Ben moralim bozuk oldu mu yada iyi hissetmiyosam o zaman ne temizlik ne yemek hic bisey yapmiyorum yatak daginik kalir kiyafetler ayri yerde
Nefret ediyorum bu huyumdan
Ha bide şey sinirlenince elim ayagim titriyo ayakta duramiyorum ve konusmanin ilk 10 dakikasi aglayip sonra birden bire susuyorumm
En ufak bi şeyde hemen modum düşüyo ve herkese yansıtıyorum bunu. Bu huyuma sinir oluyorum
Temizlik ve duzen
Birde biriyle yuz yuze tartisinca cok sinirlerim sonradan pisman oldugum cok soz soylemisimdir eger karsimda ki deger verdigim biriyse hemen aglarim laflarina
Bnmde onceden sinirlenince bacaklarim uyusurdu ayakta duramazdm nasil oldu bilmiom kendilgnden gecti ) Sinirlenince cok hircin konusuyorum ses tonum yukseliyor bu yuzden hakliyken haksz duruma dustugum oluyor o huyumu sevmiom oysaki ses tonumu hafif kisik kullansam tatli tatli gelicem hakkindan ama bazen basrsamda bazen basaramiorm ama eskiye nazaran iyiym eskiye nazaran bazende olsa basarabilmek bi marifet o kadr psikologa gttik bosuna vermedk o paralari :))
Çok çabuk yüzüm düşüyo ve karşındakine bunu hemen belli ediyorum://
Ha bide biraz patavatsizim lafımı esirgemiyorum.bazen hakeden için güzel oluyo ama bazen de hiçç olmuyo
1,486,252 soru
24,298,531 cevap
343,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın