0 oy
405 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (52 puan) tarafından
Cokdandi burda yokdum her kese merhaba. Ya      babam kizimi  kolkutka yalniz  burakib  baska odaya gitmisdi. Telefonu  jarja takiyordu. Gormeseydim bebeyim koltukdn kafa uste dusecekdi. Deli oldum resmen ya.   Git yanina da demiyor  oylece burakmis ya Allahdan gordum ya. 

7 Cevaplar

+1 oy
(1,075 puan) tarafından
Düşünememiştir canim güzel dille uyar birdaha yapmaz o da zarar gelsin istemez
-Reklam-
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Olabilir cnm ne diyeceksin babana hakli olsan ne yapacaksin
(52 puan) tarafından
Kalkaliyiz zaten ben konusmuyorum babamla.     Ilk kez yapmiyor. O gun kucaginde geldmki agliyor neden sprdum. Yanagini  eliyle  berk   initmis.  Gunesw tutyor. Gozunu yumuyor bebeyim ama hep yapiyor.  Siqara  iciyor  hemen opme desemd  saymiyor
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Hiç bir erkege çocuk emanet edilmez kuzum ;)
(52 puan) tarafından
Oyle gercekden..   anne gibi olmuyorlar  ya
 Biz  el bebek bakaim ama  onlar. Umursamiyor.
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Dusunememistir belki gene de yumuşak şekilde şöyle kırma kalbini oda düşsün istemez bence 
(52 puan) tarafından
Benle kalkali konusmuyoruszu.  Tartosdik..  hep yapoyor. Defalarca uyardim. Baba siqara icdikden sora opme  hemn.  Yanagini eloyle   incitiyr. Agliyor. Yapma diyorum...  gunese tutiyor gozlerini kapayor ama umirsamiyor.
0 oy
tarafından
Oda böyle bişi olsn istmez cnm sakin ol birz kuşum tatlı bi dille uyarsn sorun biter bilerek yapmamştr dalgınlığına gelmştr
(52 puan) tarafından
Yok ya. Onemsemiyor. Aglatiyor. Baba aglatma diyorumm hosuma gidiyor.   Diyor sini oluyorum
0 oy
tarafından
Hemen gider gelirim demistir dusecegini bilse neden gitsinnkiz . Torunu adamin kanindan canindan
(52 puan) tarafından
Evet. Ya.  Cocugu bile incitior  evde  hep kalka ediyorlar  bebeyim huzursu- zaten oluyor. Annemgil evelerini sati yeni ev aldi    hepsi payini aldi. Bana  be kirus bile  veren olmadi
tarafından
Esin gelsin tasinin da sonra ne hslleri varsa gorsunler
(52 puan) tarafından
Tasiondim bir defa. Yine durdu evime geldi konusmDigim halde
  Sinir oldummm resmen
tarafından
Acma kapiyi zorla girecek hali yok ya
(52 puan) tarafından
Bu sefer soyledi ya.   Benim eve cikicam kapimi acma diye. InsAllah anlar. Koca adammm bir sey olsaaa korkuyuorumm. Her kes beni suclarr   sora abim benle  sirf bu yuzden trtisdi yasli adammm konusmasini bilmiyor  ama nereye kadar   gtsin kapima bile gelmesin istiyorum kizimi behane ederek heo geliyor.
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Olabilir canım o kadarını dusunmeeyebiliyorlar bazen. Aklına gelmemiştir birşey olabileceği 
(52 puan) tarafından
Yokk beninle kalkali zatennn.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,545 soru

24,185,068 cevap

336,571 kullanıcı

...