0 oy
197 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (157 puan) tarafından
Bebeğime yoğurt çorbası yaptım ama kesildi yumurta fln kullanmadım nasıl Yapcaz yapan varmı

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bebegine sadeceyze az malme kullan 

3 bardak yogurt

1 yumurta

1 yemek kaşıgı un 

Cırpma teliyle karıştır uzerine 4 bardak su ekle ılık olsun sonra ocağa koy kaynayana kadar karıstir hic bırakma baloncuk cikana kadar bebege yarma nohut eklemezsin heralde bence nanede ekleme bogazına yapışir biz bebeklere verirken nanesiz tarafindan verirdik 
(157 puan) tarafından
İçine pirinç atmaya gerek varmı
tarafından
Biz pirinc değilde onceden kaynatip buzluga koydumuz yarma ekleriz pirincli hic yapmadım ben yemedim de bebeğin pirinc fln yiyosa İNSTAGRAMDA : NERMİN YAZILITAŞ diye bi kadinin sayfasi var orda pirincli olan tarifi var bak ona istersen ben hep ondan bakarak yaparim yeni evliyim bilmiyom yemek ben corum o kadin yozgatlı yani yemeklerimiz aynı zaten :)
(1,194 puan) tarafından
Canım yumurtanın tamamını mi koyuluyor
-Reklam-
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Yumurta koy canım ben azda unda koyuyorum iyce çırpıp başladığım pirinci atıp azda su ekliyorum öyle kaynatıyoruz yazda azda nane kavurup döküyorum üstüne oğlumun en sevdiği corbadir

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 205 göst.
19 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 296 göst.
31 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde fatos18 (2,057 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 150 göst.
29 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Serpil ahmet (569 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,654 soru

24,186,762 cevap

336,688 kullanıcı

...