0 oy
270 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (736 puan) tarafından
Kızlar hayırlı geceler sezaryen doğum yaptım 2 ay oldu bu jelin ismini baya duydum sezaryen dikişlerim kötü gözüküyor dikişlerime sürsem fayda eder mi? Bide aşırı derecede sivilcem ve göbek bölgemde çatlaklarım var bunlara da sürülür müü. Emziriyorum emzirirken kullanılır mı

3 Cevaplar

0 oy
(2,264 puan) tarafından
Csnim ben kolumdanameliyat oldum o zamanlar  bir ton para verip aldim hiçbir ise yarmadi
(736 puan) tarafından
Çok sağol canım o zaman bende gereksiz yere para vermiyeyim
-Reklam-
0 oy
(2,241 puan) tarafından
canim birkac yerimde ameliyat izim var cok oneri ile aldim duzenli kullandim hatta 2 sene kullandim inatla ama hicbir etki etmedi izlerim hala benimle :)
(736 puan) tarafından
Keşke değseymiş canım kullandığına yaa bende kullanmayayım o zaman
(2,241 puan) tarafından
keske canim ya ama biraz daha araştır belki benim vucudumla alakalidir hicbir yaram cabuk iyilesmez :)
0 oy
(1,895 puan) tarafından
Bu kremi plastik cerrah yazınca alabiliyosun onun dışında parayla çok pahalı bide onu çok az sürmen gerek nohut kadar ve biraz uzun süre kullanmak gerek öyle hemencecik geçirecek diye bekleme bide madecassol pomatinda izleri geçirdiğıni biliyorum fiyatı daha uygun doktoruna sor kullan derse kullanırsın 
(736 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim sorayım bi doktora

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 1,021 göst.
9 Kasım 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Lavieenrose (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 198 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 731 göst.
15 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 404 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,548 soru

24,060,129 cevap