0 oy
1,157 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından

Kizlar baska resimler istediniz cinsiyet icin atiyorum bakin. Kizmi erkekmi)??

image

image

12 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Sağlıklı olsun cinsiyetçi olmayın 
(10 puan) tarafından
cinsiyetci deilim bunan once paylawdim kizlar baska resim istedi diye atdim
(7,617 puan) tarafından
Insallah saglikli doğum yaparsin
(10 puan) tarafından
tesekkue canim Allah butun anne arzusnda olanlara qismet etsin.
(7,617 puan) tarafından
Amin canim sanada bize de
-Reklam-
0 oy
(4,847 puan) tarafından
Erkek erkek 
(10 puan) tarafından
ama dr kiz soyledi birde erkekde ola bilir dedi onceki paylawimdanmi geldin canim
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Erkek diyorrrr :D
(10 puan) tarafından
hayirlisi olsun canim bakalim sizlermi dogru soyleyeceksiniz ya doctor.. haftaya bawqa doctora gorinmek istiyorumki net olsun cunki bebeye giyicekler akmaliyim
0 oy
tarafından
Kız diyesim geldi biraz kararsızım hayırlısı olsun
(10 puan) tarafından
kiz canim oyle dedi dc
tarafından
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah
(10 puan) tarafından
Amin canim
0 oy
(7,786 puan) tarafından

