0 oy
579 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Linç etmeyin 8 buçuk aylık bebeğim var dondurma yiyodum öyle bı baktı ki ki kıyamadım ağzıma aldım ısıtıp verdim bişey olurmu ya

18 Cevaplar

+2 oy
(976 puan) tarafından
Canım ağzına degdir ama kendi ağzına alıp da verme sonuçta ağzımızda ki bakteriler mikroplar gidiyo . Bende kızıma degdirmistim ağzına çok istiyordu .
tarafından
Peki senin ağzına o dondurma degdi ozaman ordanda bakteri geçti bebeğine siz vermiyomusunuz hic
(976 puan) tarafından
Ben ilk ona yalatiyip öyle yiyorum kendi yediğim yerden vermedim
-Reklam-
+1 oy
(7,786 puan) tarafından

Ağzina alip isitacagina soguk verseydin keske yada eriyince onlarda daha bakteri virus yok ama bizde var nebyazik ki bu sekilde çocuğuna gecmis olabilir cnm onun disinda tattirmskta sorun olcagini sanmam bizde heves ediyoruz :)

tarafından
Ben bilmiyodum bakteri veyatta virüs vs bilemedim
(7,786 puan) tarafından
Bakteri vs dedigim ucuk iste aft mi ne olur ya ağız içinde onlari oluşturan bakteriler cocuklarda yok aslinda opmek bile yanlisda :) dayanamiyoz e sen agzindan bebege aktarmis okuyisun o bakteriyi eskilerde de agizda cigneyip yedirirlermis mesela o sekilde bizlere de geçmiş hep o bakteriler (igrenc ve gercek)
(7,786 puan) tarafından
Bundan sobra dikkat edersin kasigin ucundan tada bakmak daha masum kuzum :) yine de xocuk senin ben sadece bildigimi soyluyorum ostedigini yaparsin ☺️
tarafından
Ben bilmiyodum böyle bişey oldunu öyle ağzımda veren biride değilim aslında ama dondurma soğuk olunca o yüzden yaptım teşekkür ederim
(7,786 puan) tarafından
Onmli degil cnm gerci ne kadar dikkat etsekte farkina varmadan yaparz illa boyle seyler ama olsun :)
+1 oy
(81 puan) tarafından
Valla kuzum dondurma vermen sorun değilde keşke ağzında ısıtıp vermeseydin. Ben oğluma yaz kış hep verdim şimdi 7 yaşında hala gün aşırı 1 dondurma yer bazen hergün yiyor. Nasıl alıştırırsan öyle gidiyor. 
tarafından
Neden ki ağzımda isitmasaydim teşekkür ederim canım bu arada
0 oy
tarafından
Az bişey den bişey olmaz şu içir sonra
tarafından
Az verdim teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Çok vermedin tadimliksa sıkıntı yok bnce
tarafından
Çok azdı teşekkür ederim
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Hep linc demi nolcak kiz bende kuzeye veriyodum valla goruyo cok icli icli bakiyo insan dayanamiyo
tarafından
He valla hep linç :) dayanamadım ya
0 oy
(3,239 puan) tarafından
Ben eline verirdim yerdi kendi tabi çok değil şekerli olduğu için birşeycik olmaz :)
tarafından
Yaa yazın bende veririm inşallah
(3,239 puan) tarafından
Inşallah canım bende 7 8 aylıkken verdim
0 oy
(14,201 puan) tarafından
11 aylık bugün ilk dondurmasını yedi valla :D 
tarafından
Maşallah kız:)
0 oy
(231 puan) tarafından
Çok az verilebilir :) 
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Bişey olmaz canim
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Ben de 9 aylıkken verdim canım azcik erimiş haldeydi ama çok pişman oldum ertesi gün ateşlendi kendimi çok suçlu hissettim dikkat et sen gene de
tarafından
Ne kadar vermiştin ki
(2,336 puan) tarafından
Azıcık verdim ya ama dokundu
tarafından
Ya geçmiş olsun canım
(2,336 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Birşey olmaz ben beş aylikken veriyordum azcik birşey ağzıma bakıyordu o da
tarafından
Evet ya masum masum bakiyolar
0 oy
(1,930 puan) tarafından
Ver bisey olmazki sanki hepsini mj yedirdin üstünede az su içir ılık olsun 
tarafından
Çok az verdim canim icirdim sagol
0 oy
tarafından

Valla soru sorarken linc edicekler diye korkar olduk :D bisi olmaz canim kan ilik su icir

tarafından
Aynen öyle canım ya sağol
0 oy
tarafından
Lincleyecek bisey yokta canm benimkide 1 yasinda ben yerken agzini sapirtatiyo istiyo vermemek gerek aslinda ama dilinin ucuda degdiriyorum sadece
tarafından
Masum masum bakiyolar insan dayanmıyor
0 oy
tarafından
Bir şey olmaz ne olacak su ver azıcık ki üşütmesin yeter 
tarafından
Verdim canim sağolsasin
0 oy
(2,263 puan) tarafından

Tadımlık ver bir şey olmaz zaten artık ek gıdaya geçmiş tabi çok vermezsen bir şey olmaz :)

tarafından
Çok azıcık verdim kuzum
0 oy
tarafından
Ağzına sokup verme canım mikrop sonuçta tabakta erisin iyice ısınsın öyle ver bari 
tarafından
Ağzıma aldım isittim çok az verdim de neden mikrop olsun canım sen bebeğine vermiyormusun ağzından bişey mikrop mu var ağzında
tarafından
Asla ağzımdan bişi vermiyorum çocuklarıma herkesin ağzında var canım senin benim onun bunun şunun herkeste olan bişi yani senin ağzında var sadece demedim yanlış anlama
tarafından
Bilmiyorum anne sonuçta o yüzden tuafima gitti aklımda bulunsun ağzımdan vermem genelde ama dondurma soğuk oldu için vermiştim
tarafından
Bebekler bide daha hassas oluyorlar ya o yüzden dedim yani sen bilirsin yine de :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 95 göst.
24 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Ocakk (311 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 257 göst.
15 Haziran 2025 Diğer kategorisinde O bir anne (640 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 153 göst.
16 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde O bir anne (640 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 139 göst.