0 oy
1,079 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşlar ailem ailesiyle konuştu gerçekten kendilerini gene haklı çıkardılar artık ailemde onları haklı gördü artık ne yapicam bilmiyorum 

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Canım kusura bakma ama hem ailende hemde eşinin ailesinde akli sorun var normal değil bu . Allah yardımcın olsun 
-Reklam-
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Senin ailen nasil onlari hakli görebilir yaaaa 
tarafından
Adamın kafası donmus sigarasizliktan ondan girmiş haklı gördüler iste
(15,098 puan) tarafından
Yok attık ailen arkanda durmadıysa daha çok üstüne gitmesinler şikayet ettin diye:/
(1,424 puan) tarafından
Bu ne saçmalık ya valla anlam veremedim ben ya hadi çıplaksin  diyelim ne olacaktı ozaman yada uygunsuz yatıyordun
tarafından
illaki bana bisey olacak yoksa akılara başına gelmez
(15,098 puan) tarafından
Bence kızma ama iş eşinde bitiyor.. Benim kayınpederim girecek öyle eşim kıyameti koparır yatak odası sonuçta
İzin de gideriz kalırız eşim kilitlemeden yatmaz sizde de öyle olmalı
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Ah be kuzum neden tanimadigin birisiyle evlendin ki e hadi evlendin ailen neden onlari hakli buldu belkide sana kiyamadilar hakli onlar hakli kizim dediler masallah cokta güzel bir kizsin daha yasinda kücük umarim hersey düzelir kaynananla konus bi kocasiyla konussun ya da görümcen varsa konus
(1,850 puan) tarafından
Öyle deme kiz daha anne olcaksin sen kac aylik evlisin
tarafından
3 aylık başka çarem yok nereye gitcem ailem var di tek artık oda yook
(1,850 puan) tarafından
Ee hemen ne bebek yaptin azcik bi duraydin taniyaydin ah be kuzum ne diyimki sana
tarafından
Kendi istedi
(214 puan) tarafından
Kuzum benim naptin sen benide ailem 17 yasinda yurtdisina verdi sonuc bir cocugumla ortada kaldim kiyamam sana rabbim yardimcimiz olsun
0 oy
tarafından
Canım ayni evdemi oturuyorsunuz yoksa ayrı mı eger ayriysa dış kapini kilitle ayniysada eşin tepki koyacak artk bi sekilde esinle guzelce konusarak anlatmaya çalış rajatsiz oldugunu söyle gidip babana kötü bisey söyle demiyorm en azindan annene söyle o babanla konussun flan de cok zor bende yasadim seni cok iyi anliyorm :(
0 oy
(396 puan) tarafından
Postlarını yeni okudum canım yuh artık ne diyim ko ailem de arka çıkmamış pes yaa 
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Ayyy nasıl gördüler ki hangi mantık haklılık payı bırakıyor nerede görülmüş odaya dank.diye girmenin haklı yani mi olur çok saçma ailenin sana kulak aşması gerekiyordu
0 oy
(119 puan) tarafından
Canm 3nuz mu yaşıyorsunuz  evde ...Bu arada sizinkiler de ayıp etmiş  güzel bi dilde  hani yakisik olmaz ayip herkezin ozeli var gibib desellerdi
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Oha yaaaaaa bu zamanda ne babası ne babası kendi babana bile sırtını dönmeyeceksin neler duyup neler görüyoruz benim k.babada ilk ayrildigimizda evime anahtariyka açıp giriyordu birgün dedim ki ben evde tekim konu komşu ne der ne düşünür dedim hop beni dövmeye kalktı nasıl böyle laf edermisim karısı araya girdi eşime uygun dille anlattım ben tekim ustum uygun olmayabilir duşta olabilirim anladı anahtarı aldı artık benim evime tek gelmez 
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Yaşının kucuklugunden faydalanıyo olabılırler canım çok dıkkatlı ol yasananlar hıc hos seyler degıl. Hele esının senın rahatsız oldugunu bıle bıle sacma cevaplar vermesı hıc hos degıl 
0 oy
tarafından
Herkesin ayri gönderdi var bu gece ama. Senin derdin de apayrı be güzelim be

Sen ne yap.ne et kilit yaptır odana biseyler olduktan sonra hepsinin aklı başına gelir ama iş işten.gecer işte bu yuzden sen tedbirini al yasinda çok. Kcuuk  Allah seninde yardımcin olsun
0 oy
(1,231 puan) tarafından
Git kızım o evden git canını kurtar sapik o adam başka hiçbir açıklaması olamaz.Ailene de pes benim kziimin yatak odasına kayınbaba girecek ve onu haklı gorecegim!!!!
0 oy
(12,764 puan) tarafından
Çok  hatalisin kucuck uasta evlenmen hemen cocuk yapman bir oturman vs vs allah  yardimcin olsun

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 787 göst.
+1 oy
4 cevap 202 göst.
8 Şubat 2025 Diğer kategorisinde 2801 (863 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 354 göst.
25 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bal oglum (858 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 233 göst.
20 Haziran 2022 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,801 soru

23,889,090 cevap

321,706 kullanıcı

...