Peki benim bakınca aslan görmem:D

tarafından
Ay tövbe estağfurullah sesli güldüm haa
(7,786 puan) tarafından
Bnde tablo sandim aslan gördüm gs li misiniz kiz yada burcu mu aslan olcak ki ahah
0 oy
(7,274 puan) tarafından
Öncelikle Rabbim sağlıklı sıhhatli ömürlü analı babalı kucağınıza alıp büyütmek nasip etsin inşallah bebeğin cinsiyetine ben kız diyorum.
(10 puan) tarafından
evet canim inse Allah hayirlisi olsun evet oyle sanirim
(7,274 puan) tarafından
Rabbim gönlünüze göre versin 2. Kız çocuk sahibi olan kendi adıma konuşayım kız çocuğu gibisi yok elbette evlat ayrımı yok kesinlikle ama kız çocuğu daha işveli cilveli daha kıpır kıpır
(10 puan) tarafından
Tesekkur canim Allah kizlarinizi size bagiwlasin
0 oy
(382 puan) tarafından
Kiza benzettim
(10 puan) tarafından
oyledir camim
0 oy
tarafından
Kız bence bacak arası boş :)
(10 puan) tarafından
evet oyle dediler
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Azerisiz??    
(10 puan) tarafından
Aygun dogus hekimidirki? Razindeki aygunu deyirsen sen? Uzi hekimin kisi idi?
(6,679 puan) tarafından
Aygun ginekoloqdu 9ay meni o yoxlayib..doguş hekimim gulgez olub..yo uzi qadin idi qirmizi sac
(10 puan) tarafından
hee Aygunu bilirem balaca boy toppuw hekim.. menim ucot hekimim idi) qeytiyata duwende onun ucotuna duwmuwdum 2 il evel razin remonta baglandi kocurduler qarayeva he aygun gulgeze verir dogusu razin evel yaman gunluk idi indi super remont edirler.
(6,679 puan) tarafından
He ay sagol men helede o hekimle elaqemi kesmemisem xetrini cox isteyirem semimi hekimdir..o qeder nazimi cekdiki o menim :)) men 3-4ay getdim 2sayliya sora kocurduler aygunu sehv elemiremse 4 sayliya bide andromede..4sayliya bidefe getdim razin ondan şukurlu veziyetde idi day getmedim aygune dedim sen andromedde olan gunler men gelecem yaniva..elede eledim getmemisden bir gun evvel yazirdim oyrenirdim yerini ele gedirdim
(10 puan) tarafından
He cox gozel hekimdir canim
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Kız bu kesin bişey gozukmuyor
(10 puan) tarafından
Evet kiz
0 oy
(759 puan) tarafından
Ben şoktayım 30 haftalıksın ve doktor kız demiş hala neden soruyorsun burda olanlar dr dan daha mı iyi biliyor?
(10 puan) tarafından
) sizi şoka  salmak icin sordum))) doctorda bazen kararsizliq yapti diye sordum hem yani 30 haftaya geldiysem cinsiyetin onemi olmadigi icin geldim
(6,679 puan) tarafından
Qiz savaşmayin buda azeridi yerlimizdi :)
(759 puan) tarafından
Ahaha olsun lap yaxşı indi bildim. ) Ama ferq etmir yene de türkdü deye demedim ki menasız sual oldu ona göre :) sağ salamat inşAllah yerlim :))
(6,679 puan) tarafından
Sen necesen?nece gedir hamilelik?
(10 puan) tarafından
cox saqol canim sende hemiilesense sendr salamat) burda azeri turklerden coxdu ama super saytdi cas azeride bele sayt olsa maraqli olar)  bizimkileri bilmirsen humray 30 hefteye kimi mene uzi qiz deyib duzdur hesablama etdim oda qiz cixdi indi 30 hefteye catmiwam evdede bir dene qizi. Var yeni ilk gunen qiza hazrlanmiwq adinda qoymuwq yoldasim qoymaz hec vaxt aborta..)  indi bezi qohumlar basimi qarwdirirki ay qarnin oglan qarnina  oxwuyjr ay qizda eybecer idin indi gozelsen az senin qarnindaki oglandi zad deyib basimi qatrlar)) mende alis veriw etmeliyem yavaw yavaw dedi. 1 denede bawqa uzie girim lap degig olsun ama uzi hekimim superdi qizimdada 11 heftesinde sumuyunen dedi indide srazi dedi cinsiyetin
(759 puan) tarafından
Çox sağol Mehin yaxşılıqdı şükür, hamilelikdi de boğazımı sıxa sıxa keçirdirem çox iştahlıyam :D sen necesen?☺️
(6,679 puan) tarafından
Kaşki olardi ama bizim kişiler elediki her yere burunlarini soxurlar ona gorede cetin ola bizde bele sayt))menede 13heftede dediler qizdi ele onnan sora her ay soruşurdum hekim bezmişdi elimnen))men gedirem dogmaga hami deyr bu oglan sancisina oxsayir qizda bele olmur sanci)))
(759 puan) tarafından
He türk saytıdır ona göre :)teşekkür mende hamiləyəm məndə 18+3 həftəlikdir.boş şeylerdi e heç fikirivi yayındırmaqa deymez qarınla gözelleşmekle əlaqəsi yoxdur. Böyüklərin hobbisidir bunları demek) esas sağlığı olsun fərqi yoxdur mence qız oğlan. Məndə de 12 heftesinde bilindi cinsiyeti
(10 puan) tarafından
he lap yaxsi senin uzi hekimin ve dogus hekimin kimdir?? Sende sag salamat qutarasan 1ci usaqdir?
(6,679 puan) tarafından
Nece heftelikdi?sixma bogazivu ye hamileliyin dadini cixart sora usaq onsuzda seni ariqladacaq :))
Mende sukur yaxsiyam bayram hazirligina baslamisam basim qarisiqdi)
(10 puan) tarafından
Bizde b3le sayt olsa o sayta hucumu kisiler ceker duzdu ( qadinan cox burda kisi okar)) ama sanciyla deil sonda qiz oldu(?
(759 puan) tarafından
İlk uşaqdır doktorum Natəvan axundova atu'da olur birde aile planlanmasında, uzi de ele getdiyim xestexanada girrəm həmişə Laledir adı xanımın
(6,679 puan) tarafından
He qiz oldu ..menim bidenede oglum var idi ele qiz isteyirdim))
(759 puan) tarafından
Dadını çıxartsam 80 kilo olaram )) düzdü esas salamat olsun sonra arıqlayacam dietoloqada gedecem birde  qızlar hekim mene dedi sinende kista var emeliyyat olacaqsan doğuşdan sonra südü kesenden sonra yeni ele onnan birlikde sine kiçiltmə olacam yaxınlardan tanışlardan olanınız var? Çox ağrılı emeliyatdlr?
(6,679 puan) tarafından
Tez ariqlayan birisense narahat olma diatoloqnan 2aya istediyin kilonu alarsan..menim qaynanam 130 kiloydi 1heftedi deyite baslayib uje 4kilo ariqlayib..narahat olma kilodan))
