0 oy
236 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar 1 haftadir makatimda ağrı vardı dün saglikocana gittim anlattım basur olmusum penguen gibi yürüyom acidan çok kötüyüm barsaklarim tembel çalışıyormuş ilaç yazdi bide krem ama hala bi etki görmedim hep kabizim basur nasil geçer başına gelen var mi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sıvi  beslen canım aci baharat kesinlikle kesinlikle kullanma katı beslenme bol bol sıvı tuket birde sıcak suya oturmak iyi gelir gebe değilsen (tuvaletini yapmadan önce makatına yağ  sür zeytin yağı)
tarafından
Hamile Değilim hemn deniycem inşallah geçer ya çok kötüyüm
tarafından
Dene kuzum bende öyleydim afedersin  yaparken  cam kırığı  yapiyormuşum  gibi acıyordu  ve çok kalıyordum zeytin yağıyla  buldum çareyi
tarafından
İnşallah bende bulurum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oturabildogin kadar sicak suya otur 
tarafından
Cocuklari yatirip oturacam çok kötüyüm valla
0 oy
tarafından
Canim eger gebelik durumu yoksa çörek otu yağı iç gün de bir tatlı kaosgl ve makata sür sabah akşam 

Ve sıcak suya otur günlük bir sefer 

Ağrı kesici kas gevşetici kremde iyi geliyor eğer elinde varsa ama bu çörek  otu yağı aynı zamanda tedavi de edici 
tarafından
Agri kesici hap var sadece  çörek otu yağı pahalı mı yok bizde cunki
tarafından
Yok canım çok pahalı değil
0 oy
(2,011 puan) tarafından
Duşta orayı iyice temizle canım sonrada kantaron yağı sür acı Macı kalmıyor, memecikler kalıyor ama acısı sıfır 
tarafından
Ciddi misin Ayy Allah razı olsun senden nasıl sevindirdin beni kiz
(2,011 puan) tarafından
Valla benimde her tuvaletten sonra yanıyordu resmen orası, sonra kantaronu buldum, günde 2-3 kez sürdüm onu, bende hiç acı sancı hiç bişey kalmadı inşallah sanada faydası olur
tarafından
Amin inşallah yaa
tarafından
1 haftadir çekiyorum 2 aylik bebek 15 aylık bebek bakım istiyorlar canım yanıncada onalra zor yetiyorum
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Segi bu post eski de merak ettim iyileştinmi bacım kolay kolay geçmiyor bu illet de 
tarafından
iylestim bu postu kim hortallti kiz sen mi kantaron yağı iyileştirdi
(1,247 puan) tarafından
Aynen merak ettim napim bende kötüyüm bide önceki postlarını okudumda annesinin dövdüğü bebek ne oldu haberin varmı hiç çok üzüldüm içim yandı
0 oy
tarafından
Post hortlamış
tarafından
ayenn ben de şaşırdım bian

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 638 göst.
19 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Seherl (892 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.
23 Aralık 2023 Diğer kategorisinde iremyerlikaya (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 384 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Berfingok (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 230 göst.
13 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Posedion (2,366 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,974 soru

24,066,311 cevap

330,386 kullanıcı

...