kaç defa neleri alttan aldım susttum anlayışla karsildm çoğu kadınn yapmayacklrini yaptım birgün olsun şikayet etmedim yokluk günlerinde yeri geldi ac kaldım günlerce ekmek alick paramız olmadı neden alamiorsun yada ben bunu istiorm illa alicksin diye diretmedim varlığı da yokluğu da sabrettm iyi şeyleri düşünüp sukrettim ben bekarken hic bukdr yokluk sknti yasamamsdm mesela ona göre ama o benden daha sknti yasatti bana pisikolj bedensel olrk hep daha çok yorulan ben oldum iki senedir evliyiz iki sene içinde çok yol katettim onun hkknda ama yalanclgyla ve hic bisiyi doğru düzgün anlatmama huyundan vagzcrtemedim neler yakaldm ailemede diyemiorm ona da bisi diyemiorm çünkü coooook yoruldm her defasında beni suçlu ckrtior ne yapıp ne edip bana patlior olay yine ağlayan uyksz kalan ben oluorm bgn gitti eve ben ailemn yanndaym kizimizi gördü hastanede yatıyordu çünkü ben uyksz kalaym nelerle bas edeym o yine beni herkz gbi üzsün tlini elinden alıp tuşlu telefon kullandrckdm yine kiyamdm kızının resmlerni fln atarm görür diye ama eve dönünce alicm inş tlini ve tuşlu telefon kullandrcm ona yeni bebegmz oldu nelere göğüs geldim neler cektm okdr emek verdim evliliğime yikamiormda yıkmak da glmior içimden seviorm eşimi ve okdr emegmn boşa gitmesini denmek bile beni kahredior çünkü katlanamiorm bu dsnceye
LÜTFEN OKUYUP GECMEYİN SDCE KNSMAYA İHTİYACİM VAR :(
Telefonla ilgili sorun mu var canım
insallah bu huyun seni cennete goturue kuzum ♡
Valla isterseb takip cihazi tak pesinden ayrilma. Yapmak isterse yapar. Her zaman savundugum bsey vardir. Kabullenemiycegin seyi affetme. Affettigin seyi de sürekli yüzüne vurma.. Benimde esimi kiskandigim yada guvensizlik duydugum cok durum oldu. Baska bi kadinla ilgili degil tamamen kisisel sorunlarimizda oldu. Kisitlamak yerine yaptin mi ettin mi nerdeydin kimleydin diye sorgulamak yerine "benim kocam yapmaz" " ben esime sonsuz guvenirim." beni uzmezsin biliyorum inaniyorum." "hadi bak bu ikimiz icin askm" hep bu sekilde yaklasmayi tercih ettim. Karsiligini goremedigim zamanlarda oldu ama cogu zaman gördüm. Dışarıya cikamazsin gidemezsin yerine "hadi askm film izleyelim. Gel benimle ilgilen biraz. Seni cok özledim." bu sekilde yanimda tutmaya calistm. Belki esimin gayretiyle oldu belkide benim yaklasimimla bilmiyorum. Ama fedakarligimin karsiligini gördüm şükür. Rabbim bozmasın ins size de ağız tadi huzur nasip etsin
Cok uzuldum canin Allah yardimcin olsun insallah bebegun icin duzelir hersey yoluna girer :(
Ayrilmadigina iyi yapiyosun canim bi yuva kolay kurulmuyor. Kac cucugun var canim
Kuzum telefonla ilgili ne sorun var ki anlamadim ben?
Bir erkek bisey yapmak istiyorsa zincirde vursan yapar başka bir çözüm bulmalısın ona böyle bir yere varamiyacagini kendini de senide yiprattigini söylemelisin al konuş karsina yuva yıkmak ıyi bisey değil atıyorum bıraksan onu başka biriyle evlensen dahamı ıyi olacak gelen gideni aratirmis gelen de ıyi olmuycak o yüzden eşini kendine bağla yuvana çocuklarına sıkıca sarıl bol bol dua et allahım her zaman yanımızda inşallah rabbim eşini sana bağlar inşallah bundan sonra çok mutlu olursun asla umudunu kaybettme ben 19 yaşındayım benim annemde babamda boşandı başkalarıyla evlendiler ama şimdi ikisinede sorsak çok pismanlar bir yuva yıkılıyor ama olan çocuklara oluyor bak annem evli mutlu değil babam evli mutlu değil neden gelenler gideni arattirdi bak bende şimdi evliyim hamileyim kış dönüyoruz ev sobalı eşim inşaatta çalışıyor du iş bitti işsiz zor güç geçiriyoruz ama allahima çok şükür çok mutluyuz sende inşallah mutlu olursun kötü düşünme asla herşey bir gün düzelir yeterki umudunu kaybetme
Canim seni iyi anliyorum bence bu kadar mukemmel olmak seni yoran insan evlilikte fedakar olcak ama kendindende bu kadar ödün vermiyecek biraz icindekilerini esine yansitacak cünkü sen sustukca o kendini mukemmel saniyor bende bi zamanlar senin gibiydim baktim ki olan bana oluyor onun kirilmamasi icin o an bisry diyemiyorum sonra bakiyordum kotu olan ben olmusum sonra anlatiyordum da anlamiyordu bendr fazgectim boyle olmaktan simdi olsn olmayan herseye konusuyorum sanki boylesi daha hosuna gidiyor :)birsey diyince de hic kendi mi ispatlamaya calismiyorum ben boyleyim diyorum
1,488,487 soru
24,331,093 cevap
345,671 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın