0 oy
353 göst.
Diğer kategorisinde (97 puan) tarafından
Kızlar biliyorsunuz ki bende cok istiyorum bir cocuk sahibi olmak benim gibi cocuk isteyen bir tane daha arkadasim var ama sigara iciyor acaba hamileligi engeller mi 

6 Cevaplar

0 oy
(2,184 puan) tarafından
Benim arkadaşım var gunde en az 10 tane içiyor hamile kalınca bıraktı canim 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hamilelik öncesi bnde içiyordm sigara zararlı çok etkisi vardır bir çok şeye gebeliğe varmı bilmiyorum 
0 oy
(283 puan) tarafından
Oyle olsaydi cogu kisi heleki erkekler bile kisir kalirdii .. kisirliga sebep olur diyolar ama ben hic sigaradan cocugum olmuyo diyeni duymadim .. bu sadece kadinlar icim gecerli degilkii erkekler icinde gecerli bi durum sperm ölduruyoms kalitesi dusuyoms bilmem nee .
0 oy
tarafından

Y9k canm. Benim ne kadar tanidigim insanlar var kac seneler sigara icıyorlar ama kac tane cocukları. Var 

0 oy
(1,249 puan) tarafından
Bi zararı yok 
0 oy
(627 puan) tarafından
Olsa bana olurdu yıllardır tiryaki boyutunda sigara içiyorum. Kimse yadırgamasın ama birçok yolu denedim olmadı. Eşimle kavga bile ettim. Sen içerken ben nasıl bırakayım diye. O yaktımı kriz geçirdim resmen. 13 yıldır içiyorum 15 yaşında oğlum var. Şimdi  yine hamileyim sadece azaltabildim. Zorda kalmadıkça içmiyorum. Hamile kalmaya engel değil sadece zararı kendisine. Keşke eşimi ikna etsem beraber denesek, ben tek başıma çok denedim olmadı. Ne bantlar ne sigara sakızları kaldı. 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler


1,469,975 soru

24,079,851 cevap

331,132 kullanıcı

...