0 oy
283 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kızımın kafasında konak var zeytinyağı yapıyorum tarıyorum yıkıyorum yine oluyo acaba karbonat zarar verirmi nasıl kullanmalıyım yardim edin bi annem karbonat sür dedi süren varmı zararı olurmu 

4 Cevaplar

0 oy
(1,466 puan) tarafından
Şampuanı değiştir canım ve iyi durula karbonat flan sürme 
tarafından
Dalin kullanıyodum mustela aldım iyice durulayıp kuruluyorum ama bitmiyo azaliyo tekrar oluyo
(1,466 puan) tarafından
Babe var konaklı bebekler için canım doktorada götürebilirsin o uygun olan şampuanı verir mutlaka
tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Birkere sürdüm de karbonatı gene çıkıyor bende geçen hafta temizledim bakalım şuan hala bişey yok çıktıkça zeytin yağı ile temizle geçer bı zaman sonra
tarafından
Zeytinyağı surekli yapıyorum azaliyo tekrar oluyo annem karbonat yap dedi ama bilemedim
0 oy
tarafından
Ben yaptım kızıma 4 aylıkken zeytinyağını sür üstüne korabanatı sür elinle 5 dakika falan beklet ince tarakla geriye doğru tara yavaş bi şekilde kızım 8 aylık oldu bi dahada konak olmadı öyle yapınca 
tarafından
Önce zeytinyağını sürdü üstünden karbonatı sürdü 1 kerede bitti 4 ay oldu bi daha olmadı
tarafından
Ozaman yarın zeytinyağı sürerim üstünede karbonat sürerim 5 dk bekleyip tararım yıkarım inşaallah biter
tarafından
Aynen öyle canım sonra hemen banyo yaptır
tarafından
Teşekkür ederim canım
tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Canım sürekli nemlendir bebek yağı sür 10 dakika bekle  sonra tara tertemiz oluyor duştan sonra da sur beklesin öle sürekli nemli tutmaya çalış kurudukca sur bak gidicek görürsün benim oğlumun heryerinde vardı
tarafından
Karbonat sürdünmü hiç
(1,585 puan) tarafından
Hayır sürmedim elim kaç kere gitti sonra vazgeçtim dediğim gibi yap bak gidecek benim oğlum kadr kötü değildir kas anlinda kulak arkasında kafasında heryerini kaplamıştı ya
tarafından
Benim tek başında var okadar çok deil ama sinirlerim bozuluyo bitsin istiyorum
(1,585 puan) tarafından
Sürekli nemli tut cnm öle öle gider
tarafından
Tm canm saol

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 110 göst.
0 oy
3 cevap 162 göst.
14 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esra & (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 209 göst.
6 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif3405 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Almi'mm (589 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,605 soru

24,127,191 cevap

333,803 kullanıcı

...