0 oy
1,653 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr canımmmm kızlaaaarrrrrrrrr :) bugün abdest aldım dua okudum bide annemin mezarı yapıldı bugün kandil günü . Neyse öğlen biraz uyumuşum koltukta annem geldi ruyamaa anneeeeemmmmmmmm :)))))) böyle 30 35 yaşlarındaki haliydi geldi kocaman sarildikkk sonra mutfağa geçtik ben nohut çok severim sana nohut yapıyım dedi dolabında et varmı dedi sonra açtım buzlugu et kaynıyor . Bu etleri eniştem (teyzemin eşi annem vefat ettikten 3 ay sonra vefat etti oda ) getirmiş galiba dedim oda Allah razı olsun dedi uyandım kokusu hâlâ burnumda :)))) Allah'ım şükürler olsun her gece yatmadan dua ederdim rüyama gelsin diye bugün geldi :))))) Allah'ımmmmmmmmmmmmm

47 Cevaplar

0 oy
(1,396 puan) tarafından
Rabbim annenin mekanını cennet eylesin inşallah ağlattın beni vallah böyle mübarek bir günde rüyana gelmiş ne güzel hayırlı kandiller bu arada ♥️♥️
tarafından
Sanada hayırlı kandiller canım benim . Evet geldi mezarı yapıldı bugün gittim çiçek ektim sildim mezarını sonra su döktüm dua okudum Allah beni böyle mükafatlandirdi bin kere şükürler olsun :)
-Reklam-
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Rabbim nurlar içinde yatirsin sanada sabır versin
tarafından
Amin Allah razı olsun canimm
0 oy
(272 puan) tarafından
Ya inan içimi yaktın rabbim anne evlat of bu acılar çok kötü kurban olduğum rabbim sana sabırlar versin mekanı cennet olsun inşallah 
tarafından
Amin kuzum Allah razı olsun . Kalbinin güzelliğini burdan hissettim ama üzülme emin ol Allah bana sabrını o kadsr güzel veriyor ki bin kez şükürler olsun . Uzulmeniz için paylasmadim benim.mutlulugumla mutllu olacağınızı bildiğim için . Tanımadığım insanlara derdimi anlatmak her zaman daha cazip gelmiştir çünkü tanıdıklarım beş para etmiyor ne yazık ki
(272 puan) tarafından
Benim de ablam fln yok abim var anneme bişey olursa ben napıcam diyorum hani kimseyle görüşümüyorum çünkü ailem dışında yok kimse nolur dünyada sanki yapa yanlız kalıcam korkusu var
tarafından
Allah ailene uzun ömürler versin düşünme bunlari bol bol saril hayattayken tadını çıkar .
0 oy
(3,101 puan) tarafından

Allahim mekanini cennet etsin insallah.hüzünlendim ben de cok özledim.rüyama da gelmiyor:'(

tarafından
Oyyy kıyamam o kadar iyi anlıyorum ki :(( umarım tez vakitte sende kavuşursun rüyada bile olsa . Seninde annenin mekanı cennet olsun nur bahçesi olsun kuzum
(3,101 puan) tarafından
Benim babam canim.insallah dua kapin aciktir da kavusurum canm.okadar özledim ki.hala rahmetli bile diyemem.dilim varmiyor.
tarafından
Çok iyi anlıyorum canım özür dilerim yanlis söylemişim . Babanın mekani cennet olsun inşallah dua et bol bol umarım görürsün
(3,101 puan) tarafından
Canm ne özrü ben belirtmemisim.amin insallah canm benim.allahim tüm kaybettigimz yakinlarimizi cennetiyle müjdelesin insallah.
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Yaa çok duygulandım cnm  ağladım resmen nur içinde yatsın 
tarafından
Allah razı olsun güzel yürekli arkadaşım çok saol
0 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canm  benim .
tarafından
Allah razı olsun canimm
0 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin canım :( bende  dua ediyorm  hep Çoktan ır gelmiyor sarilmiyo bana bana  da dua et 
tarafından
Ederim tabi ki canım Allah bütün olmuslerimizin mekanını cennet eylesin . Gelir umarım en kısa sürede
tarafından
Allah razı olsun cnm :( Amin inşallah
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Ah canım benim... mekânı cennet olsun...
tarafından
Allah razı olsun arkadaşım çok saol
0 oy
(3,757 puan) tarafından
Mutluluğunu öle derinden hissettim ki

Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah annenin❤️ cancağızim
tarafından
Zaten benim mutluluğumu hissedecek bir çok insan var burda biliyorum iyi ki varsınız . Allah razı olsun canım bacım
(3,757 puan) tarafından
Sende iyi ki varsın meleğim ♥️
0 oy
(1,376 puan) tarafından
Ne kadar guzel bir duygu onu canlı göremsek de anılarımizda yasatmak ..Rabbim mekanlarini cennet eylesin .Bana da dua et canım bende gorebileyim babamı .Sesi kulagimda ,teninin kokusu ilk günkü gibi burnumda.Rüyalarda yasatabileyim.
tarafından
Allah rahmet eylesin babanada kuzum . Allahım sanada sabırlar versin inşallah umarım en kısa sürede görürsün . O koku o ses hiç gitmez insandan bilirim
0 oy
(54,121 puan) tarafından
kiyamam ya rabbim cennette annenle seni komşu yapsin inşallah ♥️ mekani cennet olsun
tarafından
Allah razı olsun bacım amin inşallah
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Mekanı cennet olsun inşallah anneciğinin. Ben bir hafta sonra anneme gıdıyorum bu yazdıkların  çok etkiledi beni hala ona sarılabilirim kokusunu içime çekme şansım var bu ne kadar kıymetliymiş.Rabbim sizi Firdevs cennetlerinde kavuştursun inşallah 
tarafından
Benim içinde sarıl saçlarını sev yanaklarından öp zira cenazesini yıkarken verilen tokasinda bir iki tel saç telini saklattiriyor hayat insana öyle derin . Annene ve sana uzun ömürler diliyorum kuzum amin Allah razı olsun
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Mekanı cennet olsun inşallah cnm bnm
tarafından
Allah razı olsun canım arkadaşım amin
0 oy
tarafından

Tüylerim diken diken oldu ya ürperdim birden Allah mekanını cennet etsin <3

tarafından
Amin canım.allah razı olsun . Bide göğüs kafesimi ikiye ayırıp içimde ki mutluluğu görsennnn
0 oy
tarafından
Ahh canım benim ya..seni çok iyi anlıyorum şimdi nasıl sevinclisindir. :):) Allah rahmet eylesin.
tarafından
Hemde nasıl heemdeee nasssilllll :)) Allah razı olsun canimm
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Ne güzel bir rüyaymış
tarafından
Çok güzeldi hala etkisindeyim sanki bulutların üzerinde gibiyim ya keşke gogusumu açıp kalbimi gosterebilsem tarif edemiyorum yani
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Nasılda güzel bi rüya mekanı cennet olsun inşallah anneniz sizden razı olmuş yaptıklarınız ettiğiniz dualar yerine ulaşmış❤️
tarafından
Bende öyle düşünmek istiyorum Allah bilir tabi ki :) ama bence mutlu oldu çünkü en sevdiği çiçeği ektim bugün mezarına sardunya :))) Allah razı olsun canim
0 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin :( keşke anneler hep insanın yanında olsa 
tarafından
Amin allah razı olsun canım . Keşkeee yaşadaydida benim ömrümden verseydim ona dünyanın en zor seyi annesizlik bence
tarafından
Allah sana sabır versin inşallah
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Ahh kuzum beniiimmm yine gör hep gör inşallah aglattn beni :((
tarafından
İnşallah canım bacım Allah razı olsun . Ağlama ben çok mutlu oldum o kadsr güzel gördüm ki bide tarif edemiyorum :)))
0 oy
(1,444 puan) tarafından

Mekânı cennet olsun inşallah <3

tarafından
Allah razı olsun canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 611 göst.
9 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 640 göst.
0 oy