0 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben 23 24 aylıkken açmayı düşünüyorum yani 3 ay sonra mayısın sonu haziranın başi gibi erken mi yoksa açsam mi? Şimdi bile mesela çiş diyip wcye götürüyor beni altını açıyor erken den kaparmı bu işi bilemedim gündüz de gecede açmayı düşünüyorum sıkıcam biraz kendimi

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım söylüyomuş zaten hazır demekki
tarafından
Gece zoru bilmiyrom ki
tarafından
Gece başlarsın gününüzü bi öğret sonra yavaş yavaş geceye geçersin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim koca bebek halaaa bezli herşeyi biliyo herşeyi konuşuyo ama inatla tuvalette yapmam diyo illa bezime yapcam diyo bakalım bu aralar bende düşünüyorum açmayı 33 aylık 
tarafından
Yaa kız büyümüş de baya ben açarsam gündüz gece komple açacagim
tarafından
Benimki farkında herşeyin canım artık bezine yapmaması gerektiğini biliyo söylüyo da ama inatla yapıyo çok inatçı
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Çiş diyosa kolay olur hazır demek alıştır bence
tarafından
Gecede açacam işte ozmn daha zor olur demi
(45,024 puan) tarafından
Önce gündüzü öğret gündüzü tamamen öğrenince geceyi alistirdim su anlık gece tek bağla altini
0 oy
(579 puan) tarafından
Bende Mayıs haziran gibi düşünüyorum canım benimde 2 yaşında ama çiş diyemiyor inşallah o zmana kadar der demesede bıraktırcam Allah izin verirse 
0 oy
(17,405 puan) tarafından
Benimkide 23 aylık , söylüyor istiyor ama ben havaların ısınmasını bekliyorum. Mayıs haziran gibi alıştiririm diye düşünüyorum ama bazende diyorum başlayıp halletsem mi acaba diye. 
tarafından
Havalar ısınırsa kaynanam çagıracak beni Dişarda bahçede 1 hafta öyle aliştiracam evde hep işer gezer
(17,405 puan) tarafından
Bende ya köyde yapayım diyorum yada evde halıları falan toplarım. Ay halıya koltuğa işerse kafayı yerim valla.
tarafından
Bence köy möy varsa götür oraya

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 112 göst.
12 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Metmett (28 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 306 göst.
16 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 404 göst.
6 Aralık 2020 Diğer kategorisinde halide.111 (1,663 puan) tarafından soruldu