0 oy
280 göst.
Diğer kategorisinde (3,676 puan) tarafından
Şimdi şöyle ben almanyada yaşıyorum lakin kan testimi türklerin çalıştığı bi muayenehane de yaptırdım kan sonucunu telefondan öğrendim ve ilk defa kan ile gebelik testi yaptırdım açıkçası 

Kadın bana dediki gebelik yok kan testi 5 çıkmış bu ne demek ben gebelik yok deyince modum düştü hiç sormadım ama şu anda da adetini 3 gün geçti şüphe etmelimiyim ayrıca test yaptigimda ilk ilişkiden sadece 10 gün geçmişti 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evde bi test yap bence . 
(3,676 puan) tarafından
Bikac gün daha bekliyim diyorum şubat ayı da küçük aydı ya belki oyuzden geç gelecektir
tarafından
Evet ama ilişkiden 10 gun sonra 5 çıkması da bence düşük bi rakam değil.
(3,676 puan) tarafından
Hadi ya ben hiç anlamıyorum bu kan testlerinden oyuzden sordum yani onlar bebegin 3 4 haftalık olduğunu düşünerek mi acaba gebelik yok dediler düşük buldular bide yüzde yüz hamilelik yoksa kaç çıkmalı 0 mı
tarafından
0.2 0.5 falan çıkar olmayınca.  10 ve üzerini gebelik sayıyorlar
(3,676 puan) tarafından
Arkadaş yazmış 6.25 ile öğrenmiş ınsallah vardır daha 2 gün bekleyip test yapicam teşekkür ederim canım
tarafından
Inşallah vardır canım.  Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
(3,676 puan) tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(8,253 puan) tarafından
Ben hamile olduğumu öğrendiğimde  6.25 idi  . Rabbim gönlünden gecenin hayırlısını versin inşallah . Bence bir ümit var 
(3,676 puan) tarafından
Insallah ya çok modum düştü artik rüyalarımda adet olduğumu görmeye başladım her tuvalete gittiğimde geldi mi diye bakmaktan bi hal oldum
(8,253 puan) tarafından
Bende bir seneden fazla çocuk istedim olmadı her adet dönemi böyle kötü oluyordum
(3,676 puan) tarafından
Allah şükür ben her istediğime verdi bize rabbim ama 1 buçuk sene d.k hapı kullandım şimdi bıraktım oyuzden bilmiyorum ne olucak hayırlısı olsun hakkimizda ınsallah
(8,253 puan) tarafından
Maşallah canım Allah bağışlasın

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 233 göst.
0 oy
1 cevap 88 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 177 göst.
5 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Damla berna (2,611 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 103 göst.
3 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde dilekrzgr1907 (168 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,811 soru

24,090,722 cevap

331,731 kullanıcı

...