+1 oy
338 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bebeğine kitap okuyanlar var mı ya  bebek kitabı alıp yio mu yoksa dinlio  mu nasıl bir yol izliyorsunuz

7 Cevaplar

0 oy
(2,336 puan) tarafından
Kitaplarımız var ama her şeyi ağzına soktuğu gibi onu da sokuyor malesef ben içindeki resimleri hayvanları meyveleri gosterirsem bakıyor hayvanların seslerini taklit ediyor ama sonra o kitapları hemen kaldıriyorum çünkü ağzına sokuyor ya da yirtiyor
(2,336 puan) tarafından
17 aylık
tarafından
Ya benimki 8 aylık   yiyip  yrtyo
(2,336 puan) tarafından
Tam diş zamanı zaten normal
tarafından
Kaç dış boyunca bu sürer:)
(2,336 puan) tarafından
Valla benimki nerdeyse hepsini çıkardı hala her şeyi ısırıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
bize dayısı herşey Allahı hatırlatıyor serisini hediye etmişti mesele gökyüzü anlatıyor vücudumuz anlatıyor bir sürü isimle resimlerini gösteriyorum okuyorum bide bim'e gelen kitaplarda Yücel baya resimli onları da gösteriyorum çocuğunuz büyükse resimde mesela terlik varsa terlik nerede çocuk nerede diye sorular da sorabilirsiniz 
tarafından
Siiznki kaç  aylik
tarafından
7 aylık ben 3 4 aylıktan beri anlamaz deseler de okudum
0 oy
(3,209 puan) tarafından
14 aylık sert sayfalı kitaplardan aldım ilk başlarda hep yedi şimdi hangi kitabı isterse getiriyor okuyoruz çoğu zaman yarısına kadar dinliyo. 
tarafından
Hep yio  ya  8 aylik
0 oy
(17,754 puan) tarafından

Canim bak böyle kitapları tavsiye ederim. Hem sayfalari kalin hemde eliyle dokununca hoşuna gidiyor. 

image

image

(17,754 puan) tarafından
Ravensburger canim.
Canim Turkiyede de varmıs bu serinin kitaplari sende bak istersen.
tarafından
Teşekkürler:) gittin mi  sen
(17,754 puan) tarafından
Rica ederim canim. Yok daha memleketteyim. Havalar biraz ısinsin öyle götürecek bizi eşim.
tarafından
Hayırlısı olsun ❣
(17,754 puan) tarafından
Sagol canim :)
0 oy
tarafından
Ben daha okumadimda yegenim genelde yedi kitaplari
tarafından
;))
:))
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Bende okuyorum resimlere bakıp seviniyo önüne koyuyorum kitapları kendide alıp bakıyo açıyo. Kitaba dokunması önemli ver eline bşy olmaz 
tarafından
Yio  ya
0 oy
tarafından
3 yaşına girecek benim ki hala sayfalara bakıyor okuyalım diyorum dinlemiyor sonra köşelerden topluyorum kağıtları :))) 
tarafından
:)
:)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,487 soru

24,415,793 cevap

351,236 kullanıcı

...