0 oy
290 göst.
Diğer kategorisinde (78 puan) tarafından
Kabak tatlisini yapip tam kivamli tariff bilen varmi kizlsr ilk defq yapicm da yardmci olurmusunz 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben pişireceğim seye koyuyorum üzerini kapatacak sekilde şeker döküyorum sonra kapağını kapatıp sallıyorum şeker bütün kabaklara eşit dağılsın diye sabaha kadar bekletip sabah pisiriyorum 
(78 puan) tarafından
Kendi suyundami ektra su yok dimi kac dk.posiyor seker tozu vs nadl oluyor
(1,012 puan) tarafından
Hiç su eklemeyin geceden şekerini koyunca o sulanacak zaten sonra hiç karıştırmadan ezmeden pişirin. Hepsi yumusadiktan sonra 10 dakika da fırına verin. Servis ederken varsa tahin ve ceviz çok yakışır üzerine. Ben de yarın yapcam şekerini göz kararı koyuyorum foto aticam az çok anlarsiniz
tarafından
Ben fırına atmıyorum tadı nasıl deniyecegim insalllah su koymayin küçük Aygaz’da yapın suyu az kalınca kapatın, kalan suyu kalsın içinde tabağa koyarken eklersiniz üzerine
(1,012 puan) tarafından
Önceden ben de atmazdim bir restoranda yiyip çok beğenmiştim oranın şefi söyledi fırına atınca şerbetini iyice içine çekiyor. Tam bı bomba oluyor
tarafından
Denerim cnm
-Reklam-
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Bende kabağı yıkayıp tencereye koyuyorum akşamdan şekere basiyorum sabaha o suyunu salıyor suyunu çekene kadar pisiriyorum
(78 puan) tarafından
Teskkur ederm
(5,725 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Kabakların üstüne şeker koy kapağını kapat sabaha kadar beklet çok kısık ateşte suyunu çekene kadar pişir. Yerken üstüne dövülmüş ceviz ıımmmm missss
(78 puan) tarafından
Teskkur edermm
0 oy
(5,328 puan) tarafından
1 kilo kabak için yaklaşık 2,5 yemek kaşığı şeker   ve geniş tencere  kabaklatı tencereye yerleştieiuorum üzerinede  şekeri serpiyorum 1 gece dolapta bekletiyorum sabahta altı kısık bir şekilde  ağızda dağılsın istiyorsan  30 dakika hafif kıtır istiuorsanda 25 dikaka pişiriyorum  sonra dinelnmeye bırakıp servia tabagına alıp  üzerine ceviz yada  fındık ekliyorum şekeri artırabilirisn
(78 puan) tarafından
Tsk ederimm
0 oy
(1,012 puan) tarafından

Bu şekilde üzerini örtün sekerle

image

0 oy
(1,012 puan) tarafından

Bu şekilde üzerini örtün sekerle

image

(78 puan) tarafından
Cok tesekkur ederm bnde yapym simdi once tencerede pisirip snra firinliyayim mi
(1,012 puan) tarafından
Evet ben öyle yapiyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 128 göst.
30 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Amerikanbebesi (4,307 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
9 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Gamzeakarsu (1,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 420 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Buglemila (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 418 göst.
2 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,744 soru

24,115,368 cevap

333,205 kullanıcı

...