0 oy
80 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Hanimlar hamileyim birde ufak cocugum var cok mu cok yaramaz cok bunalip yoruluyorum. Ağrılarım sancilatim oluyor evin temizliğini bile yapamta güçlük çekiyorum esim arada yapıyor ama oyle ne cocuga nede evime cok yardımcı olmuyor. Kendine guveniyorsan ikinci cocugu yapalim dedim demişti simdi de başıma kakiyor resmen git anani cagir anan gelsin diyor. Anneme soyluyorim biraz gel yanima  da bahaneler uretiyor hic bi yuku olmadigi halde o da yanina gelmiyor anlicaginiz yabanci sehirde tek başına ayakta durmaya calisiyorum resmem kimse yanımda yardimcim yok sizin de boyle yaşaminiz oldumu 

Ne yapmam gerekiyor tavsiyeleriniz nelerdir. 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla bende uzaktayım yardımcım yok. Ekstra bende 2 çocuk var daha zor ama mecbur alışıyorsun zamanla. Sen bence böyle giderse ikinci çocuğu yapma. Olan sana olucak.
-Reklam-
0 oy
(921 puan) tarafından
Suan aynı sayılıriz 4yasinda oglum var 19haftalik hamileyim üstüne birde kötü geçen gebelik annem uzakda yardim.etcekmkimsem.yok evi ve yemeği zorla yapiyorum bazen yemek bileyapamiyorum sabrediyorim zamanla bitecek inşallah sende saborli olmalisinn
tarafından
Sagol canim Allah yardimcimiz olsun
0 oy
tarafından
Canim oncelikle gevşe ve rahatla. Hamileyken hic birsey eskisi gibi olmaz. Ayrıca  bir de cocugun varmis evin pismi elleme kalsin. Bulasik mi var amaan dursun. Hic birsey senin canindan daha kiymetli degil. Sen iyi saglikli guclu olacaksin ki cocuklarinda iyi olsun. Eşin de olsa kimse icin yorma kendini. 
tarafından
Sagol canim iyi geldi valla yorumun

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 387 göst.
26 Ağustos 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Kafamizgokyuzu (839 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 72 göst.
25 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zisan (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 255 göst.
24 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Hwuain90 (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 235 göst.
9 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Esra_esra (2,630 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,042 soru

24,133,566 cevap

334,189 kullanıcı

...