
Firmayi ara sor
tarafından
Aradim canim hediyem gercektende ulasmamis halbuki vana ulasmis diye mesaj gelmisti yarin daha gondereceklermis
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Bana yollasaydın canım heryerde tek tek paylaşırdım :))))

Şaka bir yana da mesaj at hocam hedıyemız ulastı mı elinize aceba dıyr bence 
tarafından
Bende oyle dusundum ya mesaj atim egerki ulasmissa kendinin bilecegi is dedim simdi atacam mesaj canim
(2,263 puan) tarafından
Kız merak ettim msj attın mı
tarafından
Attim kuzum hediye gitmemiz aradim cicek sepetini rezil ettim Allahin belalari
(1,077 puan) tarafından
Aaaa ıyıkı mesaj atmıssın cnm yaa
tarafından
Evet canim yoksa bos bos param gidecekti
0 oy
(1,573 puan) tarafından
Ay beğenmesin sen düşünüp hediyeni almışsın gerisi onun bileceği iş 
tarafından
Aynen canim ama mesaj atsam mi acaba hediye ulasti mi diye
(1,573 puan) tarafından
Bence gerek yok siz bilirsiniz tabi
tarafından
Valla attim aksam hesiye gitmemis canim hediyem ciceksepetini aradim konustum yarin gondericekler
0 oy
tarafından
Belki hediyeyi başkası almıştır kız 
tarafından
Soyledim canim hediye gitmemis bile otomotik mesaj atiyorlarmis iletilmis diye bende gitti sandim meger gitmemis
0 oy
(695 puan) tarafından
Ay kıyamam bence yanlışlık olmuştur muhakkak paylaşır sor bakalım almış mi hediyeni keskel bana da alan olsa :D
tarafından
Almamis kuzum hediyem gitmemis rezil ettim cixek sepetini yarin gonderecekler
(695 puan) tarafından
Ay çok sevindim çünkü teşekkür etmedi diye çok uzulmussun onlarda ayrı m.l gönderiyorum niye gitti diye yaziyisun
tarafından
Ya dedim acaba bisey mi oldu tesekkur falan etmedi meger hediye gitmemis ciceksepeti rezillil bidahakine alirsam kendim gidip alacam daha tovbee siparis etmem
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Not vs yazdığına emin misin tşk etmedi ise bı yaz begenmediniz ki vs diye 
tarafından
Yok canim gitmemis yazdim iyikide yazmisim rezil ettim onlari yarin hediye gidecek
(12,763 puan) tarafından
Heh işte bak nasıl da insanın gunahini aldırıyor lar öyle durumda sakin kalıp hocam iletilmiş beğendiniz mi diye sorabilirsin iyi olmuş günahını almadın daha fazla :D
tarafından
Aynen canim bende bi sorun mu var yazmadi dedim meger hediye gitmemis kadina iyiki sordum ona ypksa para cope gidecekti kadinda bisi demiyecekti
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Canım belki başkası teslim almıştır oda unutmuştur sen msj at mesela hocam emekleriniz için teşekkür ederim umarım hediyeyi begenmişsinizdir diye bakalm ne dicek 
tarafından
Yok canim hediye gitmemis cicek sepetinin rezilligi daha almam ordan asla
0 oy
tarafından
Yiyecek olduğu için paylasmamistir kimsenin canı çekmesin diye
tarafından
Yok canim hediye gitmemis aradim rezil ettim onlari yarin gidecek daha
tarafından
Bu yiyecek değil mi yenisini yollasinlar napsin bayatlamısi gonderselerdi zamaninda
tarafından
Sabah ariyacam zaten canim diyecem tazesini istiyorum bayat olursa kabul etmem diye
0 oy
(163,375 puan) tarafından
dur kiz uzulme hemen belki unutmustur
tarafından
Yok kiz hediyem gitmemis cicek sepetinin rezilligi bela okumim diyom ama zorla okutuyorlar
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Basjasi teskim almış olsbilir sen sor bi
tarafından
Sordum canim hediye gitmemis yarin gidecek daha rezil oldum ya dun dogum gunuydu
(7,786 puan) tarafından
Senin sucun degil ki canim
0 oy
(272 puan) tarafından
Ay valla aldığın truf mu ne o yazık insan nezaketen teşekkür eder be insan düşünüp almış 
tarafından
Kiz hediyem gitmemis ki tesekkur etsin cicek sepeti gondermemis tam bir rezillik valla deli oldum aksam aksam
(272 puan) tarafından
Bak sen şu çiçek sepeti sitesine herkes sövdü kadına :))
tarafından
Sorma kiz bosu bosuna kadinin gunahini aldim valla
(272 puan) tarafından
Yok be nerden bilecektin sen verildi sanmışsın bu seferlik günah sayılmasın :)
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Teslim edildi diye msj gelebilir fakat belki ona değilde başkasına teslim edilmiştir. Bence msj atıp sorun yoksa paylaşırdı diye düşünüyorum
tarafından
Gitmemis canim sistemsel hataymis rezil ettim onlari kadininda gunahini aldim tesekkur etmedi diye
(2,263 puan) tarafından
Demek boşuna kuruntu yapmışsın
tarafından
Malesef canim dun ona demistim hediye gelicek diye oda utanip soylememis hediye gelmedi diye yani sormasaydim hediyenin gitmedigini bilmeyecektim bile
0 oy
tarafından
hediyenn ne olduğunu anlamadım 
tarafından
Hediye gitmemis cicek sepeti rezilligi Allah belalalrini versin kadininda gunahini aldim
tarafından
ayy kötü olmuş tabi beğenmese de yinede teşekkür ederler çünkü
tarafından
Aynen canim bende begenmedi dedim insan bi tesekkur eder dedim meger hediyem gitmemis

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,479 göst.
22 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
64 cevap 2,041 göst.
+1 oy
29 cevap 971 göst.
6 Mart 2022 Diğer kategorisinde Nzz123 (1,404 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 590 göst.
14 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nazli566 (513 puan) tarafından soruldu