0 oy
219 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (8 puan) tarafından
Kızlar hafta sonu kozakliya gidecegiz bnm adet olma günüme denk geliyor emziriyorumda 9 aylik bebeğim var bu geciktiren haplardanmi kullaniyim yoksa tarçın falan mi iceyim arastirdm tarcinda geciktiriyormus ama her bunye bir degl kararsiz kaldm

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Nerelisin bizim köyün arkası Kozaklı :D

(8 puan) tarafından
Kayseriliyim canim inşallah hafta sonu gelcez ama napacagimi bilemiyorum adetimin ilk gunune ve ikinci gününe denk geliyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gezmeye giderken adet olmanın ne alakası var ki canım denize mi gidecen bu havada deniz de olmaz ki :)) o ilaçlar çok iyi değil de 
(8 puan) tarafından
Deniz degil ama termal suya gircem canım kozaklida sicak su varya odalarda bi nevi havuz gibi
tarafından
Heee anladım canım Bi seferlik kullan bari kız alışkanlık haline getirme :)) görümcem de gençken hep öyle yapmış sonra adetten kesilmiş genç yaşta bide rahim kanseri oldu :(
(8 puan) tarafından
Aaaa tabi bi yerden sonra zararlidir bi seferligine kullanacagm ztn ama emziriyorum ya bisy olurmu diye korkuyorum
tarafından
Eczaneye sor alırken canım bilemedim
(8 puan) tarafından
Tamam teşekkürler canim
0 oy
tarafından
Ben tarçın yerim hemen gecikir :)
(8 puan) tarafından
Kaç gün önceden yemek gerekiyor canm biliyormusun
tarafından
Valla ben ağrısını hissettiğim an denemiştim baya attırdı gün olarak
(8 puan) tarafından
Bnde denemeye basliyim bakalim her insanin bunyesi ayni olmuyor bazilarida parol icinde gecikiyor diyor bnde parol etki etmedi tarçını deneyim
tarafından
Valla hem parol hem tarçın hemen etkiliyor beni. :)

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 67 göst.
0 oy
0 cevap 120 göst.
8 Ağustos 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde 1Prens Annesi (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 158 göst.
24 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sudekya (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 263 göst.

Kategoriler

1,473,902 soru

24,131,272 cevap

334,060 kullanıcı

...