Vallah emeliyat baresinde hecne deye bilmerem cunki ettafimda yoxdu ele biriki emeliyat olsun..ne kistasidi demeyib?
(10 puan) tarafından
he bilirem natavani cox esitmiwem terifiin he mende deset wiwirem qizlar 6 aya 14 kqam wiwmiwem wirniyat xestesiyem( 70 le qalmiwam indi uje 84e catdim(( ilk qizimda 60 la qalmiwdim ondan yigdigim cekini atmamiw bu qizimdada ustune qoydum
(10 puan) tarafından
menim emi. Arvadi olubdu sinesi  kicitdirdi yox agrisi yox idi prosta korset zad taxdi gunel bayramli elemiwdi onan 1 ay sorada piyin qol etlerin artiq yerlerin gotuzdurdu
(6,679 puan) tarafından
Mende eleyem sirniyat delisiyem ama şirniyat yediyim zaman yemek yemirem..bide suyu cox icirem..men son hamileliyimde 50 kiloynan hamj
İle qaldim 62ile dogdum 19aydi dogmusam 53kiloyam 3kilom getmir
(759 puan) tarafından
He problem olmr dieotoloqsuz özüm 15 kg arıqlamışdm toydan sonra düşdüm 64 e 60 olmaq isteyrdm ele day hamile qaldm gel de boğazı tut )) heç mede bulantısı olmadı mende ona göre iştahlı oldum kista qarnmda da vardı o eridi ama Sinemdeki böyüyür ele heç bilmrəm ne kistasıdı ))
(10 puan) tarafından
Bizde gende hami iridi yekedi budu poposu filam( mende genetikdi bu weyler evelde  ele iri sumuklu olmusam herbalifle arigladim duz 20 kqam qiz vaxti50 kqamla ere geldim indi ustune qoymuwam 2 qat ( indi artiq nece ariglayacam bilmirem cox cetindi bildiyiniz yontemler olsa deyin
(759 puan) tarafından
Aynure mence de biraz çox almısan kilo çünkü deyirler son aylar lap çox alınır men 5 aya keçdim hardasa 3-4 kg kökelerem oda Sinem dehset böyüdü qarnm o qeder yoxdur. He məndə Lika şıxıyevaya olacam emeliyat eminin yoldaşının sinəsi tekrar böyüdü? Az çox bilersen yeqin mende uje 95-100 olub e hamiləlikdə lap şişdi
(6,679 puan) tarafından
Yaxsidida bulanti olsaydi neyniyrrdin??men olurdume derman icmekden..teki sag salamat dog verersen artiq kilolari. )
(759 puan) tarafından
Doğuşdan sonra ele yene herbalifeye başla) esas odur diqqət edesen ki geri almayasan mende dietoloqla danışdım dedi herbalife de var vitaminlerde olur birde günlük diyetler yazır ele arıqlamaq mümkündür
(6,679 puan) tarafından
Siz hele hamilesiz indiden cekinin derdin cekmeyin insallah ariqlayasiz .hele sud verende lap cox kokelir insan..usaqlarinizi biraz boyudun sora diyet zad edib ariqlayarsiz
(6,679 puan) tarafından
Herbalife meslehet gormerem cunki saxladiqdan sora 2qat daha kokelirsen en yaxsisi diatoloqdu
(759 puan) tarafından
Heçne e cəmi 3 dəfə istiğfar etdim o dünyanı görüb geldim :D bu yaşıma qeder cemi bir defe olub ona göre özümde öyreşmemişdim. Süd verende eksine arıqlamaq olar ama şirniyatlara güc gelsek tebii ki yox )
(6,679 puan) tarafından
Yoxe canim ariqlamaq olmur mende ele dusunurdum ama ele deyil bide dehset istahli olursan
(759 puan) tarafından
Nebilim burda çox adam deyir süd vermek arıqladır hamsı düzelendi prosto biraz zaman lazımdı )
(6,679 puan) tarafından
Hee vallah sebrli olun bebişlerinizi dusunun kilonun fikrin elemeyin :) yoldasimin bir emisiqizi var 88kilodu mamasi deyr ariqlamaq fikrin yoxdu senin deyir yox eşi ölub gedecem o biri dunyada diyecekker kul başiva o qeder nemetin icinde yaşadin ac geldin bura :))) ne diyet eder ne bir sey oz kefindedi))
(10 puan) tarafından
Qizlar menim erim ariq xowduyur koklere nifret edir) menide alanda ariq idim) indi 30 kqam kokelmiwem 4 ildi toyum olan)) he ama men 1ci qizima sud verende deset wiwmiwdim hele o cekileri atmamiw yrniden hamilr qaldim es xeyirlisi ariglayariq bir teher
(759 puan) tarafından
Halaldı)) ama yaxşı şey elemr)) demrəm ki fit olasan model kimi (modellerde beden sekillendirme olur day) yeni heç olmasa elinden geleni edesen men yoldaşım üçün esas yaxşı görünmek isteyrem onun da kökden xoşu gəlmr ama mene hele kök demeyib ya nem arıqla falan filan heç indi elede kök görsenmrem sadece mende sinedi kilolu gösteren biraz. Ama yeni kilolu vaxtım olub o qız kimi düşünmeden yeyib içirdim nişanlı olanda olmuşdum 76-77 kg :d boymda 1.61di səndə çatlaq oldu? Məndə nişanlı olanda oldu ayaqlarımda indi ancaq nemlendirrem ki heç olmasa hamiləlikdə olmasn qarında falan :/ ama ona da çare yoxdur neyniyek ağarır onsuz bilinmr elede☺️
(10 puan) tarafından
menimde yoldasim hec vaxt mene demeyib koksen canim. Hemise men deyirem of kokem deyir eybi yix usaqdan sonra ariglayarsan) canim mende  qiz vaxtimdan kok omdugum ucun mende arigladim kokeldim cat ayaqimda damarlar fila  var ama qarnimsa desetli catlar 1 ci usaqda vardi sora olar getmemiw bu ikinciye qaldim duzdu cox telesdime* qizimin 26 fevral 2 yasi oldu may ayinda o biri olacaq uje))
(6,679 puan) tarafından
Ariqlayasiz ikivizde dogun qurtarin helee :)) aynure sen vopse iki uşaqnan bir deri qalasan bir sumuk :)) humrayy sende onsuz diyetnen ariqlamagi bacarirsan..bidene dietoloqnan baslayirsan 2aya istediyin cekiye gelirsen..qaliram men gorum men neylirem bu 3kilonu getsin..her yerim yaxsidi bir qarnim var eslinde hami deyir qarninda yoxdu ama ele bil ozumde kompleks yaratmisam qarnimi))
(10 puan) tarafından
baci salam  yox mende gen beledirki o gic gic dermanlari atmasam qeti ariglamiram
(6,679 puan) tarafından
Salam canim necesen?detox caylarida yaxsidi
(759 puan) tarafından
Kompleks yaratdınsa heçde mende takıntılıyam dehset derece ama qarının getmesi üçün en yaxsı idmandır çeki versende bütöv beden çeki atır hamilelikden qalıbdı yeqin ona en yaxşı idman çare eder mence

