0 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde (6,326 puan) tarafından
Üye oldum birkaç kıyafet koydum hesap bilgileri istyor bnm bi kartım vardı tr yok üstunde eşim senun kıredı kartın dedı boşver kendı hesabını da vermedı zaten:( şmdi bşey sorcm eyer kıyafetlerim satarsam dolaptan alış veriş yapablrmiym hesaba aktarmadan bnm dolabıma drek para yatrlyormu

5 Cevaplar

+2 oy
tarafından
benim bildigim dolap satis yaptiginda kargo kodunu istediklerini girmeden gostermiyor eger girersen dolapta kaliyor ztn para dilersen karta aktariyorsun
tarafından
evt suan tekrar baktim senin icin yanlismi hatirliyorm diye evett onay verir urunlerin goxukur kastettigim su ornegin biri senin urununu aldi sende kargo bilgisini almak icin sisteme baktin sana diyorki once sunlari sunlari sisteme gir oyle kodunu gorebilirsin haliylr kodu goremeyecegin icin urunu de gonderemezsin. parani karta almasan bile bir iban belirtmek zorundasin vergi idaresinin istedigi buymus
(6,326 puan) tarafından
Ayy doğru mesela ürün satım almak isteyen teklif verir kabul ettğim taktrde satmış oluuorum hesap blgim olmadıği içn kod gelmez postane gıdıp ne dyecem yanı dimi
tarafından
aynn bunu kastettim cnm
(6,326 puan) tarafından
Aşağıda kı yorumdakı arkadş dyor hesab yuklemesen otomatik dolabına para ytyor dolaptan alışveriş yapablrsn dyor ürun satarsan ekranıma kod gelır dyor
tarafından
ekran kodunu acmak icin bilgi girmek zorundasin dilersen bekle satis yapinca cikar ztn. ama google yaz iban zorunlumu dolap uygulamasinda diye orda aciklamasi var
-Reklam-
+1 oy
(245 puan) tarafından
Evet direk dolabınıza yatar para istediğinizi alırsınız
(6,326 puan) tarafından
Peki cmm hesabım olmadan nasıl parayı gonderckler
0 oy
(53,889 puan) tarafından
dolap hesabinda kaliyo para sen istersen banka hesabina aktariyosun
(6,326 puan) tarafından
İstemesen dolabımda kalyor dolapda alışveriş yapablrm oylemi alışveriş yaparsam dolabımdanmı kesilir
(53,889 puan) tarafından
dolapta hesabın olduğunu düşün 100 liralik satış yaptın orda bıraktın diyelim 70liralik bisey alirken o paradan harcarsın
(6,326 puan) tarafından
Peki kargo ordan mı kesiliyor
(53,889 puan) tarafından
mesela 70 lira fiyat verdin komisyon+kargo parasi kesiliyo alici ödemeli yap
(6,326 puan) tarafından
Hepsi alıcı ödemeli işaretlydı zaten mesela 30 tl fıyat verdım kazancın 27 dyordu hepsinde 3 tl kesyor du bnde
0 oy
(24 puan) tarafından
Yapabiliyosun canım ordan hesabında birikiyor para ordanda harcıyorsun ben hem sattım hem aldım güzel uygulama 
(6,326 puan) tarafından
Hesap girmeden nasıl yatyrolar acaba parayı
(24 puan) tarafından
Yani önce dolap uygulamana yatar sonra bi hesap numarası giriyosun istersen 1 tl bile olsa hesabına aktarabiliyosun ben birikince aktarıyorum yada uygun ihtiyacım olan bişey görürsem alıyorum
(6,326 puan) tarafından
Ne guzel hesap grmesek dolap uygulaması damı alışveriş yplyor
(24 puan) tarafından
Aynen cnm

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 58 göst.
28 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Huzurumm (1,192 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 171 göst.
2 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melekkk34 (6,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 204 göst.
8 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alfa anne (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
25 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Beytnurrr2727277 (1,757 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,387 soru

24,071,611 cevap

330,686 kullanıcı

...