0 oy
381 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dün sabah ezanından sonra rüyamda bebeğim için ulturasona girmişim sonra doktor bayandı doktora cinsiyeti bellimi artık soylucekmisiniz dedim elime bı kağıt verdi soylicem dedi güldü hayırlı olsun kız dedi ben havalara uçtum okadar sevindim ki agliyodum mutluluktan Allah'ım dualarimi kabul etti diyodum sonra eşime de söyleyim hemen diyorum doktorda şöyle diyor sevinçle eşime kızımız olacak diyorum okadr seviniyoruzki orda uyandım Rabbime hergun dua ediyorum kızlar bebeğimin cinsiyetini göster diye acaba gerçekten görmüş olabilirmiyim çok istiyorum bir oglumvar birkizim olsun isallah rabbim nasip eder siz rüyanızda gördünüz mü bebeğinizi 

11 Cevaplar

0 oy
(17,295 puan) tarafından
Hayırdır insallah ama çok da heveslenme canim. Ben hep oğlan görüyordum ama kızım oldu. 
tarafından
Ay bende kız görüyorum erkek çıkar belki olurya çok başına gelen olmuş
-Reklam-
0 oy
tarafından
hayırlısı olsun canim cok istedigin icin görmüş olabilirsin bende hep erkek gördüm ama kızım oldu
tarafından
Ay tersine çıkar derler ama isallah kızdır :)
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Rüyalar tersineymis  canım  kız  gördüysen  erkektir:)))
0 oy
(921 puan) tarafından
Hayırlısı sun bende hep erkek çocuğu görüyordum hic kiz görmedim ruyalarimda iki çocuğum da erkek :)
tarafından
Bende ilk çocuğumda hep erkek gördüm hep erkek hissettim çıktı oğlum oldu şimdide hep kız hissediyorum bu rüyayı gördüm ondan önce kız bebek ayakkabısı gördüm çokta istiyorum bu kızım olsun isallh bakalm Rabbimden istediğim olacakmi
(921 puan) tarafından
Allah gönlüne gore versin insallahh ;)
0 oy
(83 puan) tarafından
Bende böyle Bi rüya görmüştüm doktor erkek diyordu ertesi gün cinsiyeti erkek dedi Allah gönlüne göre versin inşallah 
tarafından
Ay isallh bende haftaya gitcem :)
0 oy
(3,895 puan) tarafından

Bn oğluma hamileyim rüyada hep oğlan gördüm.Oğlum olduğunu çok gördüm kızımda da hep kızım olduğunu görüyordum cnm :)

tarafından
Ay isallh baklm çıkar isallh
(3,895 puan) tarafından
Gerçekten kalbi temiz olan insanların rüyaları doğru çıkıyor çok dua edip okumussun.Allah cinsiyeti göstermiş olabilir bnce doğrudur :) öyledir inşallah.
tarafından
Ay isallh canım gündüz yaşın okuduydum :) Allah'ım göster cinsiyetini çok merak ettim dedim sonra bu rüyayı gördüm isallh doğrudur rabbim yaniltmaz canım
(3,895 puan) tarafından
İnşallah niyet edip yasin okumuşsun inşallah doğrudur.)
0 oy
(1,772 puan) tarafından

Canım bilinç altı da olabilir ya da gerçekten görmuste olabilirsin ben hamile olduğumu öğrendikten beri hep kız gördüm rüyamda hiç erkek görmedim Rabbime şükür baldan tatlı kızım oldu hatta yüzünü bile gördüm aynısı doğdu <3

tarafından
Ay bende oğlumda gördüm hem cinsiyetini hem yüzünü sonra bundada hep kız hissediyordum öyle diyerek dua etmiştim hamile kalmadan önce sonra hissettim çok mutluyum isallh doğru çıkar
(1,772 puan) tarafından
Rabbim gönlünüzde olanı sağlıkla nasip etsin inşallah
0 oy
tarafından
Ben gordum kizin olur belkide ☺️
tarafından
Ay allahm isallh :)
tarafından
Hayirlisi olsun ❤️
0 oy
tarafından
Ben de  böyle bir ŕuya gordum kızım oldu :)  allah  hayırlara cevirsin  ruyayi
tarafından
Ay isallah canım :)
tarafından
Allah gönlüne göre vrsn
0 oy
(946 puan) tarafından
Bende hep erkek gördüm rüyamda şimdi bir oğlum var :)) belki de malum oluyordur canım çok güzel bir rüya
tarafından
Evet canım isallah öyledir :)
0 oy
(7,786 puan) tarafından

Su postta eger erkek istiyom desen fena linc yerdinnkiz diyince kimse bi sey dememis :D 

Kuzum cinsiyet degil saglik onemli her seyden once sagliktan sonrada hayirli evlat olmasi onemli bnde cok kiz istiyodum ama rabbim hayırlısını versin demekke yetindim cok sukur bi kizim oldu para icin ana babasini doven soven olduren evlatlar var once hayirlisini sonra sagliklisini sonrada kiz-oglan ne istersen oyke iste sobra pisman olma :) 

Rabbim hayirlisiyla versin gönlündekini inşallah.

tarafından
Öyle dua ediyorum canım zaten önce sağlık sonra hayırlı evlat olmadı sonra kız istiyorum ama oturup ne dua ettiğimi burda yazamam ya
(7,786 puan) tarafından
Ha kiz yorumlara baktim inşallah kizim olur demişsin direk ondam dediydim
Kimi var ya bi cinsiyeti köru körüne isteyen oyle degilsen sorun yok rabbim hayirlisiyla nasip etsin kizin olmasını
tarafından
Amin canım isallah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 268 göst.
29 Mart 2021 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
24 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Suskungirl44 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 116 göst.
18 Haziran 2023 Diğer kategorisinde yenibiben00 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 374 göst.
31 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,119 soru

24,134,707 cevap

334,234 kullanıcı

...