Aynurə sende bir zehmet özele baxde söz soruşmuşdum əməliyyat haqqda ☺️
(6,679 puan) tarafından
He qarnim hamilelikden qaldi..idman edireme canim yene getmir leslie eleyirem her gun ama xeyri yoxdu
(759 puan) tarafından
Aa qarına leslie ne eder ki o tüm beden üçündü kalori yanır. Sen mekik çek birde YouTube de nəqədər videolar var qarın üçün olar mütləq fayda eder
(6,679 puan) tarafından
Eleyireme baci mekikde cekirem proqramda yuklemisem ele bil qarnimi beynime taxmisam
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Kız adın aynure mi anaa ne değişik :D 
(10 puan) tarafından
evet neyi deiwik)) en cok koyulan isimlerdendir bakuda cok meshur)
(6,679 puan) tarafından
Azeride ondan deyisik geldi))
(10 puan) tarafından
He evett)
(25,181 puan) tarafından
Hee bizde yok böyle isim ondan değişik geldi :D

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,432 göst.
1 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,264 göst.
15 Ekim 2019 Diğer kategorisinde Ulnerrr (1,754 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 548 göst.
30 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde ❤Senoş'unAnnesi❤ (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 591 göst.
28 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,583 soru

24,087,650 cevap

331,592 kullanıcı

...