0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (2,018 puan) tarafından
Kizlar oglum 6 aylik sadece sag kulagini kasiya kasiya kulak memesinin arka tarafini yara yapmis hatta bazen kanatiyor. Bu neden oluyor olabilir. 3 hafta once dotora götürdük orta kulak iltihabi falan da degil hala cozemiyorum  aliskanlik mi yapti acaba, basina gelen var mi

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Dişten olabilir canım. Ağrısı kulağına vurur belki öyle rahatlıyordur

(2,018 puan) tarafından
Tesekkur ederim canimm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dişleri çıkıyor olabilir mi kulağa vurur ya agrisi yanak ile kulak kısmının oraya hafifçe bastir ağlarsa kulakta enfeksiyon var oluyormuş kontrol et bakalım alıntı falan geliyor mu bide üç hafta demişsin oluşması için bı iki gün bile yeterli bunlar için
(2,018 puan) tarafından
Yok canim herhangi bir aglama yok
0 oy
(164,148 puan) tarafından
Kulaginda agri falanmi var acaba bu durumda 1 tane bebe aspirini isla cay kasigiyla ver demisti dr bana
(2,018 puan) tarafından
Tamam sevdam doktorumuza bir sorayim tesekkur ederim
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Çocuklar genelde uykusu gelince ya da huzursuz olunca kulağıyla çok oynarlar dikkat ediyorsan genelde uykusu gelince oynuyordur 
(2,018 puan) tarafından
Yok csnim uyku duzenimiz var cok şükür uyku sinyallerini kaçırmiyorum ondan oldugunu sanmiyorum tesekkur ederimm
0 oy
(15,063 puan) tarafından
Evet cnm benim kızımın kulağı da öyle oldu kasılmış kanatmis Dr gittik oksibor verdi kulak damlası onu kullaniyoruz kulak kiri varmış biz goremezmisiz o yüzden kasiniyormus
(2,018 puan) tarafından
Aa oyle mi canim cokgecmis olsun. Normal cocuk doktoruna mi gittiniz bende randevu alayim. Acaba saglik ocagindaki doktor bakarmi
(15,063 puan) tarafından
Sağlık ocağında mercek yokmuş baktıkları alet işte neyse. Boşuna oraya gitmeyin biz kanı gorunce devlet acile gittik

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 137 göst.
27 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 309 göst.
11 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 224 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Asel Linam (976 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 895 göst.
25 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Mormenekse (1,404 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,489 soru

24,430,522 cevap

352,465 kullanıcı

...