0 oy
386 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Ben kullanıyorum, bi fark varmi kızlar bebeklerinizin yemek yemesinde 

15 Cevaplar

+3 oy
(82 puan) tarafından

mama masasında sağa sola kaçmıyor :D

(826 puan) tarafından
Jsjskskks kesinlikle
-Reklam-
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Yoo gonlu isterse yiyor gonlu istemezse yemiyor 
0 oy
(2,089 puan) tarafından
Tek iyi yani rahat oluyor 
0 oy
(53,958 puan) tarafından
yok kiz ne fark olacak ne guzel oturuyodu hic kalkmiyodu sonra ayaga kalkmaya basladi kaldirdim zaten oturmuyo simdide totosunda kurt kayniyo dorr donuyo heryeri yemek yerken alakasi yok
0 oy
(923 puan) tarafından
Mama sandalyesi çok yararli gelişimi için önüne koyuyorum kendi yiyor kucağımda olunca diğer oğluma yediremiyorum  misafirliğe zorlanıyorum ama:)kucakta veya masadakilerle oynuyor zor oluyor
0 oy
tarafından
Yooo önemli olan kaşığn ağza girmesi sandalye olmasada olur 
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Bizim yurutec mama sandalyesi  oluor onundeki oyuncak bolumu tumden cikior genellikle kucagima alip yediriorum ama yurutece koyup kenara kıstiriorum zorla yediriorum gunlerce ac kalsa umrunda olmaz cunku
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Ben almadım evim zaten küçük koyacak yerimde yok yemek yerken kaçıyor falan ama ac olduğu zaman kaçmıyor o yüzden bende fazla üstüne düşmüyom  nasil olsa ac olduğunda yiyecek diye
0 oy
(322 puan) tarafından
Sadece mama sandalyesi etrafına döküp saçıyor tüm oda pislenmiyor
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Kacamiyo atlamaya çalışıyor ama çok şükür ki birşey olmadi
0 oy
tarafından
ben normalde yatırarak veriyordum mama sandalyesinde oturarak yemeyi öğrendi önceden öne eğilirdi şimdi ağzını açmayı biliyor 
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Tutamam mama sandalyesi olmasa 
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Cocuk yemek yeme disiplini kazaniyo tabi ki cnm..elinde tabakla pesinde kosturmak yerine oraya oturdugnda yemek yiyecegini biliyo..kesinlikle mama sandalyesinde yedirilmesi taraftariyim
tarafından
Doğru diyosun canım kaynanamda kucağımda yedirmeye çalıştım başaramadım  ıyiki almışım dedim yani
(3,074 puan) tarafından
Tabi cnm yurumeye fln baslayinca uslu uslu oturup yicek mi saniyosun..cok nadirdir ole yiyen..istahsiz bi bebekse daha da zor..mama sandelyesnde bn gun icinde oturtmam hic..sadece yemk yerken oturtuyirum oyuzden biliyo ona oturdgnda yemek yiyecegini
tarafından
O zaman bende yemek yiyecegi zamn oturtuyum mama sandalyesine sadece
(3,074 puan) tarafından
Tabi cnm o sekilde ogreniyo..surekli oturursan oyun mu oynicak bisey mi izlicek yemek mi yicek ne bilcek..
0 oy
(579 puan) tarafından
Sana yemin ederim aldım öyle kaldı ne yedi ne bişey bizle masada yiyo kucağımıza gelip onu oyuncak yapmış kendine şuan 
tarafından
Sürekli oturt önüne oyuncak falan köy belki oturur yani
(579 puan) tarafından
Kız oynamiyo şimdi büyüdü zaten içine girip çıkıyor :)) 2 yaşında
0 oy
(724 puan) tarafından
Bende var ama oturmuyor sevmiyo ben yerde oturarak veriyorum eline oyuncak dikkati dağılıyor hemen oyalanmadn yediriyorum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 372 göst.
0 oy
5 cevap 122 göst.
20 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 83 göst.
9 Nisan 2023 Diğer kategorisinde TuruncuDaktilo (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 178 göst.
12 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Aycelennn-12 (347 puan) tarafından soruldu