0 oy
616 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Şimdi merak eden olur diye yazıyorum sabh kıza yazdım diye post açmiştim yaa iste akşam oldu eşim uyandi ama msji görmedi sonradn gördü işe gitmeden yarim saatt önce gordu ve geldi odaya bu ne dedi bizi rezjl mi edcn dedi bagirdi cagirdi bi tekme atti bn kizimi alip odaya koştum kapiyi kitledim o sırada kaynanm kayinpederim de geldi bana kizdilar hepsi de tukurduler daha sonra esim kizin annesini aradi kadin basladi susmadı artik konuştu da konuştu nasil kizima yazar kizim titredi bayilackti esim özur diledikce kadin sizi polise vercm diyip durdu esiniz deli mi annesi babasini arayin faln esim sinirden oturup agladi kayinpedrrim aldi telefonu bu arada bnde odada seslerj geliyo kayinepdrim diyo ki bn onu terbiyr edcm bana kufur ediyo işte babasini ariyacm dedi babami arasa çok daha fena olurdu daha sonra esim cekip gitti yarin gelince goruşecz dedi ve kaynanam demez mi eşyalrini toplasin gelsun bizde yaaşasin bnde hayatta olmaz dedum kayinpddrrkm de evinize gidin dedi bana bi süru şey dediler annen baban hic mi terbiye etmediler diye fln bnde sustun konuşsam babami ariyacklardi belki de haksizdim yazmamm gerekirdi belki de bilmiyorum kayinoedrim esime sifre koyacn ve kaldirmicn kaldirsan sni öldurcm dedi  esim işe gitti... bn düşundum de keşke msj atmasaydim bu konuda biraz hattaliyim esimden özur dillettordi zoraki kayinpederim neuse ozur diledim esimde kadinin nosunu atti dedi kadina msj at özur dile ona da attim eşim yarin gelip snle gorusecz dedi....bu oldu 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
tarafından
Kanka her kimsen güzel dalgaya alıyon milleti işsizlik böyle bı şey 
tarafından
Eda 52 kimin ne dediğini anlayan var mı ?
(211 puan) tarafından
Postun sahibini diyo yok hiç bisey anlamadim
(1,692 puan) tarafından
Aynen postun sahibini diyorum ne dediğini anlamadım
tarafından
Sacmaliyo ya bana da inandırıcı gelmediği için öyle dedim önceki postunu da okumuştum biriisi kafadan salliyo belli ki
(1,692 puan) tarafından
Ey Allahımm insan boş vakit de buluyo canları sıkldıkça ne senaryo yazcaklrını bilmiyorlar
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,349 göst.
20 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 251 göst.
24 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Tugce1100 (187 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 433 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 507 göst.
8 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde denizanne (514 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,337 soru

24,043,178 cevap

329,245 kullanıcı

...