0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde (2,493 puan) tarafından
Kızlar ayda iki defa adet görüp hamile olduğunu öğrenen var mı? Ertesi gün hapı içtim ilk 8 saat içinde. Fakat arkadaşım yerleşme kanaması da olabilir dedi. Ama ben 7 güne yakın gördüm iki adeti de. Yarın kan vereceğim ama başına gelen oldu mu? Teşekkür ederim şimdiden

1 cevap

0 oy
tarafından
Ertesi günü hapı içip nasıl hamile kalabilirsin ki 
(2,493 puan) tarafından
Acaba geç mi içtim ki diyorum. Burda da vardı içip hamile kalan
tarafından
Düzenli mi kulaniyorsun bu hapı bn de iki ay kulandim doğum kontrol hapı ama iki kere ayda adet olmad m hata adet düzenlendi bıraktığım gibi de hamil kalmadı m
(2,493 puan) tarafından
Doğum kontrol hapı değil ertesi gün hapı
tarafından
Yerl sme kanaması da bn şuan  hamileyim adet gecikince oldum 10gun gecti adetten öle kahvernegi kanama oldu durdu bnce sen kadın doğuma git en iyisi
(2,493 puan) tarafından
Ben iki defa yaklaşık 7 güne yakın oldum. Yerleşme kanaması olsa biraz olur dururdu demi
tarafından
Bnm bir anda kanama oldu sonra durdu o an sonra olmadi sen bebek istemiyor msuun istyor musun
(2,493 puan) tarafından
10 aylık kızım var olursa baş tacı tabii ama daha erken
tarafından
Evet ama kısmet tabi sen yarin kadın doğuma git   bebek yoksa da adetin düzenli olur
(2,493 puan) tarafından
Gideceğim nasipse çok teşekkür ederim
tarafından
Geçmiş olsun canm
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 182 göst.
28 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 112 göst.
28 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Celeb (41 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 108 göst.
6 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Nagiiiss (471 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 269 göst.
17 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Hediye&HM (7,030 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,044 soru

24,163,573 cevap

335,489 kullanıcı

...