0 oy
209 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (86 puan) tarafından
Kizlar 26 haftalik gebeyim bebek cok haraketli gece hic uyutmuyor dayanmadan tekmeliyor bir saga bir sola simdi de ayakta dururam tekme uzaniram tekme korkuyorum erken dogum olar deye ya da bir problemmi var acaba((şuan bile dayanmir elimi karnima koyuram hickirik ya nabz gibi bir seyler gelir napiyor orda acaba((doktora gitmeme bir hafta var 6 ay tamaminda gidecem o zamana kadar napacam ben(

7 Cevaplar

0 oy
(1,300 puan) tarafından
Kız haraketli diye şikayet edeni ilk defa gördüm 
-Reklam-
0 oy
(811 puan) tarafından

Valla sorudan çok konuşman dikkatimi çekti ne tatlı konuşuyorsun azerisin galiba :) 

Soruna gelince benim bebeğim de çok hareketliydi hamileyken doğdu şimdi hala hareketli 6buçuk aylık arada yürütece koyuyorum zıplıyor :D bi sorun yoktur bence 

(86 puan) tarafından
Hə azeriyəm ) Bakidan yaziram.Oturmağa qoymur bu bebek məni( oksijensiz kala bilermi goresen((
(811 puan) tarafından
Son dediğini anlamadım canım
Bebekmi oksijensiz kalır diyosun ?
(86 puan) tarafından
Evet gua oksijen yetmezliyi olan cocuklar oyle oluyormus hipoksi deyirler tibde
(811 puan) tarafından
İlk kez duydum canım
Ama doktora git bı için rahat etsin bence
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Hahah normal kız hatta daha güzel hareketsiz olması kötü asıl :D
(86 puan) tarafından
Dayanmadan ayni yere vurur oturunca yine ayni ayaga kalkiram nabz gibi bir şey atir orda belirliye bilmirem gece yatiram saga dönurəm bir sola dönürəm kendime yer bula bilmirem((
(2,387 puan) tarafından
Hahah :D hıçkırık tutuyordur belki bebeği :) azıcık dayan annişi az kalmış :)
0 oy
(30,261 puan) tarafından

Doktorlar hep diyorlar az harakette kötü çok harakette bence bir muayne olmalısın

0 oy
tarafından
Kız ALLAH seni bende senşn gibi çok korkuyordum çok hareketli bir bebem vardı doğdu maşallah çok hareketli ve bırakmıyor or yatayım gazan mübarek ola 
(86 puan) tarafından
İlk gebeliyimde oldu ama son aylarda ama bele yok bu uc ay tamaminan artik hiss edirem ikinci gebeliyimdi ilk də oglan indi də oglandi
tarafından
Korkma cnm inşallah bir şey yoktur doktora da sorarsın benim bebeğimde çok hareketliydi bnm de ikinci gebeliğim di oğlan oldu
0 oy
tarafından
Benimki de oyleydi. Bazi bebekler doğuştan oyle.  Ama sen tatli meyve turu seyler yeme aksamları

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 83 göst.
11 Mart 2021 Diğer kategorisinde Turka1993 (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 357 göst.
3 Mart 2021 Diğer kategorisinde Turka1993 (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 964 göst.
13 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Iki melek annesi0666 (820 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 177 göst.

Kategoriler

1,477,331 soru

24,181,886 cevap

336,361 kullanıcı

...