0 oy
394 göst.
Diğer kategorisinde (2,241 puan) tarafından
hanimlar benim karantinam devam ediyor ama testim megatif cikmisti belirtim ve tomografi sonucuma gore covid oldugumu soyledi doktor o yuzden filyasyon ekibi gelmedi .esim cuma test yaptirdi negatif cikti isten cagiriyolar ama ayni evdeydik kimsenin vebaline girmek istemiyoruz tekrar ne zaman test yaptirabilir 3 gun sonra mi oluyodu internette birsey yazmiyo 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Yapılan covid testi sadece 48saat geçerlidir yani şimdi bile yaptırabilir. Beş gün geçti dediğiniz için 
(2,241 puan) tarafından
saolun bu cevabi ariyordum :)
-Reklam-
0 oy
(1,879 puan) tarafından
Belirti olmazsa test yapmazşar bende yoktı ama var dedim çünkü eşim pozitifti bebeğim var yaptırmalıydım mutlaka. Yaptılar ve pozitif çıkmıştım başım ağrıyor halsizim evde eşim pozitif dedim yaptılar . Testten sonra grip gibi geçirdim
(2,241 puan) tarafından
gecmis olsun canim . belirti var der sorun yok da testin uzerinden birkac gun gecmeliymis ya kac gun gecmeli diye onu bilmiyoruz
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Eşin gidebilir canım benim kızımda annemde eşimde geçirdi 10 gün sonra belirti yoksa tahlil yapmıyorlar 
(2,241 puan) tarafından
daha 5gun oldu canim yarin icin test yaptir gel dediler isyerinden ama cuma yaptirdi tekrar yaparlarmi onu bilmiyorum
(1,328 puan) tarafından
Eşim özelde yaptirdi devlet yapmıyor canım israr ederseniz yaparlarmi bilmiyorum kızımda annemde hiç yapmadilar iyiseniz gerek yok deyip eve yolladılar
(2,241 puan) tarafından
anladim canim ozelde yaptircak mecbur o zaman cunku birde belirti olmadan pozitif falan olur Allah korusun o kadar insanla calisacak vebale girer . ben evde hep maske takiyorum falan ama ne kadar korumusumdur belli olmaz
(1,328 puan) tarafından
Sende haklısın herkes bizim gibi duyarlı olsa zaten virüs diye bir şey kalmaz
(2,241 puan) tarafından
saol canim bitsin artik insallah :(
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Ben on gün sonra yaptırdım belirtiler anca olmuştu pozitif çıkmıştı
(2,241 puan) tarafından
gecmia olsun canim . insallah pozitif cikmaz bizde atlatiriz

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 449 göst.
29 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mehmetcan Emir (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 570 göst.
0 oy
7 cevap 158 göst.
15 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 209 göst.
9 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Mine8961 (10 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,508 soru

24,086,773 cevap

331,542 kullanıcı