0 oy
682 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Emmiyor hareketsz diye korktuğum bebeğim bugün 3 saat emdi 2 kere :silly:

Kollarım koptu :pinch:

Kızım sağlıklı olsun bana yeter <3

3 saat emmesi normal mi ? Hiç bir bebeğin 3 saat emdigini duymadım. 3 saat arayla emzirildigini duydum okadar .

Sütüm doyurmuyor mu ? Anne sütü hep yararlı fazla icsede zararı olmaz dersiniz belki ama annemin sütü çokmuş ama zehirliymis turşu suyu içmiş bardak bardak yaramamış bana süt.

3 saat emipte nasıl doymaz az bi zamanda değil :blush:

11 Cevaplar

+1 oy
(874 puan) tarafından
Canım o kadar küçük bebe 3 saat emmeye güç yetiremez göğsünü kavramış uyumuştur arada çekmiştir doyar doyar zaten bir çorba kaşığı kadar alır midesİ ne olacak ki minnacık o daha :)) emin ol üç saat içinde hazmetmistir birdaha geleni icmisyir hem ne kadar çok memeyi kavrayıp süt damarlarını uyarirsa o kadar süt üretimini tetikler ve bebeğine ytecek sütü vücut üretir aç kalmaz ama süt çok çabuk hazmedilir mama daha geç hazmediliyor. O yüzden çabuk acikiyor kokuna doymustir annesi memedeyken Allah'ım kolaylık versin sağlıkla anneli babalı huzurla buyut evladini
(8,324 puan) tarafından
Aynen çok ayıp bencede insanlar o kadar uzunca sorunlarını okuyup yorum yapıyor o ama yanıtsız bırakıyor deminde bir paylaşım yapmış sağolsun bu sefer bana yazmış :)
(874 puan) tarafından
:) hiç farketmedim siz yazana kadar  canım ya bebesi küçük ondandır belki :) ama toplu cevap verebilir tek tek donemezse bile
(874 puan) tarafından
Aman tahtalara vur :))) mihrace
(6,920 puan) tarafından
Bebeği olmadan öncesi de böyle idi Elal
(874 puan) tarafından
Himm o zaman haklısınız hoş olmuyor gerçekten
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Canlandı:)))ahh ahh senin gözler boşuna şişti dedik sana ilk günler öyledir almaz uyur bu arada bende 39.haftadayim ama yegenlerimden biliyorum 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Turşu suyu içip sütü zehirlenen ilk kez duydum bu arada
0 oy
tarafından
O 3 saat emmiyor senden sevgi alıyor ayyy hrp gül sen
0 oy
tarafından
Ilk önce maşallah canim o senin kokundan ayrılmak istemiyor bence emmek bahane:))
0 oy
tarafından
3 saat aralıksız emmesi normal değil canım zaten memede süt kalmaz eğer doymuyorsa mama takviyesi yap arada 2 saatte bir de mutlaka emzir ilk zamanlar uyanmamasi açıldığı için ağlamamasi vs hepsi normal hep öyle buyuttuk ") zorla uyandırıp emzirerek kendi uyanmasını bekleme o daha doğduğunun dahi farkında değil ")
0 oy
(3,239 puan) tarafından
Ne güzel canım benim kızım da 2 saat emerdi 
0 oy
(804 puan) tarafından
Benimki tüm gece 6 saat emerdi sabaha kadar şimdi sütüm kesildi o günleri çok arıyorum bu günlerin tadını çıkar canım 
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Çok küçük oldugundan emme gücü çok zayıf anca kuzum, bebeğini sık sık emzir canım, çocuklarımı hiç o aylarda 2 saatte bir emzir edim, o aylarda ki çocuk bir yudumda tok bir yudum aç olurlar
0 oy
(2,101 puan) tarafından
Canım bebek sadece aç olduğu için emmiyor kökünü sıcaklığını almak için güvende hissetmek içinde emiyor benim kızım altı aylık saat başı memede her istediğinde vee bisi olmaz sık sık emzirmek ve bol su içmek süt yapar 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 402 göst.
18 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
17 cevap 634 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 474 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 546 göst.