0 oy
407 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (52 puan) tarafından
Cokdandi burda yokdum her kese merhaba. Ya      babam kizimi  kolkutka yalniz  burakib  baska odaya gitmisdi. Telefonu  jarja takiyordu. Gormeseydim bebeyim koltukdn kafa uste dusecekdi. Deli oldum resmen ya.   Git yanina da demiyor  oylece burakmis ya Allahdan gordum ya. 

7 Cevaplar

+1 oy
(1,075 puan) tarafından
Düşünememiştir canim güzel dille uyar birdaha yapmaz o da zarar gelsin istemez
-Reklam-
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Olabilir cnm ne diyeceksin babana hakli olsan ne yapacaksin
(52 puan) tarafından
Kalkaliyiz zaten ben konusmuyorum babamla.     Ilk kez yapmiyor. O gun kucaginde geldmki agliyor neden sprdum. Yanagini  eliyle  berk   initmis.  Gunesw tutyor. Gozunu yumuyor bebeyim ama hep yapiyor.  Siqara  iciyor  hemen opme desemd  saymiyor
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Hiç bir erkege çocuk emanet edilmez kuzum ;)
(52 puan) tarafından
Oyle gercekden..   anne gibi olmuyorlar  ya
 Biz  el bebek bakaim ama  onlar. Umursamiyor.
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Dusunememistir belki gene de yumuşak şekilde şöyle kırma kalbini oda düşsün istemez bence 
(52 puan) tarafından
Benle kalkali konusmuyoruszu.  Tartosdik..  hep yapoyor. Defalarca uyardim. Baba siqara icdikden sora opme  hemn.  Yanagini eloyle   incitiyr. Agliyor. Yapma diyorum...  gunese tutiyor gozlerini kapayor ama umirsamiyor.
0 oy
tarafından
Oda böyle bişi olsn istmez cnm sakin ol birz kuşum tatlı bi dille uyarsn sorun biter bilerek yapmamştr dalgınlığına gelmştr
(52 puan) tarafından
Yok ya. Onemsemiyor. Aglatiyor. Baba aglatma diyorumm hosuma gidiyor.   Diyor sini oluyorum
0 oy
tarafından
Hemen gider gelirim demistir dusecegini bilse neden gitsinnkiz . Torunu adamin kanindan canindan
(52 puan) tarafından
Oyle dusunmuyo. Kizlarada yazdim.   Benimle kalkali zaten kousmuyorumm.
tarafından
O zmn baban iyi degil
(52 puan) tarafından
Iyi olsa kizina  insAllah hep gelib bana muhtc olursun d iyermi..
tarafından
Bi baba muhtac olmamasini ister babani bi dktra gotursunler
(52 puan) tarafından
Annemle  baba ayri ben cocuken bosandilar. Ayri  sehirde  kaliyrdukk   bir kac  yildi geri dondu gelib gidiyor. Iste
tarafından
Senin bunda sucun ne oyle davtaniyo sana
(52 puan) tarafından
Hep huyu o. Benimle  kalkali zaten.   Ben evliyim kocam asgeri gorev yalpiyor. Calisiyor.  Yanimsa diyi annemgilde kliyoru kiradaydim annemgile dondum iste. Kocan alib sana biz bakiyoruz  diyor.. halbuki bebyin  sud bile alsa  parasii istiyor. Borc verdim geri ver diyor. Bebyim 10 aylik bir cop bile almadi.
tarafından
Alip basina kalkmasindansa almasin cnm  esin para yollayabiliyo mu sana
(52 puan) tarafından
Maas kart bende  bu ay parayi gec  aldim. Sut aldi onud prsoni geri verdim
tarafından
Bu nasil adam ya sutun parasini bile aliyo. Kartin sende olmasi iyi olmus cnm
(52 puan) tarafından
Ben  1  ilden fazla nisanli kaldim bir  yuzuk bile almadi
tarafından
Cnm adam sutun parasini bile almis yuzuk alsa canindan can gidermis
(52 puan) tarafından
Zaten oyle.    Babaligini grmedi zaten.  Esimle  kac kere tartisd bana  neer dedi.   Hakaret yapdi yuzune bakmadigi halda  yie durub geliyor  sirf sinir  etsin diye. Annegili evi diye hic bir seyde soyleyeiyorum
tarafından
Simdi ben anlamadim anne ve baban ayri ama annengikde mi kaliyo baban
(52 puan) tarafından
Yok hffta sonlri geiyr torununu gormek icin. Oda   gelmese daha iyi yaa.  Cocuku uyutuyrum.  Yavas  diyorumm.. sese alissi diyo. Diyrum  10 aylik simdimi alisacak yaa.  Uykusu  gelince uyumazsa huzursuzlanir. Ama  umursamiyor... bn 3 cocuk babasym senden iyi biliyoru dr
tarafından
Uyutunca yattigi yerin kapisini kilitle  ya o odaya yakin ol yada bebegin yanina uzan
(52 puan) tarafından
40 li zamanidan sarkiyla uyutuyrum. Mecbur
tarafından
Baban cok anlayussiz ya inadina bu kadar is de yapilmaz
(52 puan) tarafından
Oyle  hep oyle  kocam zaten siniri. Sevgiier  gununde  kocam bna hediye aldi oda  pozqunar kutlr dedi. Kocamda sinirniki benmi pzqunum karimmmi diye.
tarafından
Pozqunar ney gi
(52 puan) tarafından
Arsizlar  yani
 Ahlaksizlar
tarafından
Karisina kocasina deger veren kutlar
(52 puan) tarafından
O oyle diyil.  Konusmasini bilmz. Kocam diyor  kizin ailesi kizii damat  yannda    hor gormez. Ama seninki resmen asagiliyor seni
tarafından
Cok sey derim de babana bu aralar agzimi cok bozuyom terbiye etmem lazim kendimi. Icimden sövdüm ama
(52 puan) tarafından
Evet  cok sinir  bozucu biri.   Birkc gundu   taristik konusmutorum ama yiede geliyor bu adam bu hfta kocam gelecek izne   o zamn ayri eve cikicz.  Zatenn
tarafından
O adamin yaninda cocugun bile psikolojisi bozulur. Iyi bari cnm sevindim
(52 puan) tarafından
Evet. Ya.  Cocugu bile incitior  evde  hep kalka ediyorlar  bebeyim huzursu- zaten oluyor. Annemgil evelerini sati yeni ev aldi    hepsi payini aldi. Bana  be kirus bile  veren olmadi
tarafından
Esin gelsin tasinin da sonra ne hslleri varsa gorsunler
(52 puan) tarafından
Tasiondim bir defa. Yine durdu evime geldi konusmDigim halde
  Sinir oldummm resmen
tarafından
Acma kapiyi zorla girecek hali yok ya
(52 puan) tarafından
Bu sefer soyledi ya.   Benim eve cikicam kapimi acma diye. InsAllah anlar. Koca adammm bir sey olsaaa korkuyuorumm. Her kes beni suclarr   sora abim benle  sirf bu yuzden trtisdi yasli adammm konusmasini bilmiyor  ama nereye kadar   gtsin kapima bile gelmesin istiyorum kizimi behane ederek heo geliyor.
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Olabilir canım o kadarını dusunmeeyebiliyorlar bazen. Aklına gelmemiştir birşey olabileceği 
(52 puan) tarafından
Yokk beninle kalkali zatennn.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,576 soru

24,185,540 cevap

336,597 kullanıcı

...