0 oy
336 göst.
Diğer kategorisinde (78 puan) tarafından
71 günlük oğlum idrar yolu enfeksiyon geçiriyor Bir aydır sadece 200 grm almış dr antibiyotik verdi şimdi önü kullanıyorum günde bir sefer icim açıyor bebeğimi öyle görünce dayanamıyorum bebeğime bakamadım hem emziriyorum hemde mama veriyorum Allah aşkına başına gelen oldumu neler yaptınız çabuk atlatmasi için ne gibi yol izlediniz 

Ben asla bebeğin kilosunu kimseye söylemem kuncu belki karşımdaki çocuğu kilosu düşük tür üzülür diye söylemem ama kaynanam olucak kadın yedi sulalesine duyurdu oğlum kilosunu bebeğim biraz kilolu doğdu zaten İlk ay kilo aldı ondan SONRA dahada toparliyamadim çocuğu 

Kızlar idrar yolları enfeksiyonu kilo kaybi yaparmi 

İki aylik

5 Cevaplar

0 oy
(5,328 puan) tarafından
Kuzum yaparmısın bilmem ama bizim oğlanda idrar yolu enfekaiyon olmuştu doktor soğanı haşla bezinin içine koy  ikinci bezi değiştirenekadar dursun demişti bende öyle yaptım  geçti çok şükür 
(78 puan) tarafından
Ayy valla geçirecek se yaparım kuzum suyun icindemi hasladin soğanı
(5,328 puan) tarafından
Evet canım suda haşladım kabığunu soydum ılıyınca bezine koyup bi kaç saat bekeldim
-Reklam-
0 oy
(9,611 puan) tarafından
Canim onun tek ve kesin çözümü sünnet 
(78 puan) tarafından
Ahh kuzum inanki dünden beri aramadigim yer kaldimi pandemi dönemi nedeniyle kimse yapamıyor sadece özel yapıyormuş oda çok para istiyor
(9,611 puan) tarafından
Yoksa bitmek bilmez canım bitse de tekrarlar biz 1 ay çektik 1 ay boyunca antibiyotik kullandı en son geçmedi hastaneye yatiricaklardi damar yolundan antibiyotik verilicekti doktor son bi tahlil daha yapalım boşuna delik deşik etmeyelim çocuğu dedi çok şükür o zaman bitmişti biter bitmez sünnet oldu cok şükür 5 aydır hiç enfeksiyon geçirmedi
0 oy
tarafından
Benim büyük kızımda defalarca geçirdi enfeksiyon bebekken canım ne yazık itek tedavisi antibiyotik ilacını düzenli kullan ilaçtan sonra üç dört kaşık da su ver biz o şekilde atlattık sizde atlatırsınız inşallah üzülme rabbim daha kotusunden korusun inşallah 
(78 puan) tarafından
Amin inşallah canım inşallah peki enfeksiyon sizede kilo kaybi yaptimi
tarafından
Kilo kaybı olmadı ama hiç de kilo almıyordu canım yüzü hiç gülmezdi kizim in ne zaman ki iyi oldu keyfi geldi kilo aldı benim kızım meme bağımlısı ydı:) bi kere doktora gittik mamasını kes dedi bende mama yemiyo sadece anne sütü dedim de sakin başka yerde deme demişti ")
(78 puan) tarafından
Valla aynı dediği gibi bizimki de canım kilo almıyor ama sık sık emziriyorum hemen ardından mama veriyorum ki kilo alsin geliş sin rabbim kimseye evlat acısı göstermesin İnşallah
tarafından
Amin amin inşallah canım sen de günlük soğan sarımsak közle ye doğal antibiyotik sütünden bebeğe geçer ben emzirirken mutlaka yerdim günlük yemeklere mutlaka katardım ki sütümden geçsin bağışıklığı kuvvetlensin diye kızım emerken 1 kere bile grip olmamıştı şeytan kulağına kurşun
0 oy
tarafından
Cok sukur tedavisi var uzulme antibiyotik tedavisi bitince kilo almaya baslar tekrar . Kayinvalidene hic biseyini soyleme artik  nazara inanirim 
(78 puan) tarafından
Allah razı olsun canim rabbim kimseye dermansız dert vermesin İnşallah
tarafından
Amin insallah
tarafından
Allah sendende razi olsun
0 oy
(236 puan) tarafından
İYE kilo alimi etkilemez canim bobreklerine baktir benim oglum doğduğunda enfeksiyonlu ama bir haftada 500 gr aldi bu esnada bobrek buyumesi oldugunu ogrendik doktoru bazi bebeklerde kilo alimi yavaslar korkmayin demisti ama sukur benim oglum aldi zaten 40 gunlukken de sunnet oldu hemen

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 225 göst.
7 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zynp54 (1,075 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
21 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinem_A (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 229 göst.
0 oy
2 cevap 122 göst.
16 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Deryaengiin (390 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,840 soru

24,189,162 cevap

336,805 kullanıcı

...